ورود

View Full Version : حرفه ای: راهنمائی در مورد ساخت یک قفل نرم افزاری

parsiansoft
شنبه 23 مرداد 1389, 12:10 عصر
با سلام از تمام دوستان برنامه نویس و صاحب نظران خواهش میکنم که من رو راهنمائی کنند .
من می خواهم روی فایل های psd که حجم آنها شاید گاهی اوقات به 1GB هم برسه قفل نرم افزاری بزارم .
به طوری که طرف بتونه فایل ها رو از روی cd روی سیستم خود کپی کنه و کار کنه . اما نتونه از فایل ها کپی بگیره ببره تو سیستم دیگه اجرا کنه .
یعنی اون فایل ها طوری امنیت براشون بر قرار بشه که فقط روی سیستم خاصی اجرا بشن .
در ضمن ما باید این نکته را در نظر بگیریم که این فایل ها ( pSD) دارای چندین لایه می باشند و طرف توی فتوشاپ و یا کرل و یا هر نرم افزار دیگری که داره کار میکنه نتونه مثلاً این لایه ها رو کپی کنه تو یه فایل جدید و اونوقته که دیگه نمیشه کاری کرد
حالا با همه این توضیحات من از یکسری از افراد پرسیدم گفتن باید با Api ویندوز کار کنی و مثلاً وقتی طرف save رو زد بیاد و فایل قفل گزار من اجرا بشه و روی اون فایل قفل بزاره
من ممنون میشم اگر کمکم کنید و توضیح بدید با چه سورسی یا با چه برنامه ای و به چه شکلی میتوانم این کار رو بکنم .
ممنونم

Nima NT
شنبه 23 مرداد 1389, 23:09 عصر
این چیزی که شما میخواین خیلی سفارشی هست و نمونه ایرانی نداره ، حالا خارجی رو نمیدونم ولی اون رو هم بعید میدونم.
سختی کار زیاد هست و نهایتا" چیزی که در میاد امنیت پایینی خواهد داشت و راحت قابل دور زدن ، برای همین فکر نمیکنم نتیجه بگیرید.

joker
یک شنبه 24 مرداد 1389, 01:24 صبح
نمونه خارجی هست ولی نه برای فایلهای فتوشاپ ، برای اتوکد(کلا محصولات شرکت اتودسک) - افیس میکروسافت - پی دی اف و Mp3 و CHM
منتها همین ها هم قیمتی حدود 7 میلیون تومن دارند ،که احتمال اینکه برای شما به صرفه باشه هزینه میلیونی بکنید برای یک پکیج سفارشی کمه ، اما اگه همچین احتمالی هست من میتونم به شرکت مادر طرح را ارائه بدم برای اجرا.

parsiansoft
یک شنبه 24 مرداد 1389, 09:41 صبح
نمونه خارجی هست ولی نه برای فایلهای فتوشاپ ، برای اتوکد(کلا محصولات شرکت اتودسک) - افیس میکروسافت - پی دی اف و Mp3 و CHM
منتها همین ها هم قیمتی حدود 7 میلیون تومن دارند ،که احتمال اینکه برای شما به صرفه باشه هزینه میلیونی بکنید برای یک پکیج سفارشی کمه ، اما اگه همچین احتمالی هست من میتونم به شرکت مادر طرح را ارائه بدم برای اجرا.
jokerسلام ، میشه بیشتر توضیح بدی ی که کدوم شرکته ؟
آیا تو ایرانه تو خارجه؟
بعد نرم افزارش چیه؟
من شمارم رو تو پیغام خصوصی بهت می دم یه تک بهم بزن کارت دارم ، و یا اگه خواستی شمارت رو بده من بزنگم .
thanks

parsiansoft
یک شنبه 24 مرداد 1389, 09:45 صبح
jokerسلام ، میشه بیشتر توضیح بدی ی که کدوم شرکته ؟
آیا تو ایرانه تو خارجه؟
بعد نرم افزارش چیه؟
من شمارم رو تو پیغام خصوصی بهت می دم یه تک بهم بزن کارت دارم ، و یا اگه خواستی شمارت رو بده من بزنگم .
thanks

parsiansoft
یک شنبه 24 مرداد 1389, 09:46 صبح
بچه ها کمک کنید دیگه ... :گریه::متفکر:

Nima NT
یک شنبه 24 مرداد 1389, 13:11 عصر
بچه ها کمک کنید دیگه ... :گریه::متفکر:
برادر ؛ چی رو کمک کنیم ، مهندس که جواب کاملی بهتون دادن...