ورود

View Full Version : روشي ابتكاري جهت ساخت فرم هاي

ryonis
دوشنبه 25 مرداد 1389, 12:53 عصر
دوستان عزيز سلام،
نمونه هاي زيادي در خصوص طراحي فرم هاي خارج از حالت مستطيلي تو سايت هاي مختلف ديده ام. حتي بسياري از اونها از روش كدنويسي استفاده كردند كه احتمالاً بسياري از دوستان امكان تعميم آن به اشكال مختلف را ندارند.
فرمي كه در شكل زير ميبينيد رو من با استفاده كمي از Photoshop و يه كلك ساده درست كردم.

1- در photoshopيك تصوير با اندازه فرم مورد نظرتون در اكسس و پيش زمينه رنگي به شماره رنگ "939AAD" (كه شماره رنگ پيش زمينه اكسسه) درست كنيد. مثلاً شكل مورد نظر من در اكسس يك بيضي بود. بنابراين يك بيضي با طرح مورد نظرم رو درست كردم و اطراف اون رو (چون فرم هاي photoshop هم مستطيليه) ساده به رنگ مورد اشاره تغيير دادم. (تصوير شماره 2 پيوست)

2- تو اكسس لازم است border style فرم رو به حالت None تنظيم كنيد و تصوير طراحي شده تان رو به عنوان يك Image و Size Mode رو به حالت Zoom يا Stretch بزارين. حالا وقتي فرم رو View مي كنيد پيش زمينه عكس تان با پيش زمينه اكسس تركيب ميشه و كاربر فكر ميكنه فرم شما بيضي شكل بوده. (تصوير شماره 1 پيوست)

تقريباً تمام فرم هاي برنامه من از اين قاعده پيروي مي كنه و تا حالا هم به مشكلي نخوردم. اگه كسي پيشنهاد يا انتقادي از اين روش داره بنويسه. ممنون ميشم...

mohammadsaleh
دوشنبه 25 مرداد 1389, 13:58 عصر
سلام دوست عزيز

به عنوان يك ابتكار به كارتون تبريك مي گم ولي اگر كاربر از تنظيمات display كنترل پنل تم ويندوز رو تغيير بده فرم هاي شما بد ريخت ميشه مگه اينكه به جاي عدد رنگ از ثابت هاي رنگ مثل vbbackcolor استفاده كنيد

ryonis
دوشنبه 25 مرداد 1389, 16:48 عصر
فرمايش شما كاملاً صحيح است. البته يه مطلب هم يادم رفته بود. روش مورد اشاره من در اكسس 2003 انجام شده. نمي دونم در 2007 يا بالاتر هم جواب ميده؟!!

به هرحال بابت راهنمايي ات ممنونم..