ورود

View Full Version : استخدام شدیم بعد قراراد چی

tarfand
دوشنبه 25 مرداد 1389, 07:50 صبح
سلام مدیران و برنامه نویسان محترم فروم

حالا استخدام شدم
قرارداد چی؟
من دفعه اولمه می خوام استخدام شرکت برنامه نویسی بشم
چی کار کنم خواهشا کمکم کنید
تو قرارداد چه مواردی باید رعایت بشه؟
حقوق چه جوری باید تعیین بشه؟
کلا چه مواردی رو باید رعایت کنم که موجب پشیمونیم نشه؟

کمکم کنید

modirmasool
جمعه 29 مرداد 1389, 00:15 صبح
دوستان منم این سوال رو داشتم اگه میشه لطفا جواب بدین

Nima NT
جمعه 29 مرداد 1389, 01:25 صبح
شاید مواردی که میگم برای خیلی از دوستان امری بدیهی باشه ولی خالی از لطف نیست ( قصد جسارت خدمت اساتید رو ندارم ).
1.حتما" دقت کنید که پای قرارداد تاریخ ، مهر شرکت ، نام مسئول ذکر بشه.
2.در مورد میزان حقوق کاملا" توافقی هست و بستگی به خودتون داره.
3.ممکن هستش که برخی شرکتها چک یا ... به عنوان ضمانت کاری از شما بگیرن ، دقت داشته باشید که این ضمانت کاملا" وابسته هست به میزان حقوق شما و باید منطقی باشه مثلا" برای حقوق ماهی 400 تومان لزومی نداره شما یه چک 10 میلیونی تحویل طرف بدید.
4.در صورت استخدام پیمانکاری یا موقت اول زمان پایان قرارداد باید کامل مشخص بشه ، ثانیا" مواردی که میتونه منجر به اخراج زودتر از اتمام قرارداد بشه رو هم باید دقیق و کامل ، بدون ابهام توضیح داده بشه.
5.در مورد دست مزد اگر قرار بود به صورت توافقی نباشه ، باید طبق قانون کار باشه ، بهتر هست قانون کار سال مورد نظر ذکر بشه چون میزان پایه حقوق در هر سال تغییر میکنه ، ممکن هست کارفرما در نظر داشته باشه که شما رو با قانون کار سال 83 استخدام کنه !
6.توجه داشته باشید که مشخصات شرکت کاملا" ذکر بشه.
7.شرکت موظف هست شما رو بیمه کنه تا کاری که انجام میدید به عنوان سابقه کار براتون ثبت بشه ، معمولا" شرکتها تمایل دارن این موضوع رو به نحوی دور بزنن مواظب باشید تا اینطوری نشه چون این وسط عملا" حق شما خورده میشه ، بهتر هست بیمه شدن کارمند از طرف کارفرما در فرم قرارداد استخدامی حتما" ذکر بشه که از طرف کارفرما لازم الاجرا بشه.
8.مسئولیت کاری شما باید مشخص بشه و از عناوینی مثل نیروی پشتیبانی ، امور کامپیوتری و ... استفاده نشه.

modirmasool
جمعه 29 مرداد 1389, 04:22 صبح
خیلی ممنون.مفید بود.

r00tkit
شنبه 30 مرداد 1389, 21:03 عصر
خیلی خوب بود
حالا اگه می شه یکی از دوستان بیاد در مورد رزومه و مصاحبه و چیزای دیگه مثل " چی جوری یه پرژه رو مدیر پرژه تحویل می ده چی جوری از روند پیشرفت با خبر میشه"

و خیلی چیزای دیگه که لازم هستش برای کار در یه شرکت برنامه نویسی رو توضیح بده