View Full Version : سوال: مشكل با SQl (this server version is not supported. only servers up to Microsoft SQL 2005 are suppor)
mina0r0
جمعه 22 مرداد 1389, 12:24 عصر
سلام . خيلي لطف مي كنيد اگه سوال من و جواب بدين.
من vs 2010 نصب كرده بودم . چون كي خواستم پروژم vs2008 باشه ، vs008 نصب كردم. ولي حالا مشكل دارم با SQL. وقتي مي خوام يك ديتا بيس جديد بسازم يا به يك ديتا بيس connect بشم . اين ارور رو ميده(اما test connection رو success ميزنه)
this server version is not supported. only servers up to Microsoft SQL 2005 are supported
خيلي كارم عقبه. ميشه زود تر كمكم كنيد.
ostovarit
جمعه 22 مرداد 1389, 12:28 عصر
سلام . خيلي لطف مي كنيد اگه سوال من و جواب بدين.
من vs 2010 نصب كرده بودم . چون كي خواستم پروژم vs2008 باشه ، vs008 نصب كردم. ولي حالا مشكل دارم با SQL. وقتي مي خوام يك ديتا بيس جديد بسازم يا به يك ديتا بيس connect بشم . اين ارور رو ميده(اما test connection رو success ميزنه)
this server version is not supported. only servers up to Microsoft SQL 2005 are supported
خيلي كارم عقبه. ميشه زود تر كمكم كنيد.
من جواب سوال شما رو نمیدونم ولی چون عجله دارید فکر کنم اگر ویژال و Sql رو کامل حذف کنید و از نو نصب کنید مشکل حل بشه نصب IIS هم فراموش نشه ... فکر کنم فایلهایی از ورژن قبلی باقی مونده که تداخل ایجاد کرده ... اگر Sql Server رو هم مجزا نصب کردید حذف کنید و با خود ویژال کار کنید
mina0r0
جمعه 22 مرداد 1389, 12:37 عصر
من جواب سوال شما رو نمیدونم ولی چون عجله دارید فکر کنم اگر ویژال و Sql رو کامل حذف کنید و از نو نصب کنید مشکل حل بشه نصب IIS هم فراموش نشه ... فکر کنم فایلهایی از ورژن قبلی باقی مونده که تداخل ایجاد کرده ... اگر Sql Server رو هم مجزا نصب کردید حذف کنید و با خود ویژال کار کنید
اول از همه مرسي كه وقتتون رو گذاشتين
من با sql خود vs كار ميكنم.2 بار حذف كردم ... دوباره نصب كردم. ولي نشد... IIS هم دارم.
حسابي گير كردم...
mina0r0
جمعه 22 مرداد 1389, 21:33 عصر
كسي نمي تونه اين مشكل رو حل كنه؟:افسرده:
omid6630
شنبه 23 مرداد 1389, 02:00 صبح
با سلام
من هم به این مشکل بر خوردم ، این آدرس رو نگاه کن....
http://blog.webhostingdiscussion.net/microsoft-visual-studio/this-server-version-is-not-supported-only-servers-up-to-microsoft-sql-server-2005-are-supported.htm
mina0r0
شنبه 23 مرداد 1389, 11:38 صبح
با سلام
من هم به این مشکل بر خوردم ، این آدرس رو نگاه کن....
http://blog.webhostingdiscussion.net/microsoft-visual-studio/this-server-version-is-not-supported-only-servers-up-to-microsoft-sql-server-2005-are-supported.htm
خيلي ممنونم... اما من نتونستم دانلود كنم. چون كل vs رو ميخواست دانلود كنه... فكر كنم بايد دنبال vs sp1 باشم. ممنون
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.