PDA

View Full Version : بالا بردن سرعت دانلود

eslamy
یک شنبه 12 تیر 1384, 11:22 صبح
سلام بر همگی

من با شبکه وایرلس کار میکنم و شبها سرعت دانلود به 50 کیلوبایت در ثانیه هم میرسد اما روزها از 8 کیلوبایت در ثانیه بالاتر نمی رود

آیا راهی وجود داره که روزها هم بتونم از همون 50 کیلوبایت استفاده کنم

من قبلا با آی پی خودم 172.16.4.xxx اما من اومدم از یه آی پی آزاد مثلا آخرش بود 102 استفاده کردم که سرعت حتی از 50 هم بالاتر رفته بود.

اما دیگه اجازه استفاده از اون آی پی رو نمیده

در واقع دیگه نمتونم از طریق My Network Places آی پی رو عوض کنم یعنی تغییر میده اما صفحه باز نمی کنه و اصلا Recive خیلی پایین هست که هیچ صفحه ای رو باز نمکنه
و از بعضی آی پی هایی دیگم که میخام استفاده کنم پیغام خطا میده که در یک کامپیوتر دیگه داره استفاده میشه و نمتونم ازشون استفاده کنم.

خواهشمندم اگر کسی میتونه منو راهنمایی کنه

با تشکر :sunglass:

javad_hosseiny
دوشنبه 13 تیر 1384, 11:25 صبح
من با شبکه وایرلس کار میکنم و شبها سرعت دانلود به 50 کیلوبایت در ثانیه هم میرسد اما روزها از 8 کیلوبایت در ثانیه بالاتر نمی رود
به علت ترافیک موجود در شبکه است (اتصال با وایرلس) چون شما در داخل یک شبکه داخلی هستید (از این جهت ربطی به نوع اتصال (با سیم یا بی سیم) ندارد لذا طبیعتا در طول روز کاربران بیشتری در حال فعالیت در شبکه هستند و ترافیک بالاتر میره و در طول شبکه بالطبع کاربران کمتری هستند (البته این با توجه به صحبت خودتان مبنی بر افزایش سرعت در طول شب هست

در مورد ادامه صحبت هاتون هم طبیعی است که وقتی شما از ip ی استفاده کنید که قبلا توسط کاربری دیگر استفاده شده باشد برای شما پیغام خطا (conflit) می دهد (باز همان موضوع شبکه داخلی) و شما مجاز به استفاده از آن آی پی نمی باشید

و در مورد استفاده از آی پی ها دیگر هم باز هم با توجه به نحوه تعریف محدوده کاربران مدیر شبکه شما امکان اتصال به اینترنت روی رنج خاصی از آی پی ها فعال بوده و امکان فعالیت برای سایر Ip های وجود ندارد

و در کل به علت اتصال به شبکه از نوع بی سیم (وایرلس) طبیعتا دارای سرعت بالایی جهت اتصال به سرور (که احتمالا یه سرور Isp (منظور ترجمه خود لغت است (فراهم کننده سرویس اینترنت) ) هست دارید و لذا دارای سرعت بالایی جهت دان لود هستید ولی طبیعتا از قوانین و مقررات شبکه (که توسط مدیرشبکه تنظیم شده) باید تبیعت کنید