View Full Version : نمایش تمام فیلد های یک جدول در DBComboBox
seyed_27
دوشنبه 25 مرداد 1389, 16:41 عصر
سلام
من دو تا جدول دارم t1 و t2 اولی مستر و دومی دیتیل و بهم لینک شدن
در t1 دوتا فیلد : code name
در t2 دوتا فیلد: code c1
دو جدول با code بهم متصل شدن
سوال من اینه میخوام تمام مقادیر فیلد name در DBComboBox نمایش داده بشه و کاربر مقدار خاصی رو که انتخاب میکنه کنترل در DBGrid1 بره به رکوردی که اون مقدار در اون هست
یک شنبه 31 مرداد 1389, 10:49 صبح
سلام
من هم این کار رو می خوام انجام بدم هنوز با ComboBox مشکل دارم چون فقط اولین عنصر جدول رو نشون می ده ولی در مورد DBGrid اگر از تابع Locate استفاده کنی و رکورد حاوی مقدار خاص رو پیدا کنی کنترل به اون رکورد میره و RecNo مساوی اون رکورد میشه.
masood samadi
یک شنبه 31 مرداد 1389, 11:04 صبح
سلام
ابتدا اطلاعات نام را وارد Combobox کرده
procedure TForm1.FormShow(Sender: TObject
begin
while not ADODataSet1.Eof do
begin
ComboBox1.Items.Add(ADODataSet1.fieldbyname('Name' ).AsString) ADODataSet1.Next
end
سپس برای اینکه روی هر آیتمی که رفته آن را در Gridنمایش دهد:
procedure TForm1.ComboBox1Change(Sender: TObject
begin
ADODataSet1.Locate('Name',ComboBox1.Text,[])a
end
seyed_27
چهارشنبه 03 شهریور 1389, 14:29 عصر
به عبارت دیگه من دارم یه نرم افزار قرآنی درست میکنم نام سوره ها و شماره اونا رو در جودل soore ذخیره کردم و در جدول ayat آیات هر سوره با شماره اون سوره ذخیره شده
میخوام نام تمام سوره ها در combobox لیست بشه و کاربر هر سوره ای که انتخاب کرد اشاره گر بره به اولین رکوردی که اون سوره شروع میشه در جدول ayat و اون سوره مورد نظر
لازم به ذکره که دو جدول با فیلد code بهم لینک شدند
با تشکر
pezhvakco
چهارشنبه 03 شهریور 1389, 16:52 عصر
درود :
میخوام نام تمام سوره ها در combobox لیست بشه و کاربر هر سوره ای که انتخاب کرد اشاره گر بره به اولین رکوردی که اون سوره شروع میشه در جدول ayat و اون سوره مورد نظر
شما بهتره از DBLookupComboBox استفاده کنی .
این ابزار، هر مقداری رو که انتخاب کرده باشی از جدول ، اشاره گر رو به همون ردیف انتقال میده .
با این روشی که شما داده ها رو ذخیره می کنی، یابد بعد از انتخاب هر نام، جدول دوم بر اساس کد اون فیلتر بشه تا مقادیر اون کد ( آیه های اون سوره ) نمایش داده بشه .
اگه درست فهمیده باشم شما می خوای برای هر آیه از یک سوره، یک ردیف در جدول داشته باشی .
فکر کنم اگه تمام آیه های یک سوره را در ستون داشته باشی بهتر باشه ( یک جدول شامل سه ستون : کد، نام و آیه های سوره ) .
بدرود .
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.