ورود

View Full Version : تبدیل سی به اسمبلی

Nabi
دوشنبه 13 تیر 1384, 04:31 صبح
سلام
دوستی قطعه برنامه ای به زبان سی داشت که میخواست به اسمبلی برگردونه .
آیا کمپایل کردن اون و تبدیل با یه دیباگر به اسمبلی میتونه کافی باشه؟ یا اینکه نیازه تک تک فرامین با دستورات اسمبلی معادل سازی بشن و دستی این تبدیل صورت بگیره ؟

rezaTavak
دوشنبه 13 تیر 1384, 07:08 صبح
سلام

کمپایلر Tc یک همچین گزینه ای که تدیل کنه داره.

Nabi
سه شنبه 14 تیر 1384, 19:16 عصر
سلام
از شما ممنونم
اگر دقیق تر بگید چه گزینه ای ممنون میشم . وگر نه که خودم برم نصب کنم .

arashkey
شنبه 13 مرداد 1386, 13:43 عصر
می دونم پست خیلی قدیمیه ولی منم دونبال جواب همین سوالم اگه می شه کمکم کنید
چون خیلی لازم دارم
من می خوام یک برنامه باشه که بهش کد C بدم و پس از کامپال کد اسمبلیش رو تحویل بگیرم

Delphi Skyline
سه شنبه 16 مرداد 1386, 15:45 عصر
سلام دوست عزیز .
همان طور که میدانید کامپایلر های سی مثل Borland ++C کد های سی را به اسمبلی تبدیل کرده و سپس اونا رو بوسیله اسمبلر کامپایل می کنند ( بعضی از کامپایلر های سی مانند برلند سی و مایکروسافت سی اسمبلر رو هم خودشون نوشتن ) . در کامپایلر سی برلند می توانید به شکل زیر دستورات سی را به اسمبلی تبدیل کنید ::

bcc32 -s a.cpp

همین و تمام .
موفق باشید . :چشمک: .

PabloAimar
شنبه 31 شهریور 1386, 14:30 عصر
با ++VC میشه یه همچین کاری انجام داد برنامه ای رو با VC بنویسید و آن را RUN کنید (البته یادتان باشد که با F5 ان را اجرا کنید ) بعد از اجرای برنامه در بالای نوار Build MiniBar نوار Debug ظاهر می شود یکی از گزینه های آن Disassembly می باشد که با انتخاب ان Disassembly شده ی برنامه شما ظاهر می شود

arashkey
سه شنبه 18 دی 1386, 18:53 عصر
ممنون
ببخشید که دیر تشکر می کنم
تست می کنم
متشکرم

baran_s
سه شنبه 02 بهمن 1386, 00:38 صبح
با ++VC میشه یه همچین کاری انجام داد برنامه ای رو با VC بنویسید و آن را RUN کنید (البته یادتان باشد که با F5 ان را اجرا کنید ) بعد از اجرای برنامه در بالای نوار Build MiniBar نوار Debug ظاهر می شود یکی از گزینه های آن Disassembly می باشد که با انتخاب ان Disassembly شده ی برنامه شما ظاهر می شود

سلام
من برنامه را با F5 اجرا میکنم اما همچین گزینه در build minibar ندارم!!؟

Nima_NF
سه شنبه 02 بهمن 1386, 13:54 عصر
من برنامه را با F5 اجرا میکنم اما همچین گزینه در build minibar ندارم!!؟شما می توانید بر روی قسمتی از کد های برنامه خود راست کلیک کرده ، گزینه run to cursor را انتخاب کنید و سپس از منوی debug ، قسمت windows گزینه disassembly را انتخاب کنید تا پنجره آن باز شود.

baran_s
سه شنبه 02 بهمن 1386, 14:13 عصر
ممنون درست شد
ولی این تبدیل کد C به اسمبلی خیلی طولانی و گنگ.
برنامه C هست که کد C بهش بدیم اسمبلی بهمون بده؟