View Full Version : تنظیم اتوماتیک اندازه Iframe
javad3151
یک شنبه 12 تیر 1384, 13:32 عصر
سلام
من داخل صفحه Index یه Iframe دارم صفحات دیگر داخلش باز میشه ، می خواستم ببینم چطور میشه اندازه iframe بطور اتوماتیک برابر با اندازه صفحه ای بشه که داخلش لود شده (نمی خواهم scroll بخوره)
با تشکر
-------------------------------------------------------------------------
امام علی ع : وقتی می خواهید در مورد دیگران حرف بزنید اول خدا را در نظر بگیرید و بعد این کار را انجام دهید
titbasoft
یک شنبه 12 تیر 1384, 16:14 عصر
اندازه صفحه ای بشه که داخلش لود شده
درست متوجه نشدم!
با استفاده از
document.body.scrollWidth و document.body.scrollHeight
می تونید حداقل اندازه ای که صفحه احتیاج به scroll نداره (امیدوارم منظورم رو درست بیان کرده باشم) رو بدست بیارید. حالا با استفاده از window به خود Iframe و window.parent به صفحه ای که اون Iframe توش هست دسترسی خواهید داشت و می تونید اندازه Iframe رو تغیر بدبد. من قبلا مشابه این کار رو انجام دادم.
Masuod
سه شنبه 14 تیر 1384, 14:46 عصر
من که نتونستم تا حالا اینکار رو بکنم یعنی iframe را به اندازه صفحه ای که میخواهد باز شود بصورت داینامیک باز کنم... یعنی اینکه صفحه ای که باز نشده رو اندازه بگیرم بعد iframe رو قبل اون باز کنم.
این بر میگرده به این که من هنوز جایی کدی ندیدم که اندازه صفحه html رو بده ... ( نه اندازه صفحه windows.width رو نمیگم) یکبار هم این سوال رو در asp.net دیدم که جوابی هم به دوستمون نداده بودند.
استاد عزیز titbasoft اگر کد خودتون رو کامل توضیح بدهید من رو هم کمک کردید. :oops:
shahroozj
سه شنبه 14 تیر 1384, 15:50 عصر
بعید میدونم که بشه :)
titbasoft
سه شنبه 14 تیر 1384, 15:52 عصر
تازه یه چیزهایی داره دستگیرم میشه :mrgreen:
این که من هنوز جایی کدی ندیدم که اندازه صفحه html رو بده
از document.body.scrollWidth و document.body.scrollHeight استفاده کنید
در ضمن پست قبلیم رو هم edit کردم
موفق باشید :wink:
titbasoft
چهارشنبه 15 تیر 1384, 11:41 صبح
اگر کد خودتون رو کامل توضیح بدهید من رو هم کمک کردید
دوست عزیز لطفا به تصویر زیر که یک شیئ DIV در میان یک صفحه HTML است و خاصیت overflow آن به scroll ست شده توجه کنید.
<p align=center>http://msdn.microsoft.com/workshop/graphics/dhtmlpos.gif</p>
کافیه ؟ بازم اگر مشکلی بود در خدمتم :wink:
(خوشم اومد یه پست طلایی من رو کاربر طلایی کرد (شوخی بودا :mrgreen: ))
Masuod
پنج شنبه 16 تیر 1384, 01:08 صبح
آقا دست شما درد نکنه. راستش من هنوز نرفتم سراغش ولی تا دیدم پس شمارو گفتم به هر صورت اول تشکر کنم... :موفق:
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.