View Full Version : مشکلاتی که با ویندوز بتا هفت دارم!
h.alizadeh
شنبه 23 مرداد 1389, 23:52 عصر
سلام،
من یک روزو نیمی میشه
windows beta 7 ultimate
نصب کردم.
راستش من تا قبل ویندوز ایکس پی بودم و اولین باره هفت نصب میکنم، لذا من یکسری مشکلاتی حس میکنم،که به نظرم طبیعی نیست.
یکی اینکه نمیدونم ویندوز گاهی وقتی مشغول به کار هستم باهش یهویی خودش رستارت میشه!
به یه نفر که هفت داره گفتم میگه این در ویندوز هفت و ویستا طبیعی هست!!!!! درسته؟!
و اینکه من حس میکنم از ویندوز ایکس پی سرعت هفت پایینتره!
خیلی علامت صبرش رو نشون میده. ومشغول به کار که هستم یهویی
not responding
بالای نوارعنوان نرم افزاره مینویسه البته هنوز نرم افزاری خاصی نصب نکردم همین نرم افزارای خودش رو اجرا کردم مثل نمایش تصویر و وردپد و...
دیگه خلاصه من هی مجبورم با این وضعیت یا خودم رستارت کنم یا وقتی هم که یه چندتایی پنجره جلوم بازه خودش رستارت میکنه!
راستش من سیستمم قوی هست و مشکل سخت افزاری ندارم!
البته ویندوز هفت رو درایوی نصب کردم که 29 گیگی هست و بعدازنصب ویندوز هفت فقط17گیگش خالی موند! و یعنی الان با این توضیحاتی که دادم یعنی من بااینکه درایو ویندوزم در حال حاضر15 گیگ فضای خالی داره این مشکلات رو دارم...! ایا به فضای بیشتر نیاز داره چطوری هست؟
تازه هنوز یکی دوتا نرم افزار سبک بیشتر نصب نکردم!
و اینکه من هنوز کرک ویندوز رو نصب نکردم! ازین جهت این مشکلات هست یا نه ربطی نداره؟
دیگه اینترنت اکسپلورر8 هم یکجوری نشون میده ...یک عکس میزارم در ضمیمه ببینیدش.
یک عکس هم از یاهومسنجر که عکس شکلک رو نشون نمیده...
//راستش من ازین لحاظ گفتم که هفت نصب کنم چون گفتید برای سیستم های قوی هفت بهتر از منابعش بهره میبره و مورداستفاده قرار میده.
h.alizadeh
شنبه 23 مرداد 1389, 23:56 عصر
مثکه ارسال فایل ضمیمه توی این تالار فعال نیست...آره؟
بهرحال عکسا اینطوره که قسمت ادیتور سایت همین جا که مال ارسال سریع جواب هست برای من ازلحاظ پهنا نصفه دیده میشه و یاهومسنجر هم لو
وی اون شکلک دیده نمیشه.
Pr0grammer
یک شنبه 24 مرداد 1389, 00:06 صبح
به یه نفر که هفت داره گفتم میگه این در ویندوز هفت و ویستا طبیعی هست!!!!! درسته؟!نه
و اینکه من حس میکنم از ویندوز ایکس پی سرعت هفت پایینتره!کم و بیش...
خیلی علامت صبرش رو نشون میده. ومشغول به کار که هستم یهویی
not responding
بالای نوارعنوان نرم افزاره مینویسه البته هنوز نرم افزاری خاصی نصب نکردم همین نرم افزارای خودش رو اجرا کردم مثل نمایش تصویر و وردپد و...
مشکل از کم بودن حافظه RAM و سرعت CPUتونه....
و اینکه من هنوز کرک ویندوز رو نصب نکردم! ازین جهت این مشکلات هست یا نه ربطی نداره؟فکر کنم... واسه عکس دسکتاپ که اگه رجیستر نکنید بعد از چند روز صفحه دسکتاپتون مشکی میشه و...
مثکه ارسال فایل ضمیمه توی این تالار فعال نیست...آره؟بله، بزودی رفع میشه...
h.alizadeh
یک شنبه 24 مرداد 1389, 00:10 صبح
سیستمم قوی هست
cpu سه هسته ای
رم 4 گیگ
یکی روز و نیم هم بیشتر نیست نصب کردم.
h.alizadeh
یک شنبه 24 مرداد 1389, 00:11 صبح
برای درایوی که میخوایم ویندوز نصب کنیم به نظرتون چقدر حجم داشته باشه خوبه؟
فرض کنید میخوام نرم افزار هم خیلی نصب کنم البته ادرس نصب نرم افزارهامو درایو دیگه ای میدم.
Pr0grammer
یک شنبه 24 مرداد 1389, 00:17 صبح
باید ک.ر.ک رو نصب کنید، شاید درست بشه...
من از همین نسخه استفاده می کنم، اصلا مشکلی نداره... انقدر راضی بودم که قبلا در کنارش XP نصب می کردم ولی دیگه همونم نضب نمیکنم....
Pr0grammer
یک شنبه 24 مرداد 1389, 00:18 صبح
برای درایوی که میخوایم ویندوز نصب کنیم به نظرتون چقدر حجم داشته باشه خوبه؟
فرض کنید میخوام نرم افزار هم خیلی نصب کنم البته ادرس نصب نرم افزارهامو درایو دیگه ای میدم.
من 20 GIG گذاشتم و کلی نرم افزار پرحجم نصب کردم هنوز 15 تا خالیه... :لبخند:
Salar Ashgi
یک شنبه 24 مرداد 1389, 00:36 صبح
cpu سه هسته ای
رم 4 گیگ
ببخشید ها ولی تا اونجا که من شنیدم و دیدم Core های CPU معمولا توانی از 2 میشن :
2 هسته ای ، 4 هسته ای ، 8 هسته ای ، 16 هسته ای و ...
در اینکه سرعت Se7en نسبت به XP بالاتره ، شکی نیست ! مدیریت منابع سخت افزاری ، مدیریت کارهای
کاربردی خود ویندوز بسیار بهینه تر و روانتر شده است .
در ضمن ویندوزتون رو هم اگه میخواین کارایی درستی داشته باشه باید ک . ر . ک کنید ./
برای درایو ویندوز هم زیاد روال خاصی وجود نداره ، بعضیا میگن هر چی بیشتر بهتر ، ولی بعضیا میگن در
حد نیاز ؛ بنظر من تو Se7en برعکس XP که زیاد حافظه درایو نمیخواد هر چقدر درایو ویندوز حجمش بالاتر
باشه ، ویندوز سبک تر کار خواهد کرد . مثلا من تو Se7en واسه درایو ویندوز 50 گیگ گذاشتم و هنوز
با وجود اینکه کلی نرم افزار نصبه ، ویندوز خیلی روانتره !
در کل : همین امروز فرداس که فاتحه ویندوز XP خونده بشه ، چون یواش یواش XP SP2 داره دار فانی رو
وداع میگه و XP SP3 هم تا 3-4 سالی هست ، پس منطق حکم میکنه که Se7en بهترین گزینه است .
در ضمن اینم بگم که اگه سیستم تون 32 بیتی باشه ، فقط 3.5 گیگ از RAM تون قابل استفاده خواهد بود
که البته میتونید این محدودیت رو هم از میان بردارید ./
vcldeveloper
یک شنبه 24 مرداد 1389, 00:47 صبح
من یک روزو نیمی میشه
windows beta 7 ultimate
نصب کردم.
نسخه بتا؟!! بعد از یک سال که از انتشار نسخه نهایی ویندوز 7 میگذره، شما هنوز درگیر نسخه بتای اون هستید؟! چرا رفتید نسخه بتا رو نصب کردید؟
ببخشید ها ولی تا اونجا که من شنیدم و دیدم Core های CPU معمولا توانی از 2 میشن :
2 هسته ای ، 4 هسته ای ، 8 هسته ای ، 16 هسته ای و ...
CPUهای 3 هسته ایی هم وجود دارند، به عنوان مثال، بعضی از مدل های AMD با 3 هسته کار می کنند.
Mostafa_Dindar
یک شنبه 24 مرداد 1389, 01:11 صبح
سلام،
من یک روزو نیمی میشه
windows beta 7 ultimate
نصب کردم.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
من از Build 7600 اون ( نسخه نهایی ) استفاده میکنم , و هیچ مشکلی تا اکنون نداشتم .
شما هم از نسخه نهایی اون استفاده کنید .
h.alizadeh
یک شنبه 24 مرداد 1389, 21:44 عصر
من 20 GIG گذاشتم و کلی نرم افزار پرحجم نصب کردم هنوز 15 تا خالیه...
!
شوخی می کنید؟!یعنی چی؟
من درایو ام رو فرمت کردم بعد نصب حدودا 13گیگش رو پر کرد ! بدون نصب هیچ نرم افزاری!
در اینکه سرعت Se7en نسبت به XP بالاتره ، شکی نیست ! مدیریت منابع سخت افزاری ، مدیریت کارهای
کاربردی خود ویندوز بسیار بهینه تر و روانتر شده است
نمیدونم الان که خیلی وضع ویندوزم افتضاحه...
تا یک چند روز دیگه یا کرکش میکنم یا یک نسخه کاملشو می گیرم، ببینم چی میشه...
فعلا که یهو notrespondingمیشه یا خودش رستارت میکنه ...
پس برای شما این مشکل که خودش رستارت کنه نیست، آره؟؟
راستی این ویندوزم همین چندساعت پیش یهویی یک صدایی میداد مثل صدای ساعت شمار انفجار بمب:افسرده:
نمیدونم همه ی پنجره هامو بستم ولی صدا قطع نشد تااینکه رستارت رو زدم:ناراحت:
نمیدونم ولی MP3 م به سیستمم وصل یود که ازش استفاده هم نمی کردم ،ویروسی هم نیست، نمیدونم چیزه مشکوکی نداشتم...
iman_22a
یک شنبه 24 مرداد 1389, 23:36 عصر
فعلا که یهو notrespondingمیشه یا خودش رستارت میکنه ...
پس برای شما این مشکل که خودش رستارت کنه نیست، آره؟؟
سلام . بنظر میاد مشکل از هارد یا رم سیستمتون باشه !
h.alizadeh
یک شنبه 31 مرداد 1389, 00:04 صبح
سلام :)
:) من نسخه نهایی هفت رو نصب کردم
تا حالا که مشکلی نداشتم :) فقط یک مقدار از فونت و رزولوشن راضی نبودم و با بزرگی ایکن ها، که تغییر دادم.
:)
فقط اینکه من ویندوز رو نصب کردم حدودا 12 گیگ جا گرفت!
دوستان چطوری برای شما 8 گیگ مثلا جا میگیره؟!
Salar Ashgi
یک شنبه 31 مرداد 1389, 01:14 صبح
دوستان چطوری برای شما 8 گیگ مثلا جا میگیره؟!
دوست عزیز ، هنوز تو ابتدای راه هستید ؛ سون هم واسه خودش فوت و فن هایی داره .
جهت کاهش حجم مصرفی درایو ، میتونید System Restore و Memory Dump رو غیر فعال کنید ./
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.