View Full Version : گفتگو: قیمت بالا یا پایین ؟!
aminghaderi
یک شنبه 24 مرداد 1389, 06:44 صبح
با سلام خدمت استاتید و دوستان گرامی
یه مسئله ای هست که چند وقته فکر من رو مشغول کرده می خواستم با شما مشورتی داشته باشم تا بتونم با کمک شما راه درست رو پیدا کنم.
مسئله از اینجا شروع شد که یه پرتال برای یه جا نوشتم که قیمت که دوستان پیشنهاد داده بودند 500 هزار تومن بود و من چون ارزش کار رو بالا تر می دیدم ، قیمت رو 800 اعلام کردم و با تخفیف 700 دادم.
جای دیگر همین پرتال رو با افزودن چندین قسمت به اون ، 1800 اعلام کردم و اون جا هم موافقت شد و ...
حالا مشکل من اینجاست که واقعا قیمت رو باید چطور تعین کنم؟؟؟
به من باشه اینقدر روی قابلت ها و ... مانور می دم که همون 1800 هم شاید می شد به 2500 هم فروخت ؟!
اما واقعا ملاک چیست؟؟؟
ایا دریافت وجه 1800 با 2500 از لحاظ شرعی و عرفی موردی نداره؟؟؟؟
با یکی از استاد خبره در این زمینه بحث کوچکی داشتم و ایشان معتقد بودند که فروشنده مشتری رو وادار به خرید محصول نمی کنه ، مشتری محصول رو دیده و از قیمت اون هم مطلع هست و تصمیم برای خرید یا عدم خرید برعهده خود مشتری هست!!
اگر ما خبر داشته باشیم فلان شرکت همین محصول رو داره با قیمتی خیلی ازران تر در اختیار مشتریان قرار می دهد و مشتری ما در جریان نباشد چطور؟؟؟
(لطفا نفرمایید که به مشتری شرکت رغیب رو پیشنهاد بدم؟!)
و اینکه واقعا تا چه حدی می توان قیمت یه محصول رو بر سر رقابت پایین آورد؟؟؟؟
شما اگر جای من باشید چگونه برخورد می کنید؟؟؟
ricky22
یک شنبه 24 مرداد 1389, 09:21 صبح
واقعا فروش نرم افزار در ایران ملاک درست حسابی نداره.
مخصوصا به جاهای دولتی که بخوایم بفروشیم.
در این مورد هم حق با شماست بعضی وقتها آدم می تونه قیمت را چند برابر قیمت واقعی بده و بعض وقت ها مجبوره نصف قیمت واقعی بده.
من اگر جای شما باشم سعی می کنم جوری بفروشم که نه سیخ بسوزه نه کباب.
اما اگر خودت احساس کردی که مثلال قیمت را کمی بالا دادی خدمات بهتر بده یا پشتیبانی بهتر بده امکانات رایگان اضافه کن اینطوری هم خیال خودت آسوده هست هم مشتر راضی تر میشه.
مسلما هیچ فروشنده ای نمی اید جنس فروشنده دیگری را تبلیغ کنید(انگار دارم درباره پفک حرف می زنم!)
....
موفق باشی
aminghaderi
یک شنبه 24 مرداد 1389, 18:37 عصر
1500 تا عضو فعال ؟!
دوستان دیگر تو بحث شرکت نمی کنند تا از نظراتشان استفاده کنیم؟؟
FastCode
یک شنبه 24 مرداد 1389, 21:09 عصر
به نظر من هر چقدر گرونتر بهتر.
بازار رو بی دلیل خرابتر نکنید.
هر کسی هم که ارزش نرمافزار رو نمیفهمه میتونه بره یه برنامه تولید انبوه شده بدون پشتیبانی و ارزون قیمت بخره.دقیقاً مثل مقایسه SAP با هلو.البته این برای وقتیه که برنامه شما حرفی برای گفتن داشته باشه و اصولی روش کار شده باشه.
fjm11100
دوشنبه 25 مرداد 1389, 13:50 عصر
اگه با دید ایرانی بازی نگاه کنی تا میبره ببر!!! هرچی گرونتر میتونی بدی بده
اما اصولیش با بررسی هزینه ها، پیدا کردن نقطه سر به سر پروژه، محاسبه ارزش علمی پیدا میشه البته ضریب نفوذ بازار و رقبا هم هستن
Javad_raouf
جمعه 02 مهر 1389, 12:58 عصر
به نظر من هر چقدر گرونتر بهتر.
بازار رو بی دلیل خرابتر نکنید.
هر کسی هم که ارزش نرمافزار رو نمیفهمه میتونه بره یه برنامه تولید انبوه شده بدون پشتیبانی و ارزون قیمت بخره.دقیقاً مثل مقایسه SAP با هلو.البته این برای وقتیه که برنامه شما حرفی برای گفتن داشته باشه و اصولی روش کار شده باشه.
بنده تا حدودی با حرف ایشون موافقم
هر چه گرانتر بهتر رو موافق نیستم
ولی قیمت نرم افزار خیلی گرانتر از اینه که ما داریم می فروشیم
من که اصلا قیمت پایین نمی دم هر کی خواست بخره هر کی هم نخواست می تونه روزنامه رو باز کنه و برنامه های حسابداری 8000 تومانی بخره:لبخند:
در مورد حلال بودن:
تا اونجا که بنده می دونم توی شرع واسه هنر مبنا قرار ندادن هر کس هنرشو هر چقدر دلش خواست می فروشه هر کی خواست بخره هر کی نخواست نخره
چیزی که اسلام منع کرده تجارت خرید و فروشی هست یعنی یک جنسی رو بدون هیچ زحمتی بخری 100 هزار تومان و بفروشی 1 ملیون تومان حرامه
ولیکن اگر همون جنس را خودت تولید کنی و ارزش زحمتی که کشیدی به نظرت 10 ملیون تومان باشه می تونی بفروشی
-------------------------------
موضوعی دیگر:
به نظر شما یک نرم افزاری که 1 ماه وقته یک برنامه نویس را گرفته ارزشش چقدر است؟؟؟؟؟
به ایننکته فکر کرده اید که تا کی می توانید برنامه نویسی کنید؟؟؟؟؟
من و شمای برنامه نویس ارزش یک ماه کار کردنمون خیلی بیشتره از خیلیا
چون یک ماه مغزت رو میزاری روی برنامه و عوارضش هم در سنین بالا متوجه خواهی شد
پس خودتو عمرتو اعصابتو ارزان نفروش
و السلام
omid66
جمعه 02 مهر 1389, 13:55 عصر
اگر نظر من رو می خوای باید بگم که بهترین قیمت رو میشه براساس زمان مشخص کرد
نگاه کن ببین حجم کار چقدر طول میکشه، مثلا من الن یک پروژه در دست دارم که 5 نفر کدنویس، 2 تا طراح و 3تا تحلیل گر داره که تقریبا 3 فاز کار داره
مسلما وقتی می خوام قیمت بدم باید زمان پروژه رو مشخص کنم
چند نفر ساعت وقت میبره، چقدر می خوام هزینه حقوق دیگران رو مشخص کنم و ...
امیدوارم توضیح خوبی داده باشم
موفق باشید
Javad_raouf
شنبه 03 مهر 1389, 07:51 صبح
راستی جهت اطلاع دوستان
نرخ قانونی برنامه نویسی که استخدام می کنی هر ساعت 20 هزار تومان
حالا فرض کنیم شما فقط یک برنامه نویس استخدامی هستی (یعنی تحلیل و مدیریت رو حساب نمی کنیم)
اگر در روز 4 ساعت روی پروژه کار کرده باشی در ماه میشه 120 ساعت
یعنی اگر فقط بخوای حقوق یک برنامه نویس استخدامی رو بگیری میشه 2 میلیون و 400 هزار تومان
aminghaderi
شنبه 03 مهر 1389, 16:14 عصر
راستی جهت اطلاع دوستان
نرخ قانونی برنامه نویسی که استخدام می کنی هر ساعت 20 هزار تومان
حالا فرض کنیم شما فقط یک برنامه نویس استخدامی هستی (یعنی تحلیل و مدیریت رو حساب نمی کنیم)
اگر در روز 4 ساعت روی پروژه کار کرده باشی در ماه میشه 120 ساعت
یعنی اگر فقط بخوای حقوق یک برنامه نویس استخدامی رو بگیری میشه 2 میلیون و 400 هزار تومان
کجا ساعتی 20 هزار می دهند؟! من حاضرم با نصف مبلغ کار کنم؟!
جدا کجا این مبلغ رو داره می دهد؟؟؟
الان توی مشهد فکر نکنم برنامه نویسی بالای 800 حقوق بگیره (غیر از موارد خاص { استادان ، حرفه ای ها ،... })
تازه خیلی جاها زیر 400 دارند ماهی حقوق می دهند.
ساعتی 20 هزار خیلی ها!!!
Javad_raouf
شنبه 03 مهر 1389, 17:02 عصر
کجا ساعتی 20 هزار می دهند؟! من حاضرم با نصف مبلغ کار کنم؟!
الان توی مشهد فکر نکنم برنامه نویسی بالای 800 حقوق بگیره (غیر از موارد خاص { استادان ، حرفه ای ها ،... })
تازه خیلی جاها زیر 400 دارند ماهی حقوق می دهند.
ساعتی 20 هزار خیلی ها!!!
جایی نمی دن برادر من
مننرخنامه اتحادیه رو عرض کردم
و اینکه هیچ جا همچین حقوقی نمی دن بدین معنیه که هیچ جا حق برنامه نویس رو نمی دن چرا؟
چون برنامه هاشون رو ارزون می فروشن و اینکه مجبورن ارزون بفروشن چرا؟
چون قبلا امثال شرکت هلو بازار رو خراب کردند
مخصوصا توی مشهد که خیلی بازار افتضاحه
------------
ولی بنده این موضوع رو عرض کردم تا شما مطمئن بشی که حتی اگر برنامت رو 5 میلیون بفروشی هم پولش حرام نیست
FastCode
شنبه 03 مهر 1389, 22:18 عصر
مشهد با همه ی ایران فرق داره.
مثلاً توی شغل منشی گری و اوپراتوری کامپیوتر که من تجربه عملیش رو دارم:
اگر حقوقی رو که توی مشهد میتونی راحت باهاش منشی استخدام بکنی رو اگر توی روزنامه های قم بنویسی یک نفر هم زنگ نمیزنه بگه اصلاً چی میگی.(من مشهد زندگی کردم و الان ساکن قم هستم و بارها شاهد این حقیقت تلخ بودم.)
Javad_raouf
شنبه 03 مهر 1389, 23:01 عصر
مشهد با همه ی ایران فرق داره.
مثلاً توی شغل منشی گری و اوپراتوری کامپیوتر که من تجربه عملیش رو دارم:
اگر حقوقی رو که توی مشهد میتونی راحت باهاش منشی استخدام بکنی رو اگر توی روزنامه های قم بنویسی یک نفر هم زنگ نمیزنه بگه اصلاً چی میگی.(من مشهد زندگی کردم و الان ساکن قم هستم و بارها شاهد این حقیقت تلخ بودم.)
به نظر من دلیلش اینه که مشهدیا هوای همدیگه رو ندارن:لبخند:
البته خودم مشهدیم:کف:
-----
پ.ن:ببخشید بحث تاپیک منحرف شد:اشتباه:
omid66
دوشنبه 12 مهر 1389, 09:38 صبح
اینکه دوست مون میگه 20 تومان تو ذهن منم نمی گنجه ولی حقیقتا زحمت برنامه نویسی خیلی زیاده
حالا شما فکر کن مسئولیتی که باید یک مدیر پروژه به گردن بگیره چقدر زیاده
خدا این شرکت های بازار خراب کن رو از روی زمین برداره که هرچی میکشیم از ایناست
FastCode
دوشنبه 12 مهر 1389, 22:11 عصر
همین الان سر انگشتی حساب کردم, به این نتیجه رسیدم که به میانگین حقوق مایکروسافت در سال گزشته خیلی نزدیکه.
ولی یه سوال؟کسی توی ایران یه distro لینوکس درست کرده؟جواب منفیه.
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.