ورود

View Full Version : سوال: نمایش سطر و ستونی رکورد در دلفی

Maya12
جمعه 22 مرداد 1389, 20:00 عصر
با سلام به همه دوستان
من باید یه برنامه ویندوز اپلیکشن رو تحویل بدم که توی یکی از صفحات باید رکوردها رو به شکل زیر نمایش بدم
http://up.iranblog.com/Files2/cc1bffbbe52240738ceb.jpg
رکوردها به همین طریق تکرار میشوند و در سطر اول باید عکس ها باشن و سطر زیر هم نام کالا،خود اطلاعات هم از یک فایل ایکس ام ال خونده میشه
مشکل من فقط با اینه که نمیدونم از چه ابجکتی باید برای این طریقه نمایش اطلاعات استفاده کنم؟اگه راهنمایی کنین ممنون میشم

vcldeveloper
شنبه 23 مرداد 1389, 01:28 صبح
می تونید یک DBCtrlGrid روی فرم قرار بدید، و با استفاده از آن، نحوه نمایش رکوردها را به راحتی به شکل دلخواه تان تعریف کنید. هر سطر در این کنترل مثل یک Panel ساده هست که می تونید روش هر کنترلی را نمایش بدید.

برای خواندن داده ها از XML و کار کردن با آنها مثل رکوردهای بانک اطلاعاتی، هم می تونید از ترکیب XMLTransformProvider و ClientDataset استفاده کنید.

Maya12
شنبه 23 مرداد 1389, 12:19 عصر
می تونید یک DBCtrlGrid روی فرم قرار بدید، و با استفاده از آن، نحوه نمایش رکوردها را به راحتی به شکل دلخواه تان تعریف کنید. هر سطر در این کنترل مثل یک Panel ساده هست که می تونید روش هر کنترلی را نمایش بدید.

برای خواندن داده ها از XML و کار کردن با آنها مثل رکوردهای بانک اطلاعاتی، هم می تونید از ترکیب XMLTransformProvider و ClientDataset استفاده کنید.

اقا ممنون،فقط یه فایل راهنما یا لینک اموزشی داری بهم بدی ،چون تا حالا با این دو تا شی کار نکردم

hossein_h62
شنبه 23 مرداد 1389, 15:16 عصر
اقا ممنون،فقط یه فایل راهنما یا لینک اموزشی داری بهم بدی ،چون تا حالا با این دو تا شی کار نکردم

توی Help خود دلفی بخوبی توضیح داده.