ورود

View Full Version : امنیت در domain

ssmehizadeh
دوشنبه 13 تیر 1384, 11:26 صبح
با سلام

من می خواهم کاری کنم که وقتی کاربر از پشت یک station به سرور متصل میشه به یک folder خاص با محدودیتهایی که از قبل تعیین کرده ام دسترسی داشته باشه ؟

البته فکر کنم باید ابتدا در قسمت ... active directory user and computers .... یک user تعریف کنم که خوب این کارو کردم ولی در طول password از من اشکال می گیره و نمیدونم باید چی وارد کنم یا چکار بکنم .

حالا بعد از تعریف کردن user باید مشخصات اینکه به کدام folder و با چه محدودیتهایی دسترسی داشته باشه رو باید کجا تنظیم کنم ..

امیدوارم منظورمو فهمیده باشین ..........
:flower: :flower: :flower: :flower:

ssmehizadeh
سه شنبه 14 تیر 1384, 17:28 عصر
کسی نیست یه کمکی به ما بکنه :گیج: :sorry:

nasr
چهارشنبه 15 تیر 1384, 08:09 صبح
ن کارو کردم ولی در طول password از من اشکال می گیره و نمیدونم باید چی وارد کنم یا چکار بکنم .
برای اینکه به پسورد ایراد نگیره باید در قسمت Security طول پسورد و غیره را مشخص کنید

ن می خواهم کاری کنم که وقتی کاربر از پشت یک station به سرور متصل میشه به یک folder خاص با محدودیتهایی که از قبل تعیین کرده ام دسترسی داشته باشه ؟

کافیه روی اون فولدر سیاستهایی را Set کنی .
روی اون کلیک راست و Properties در قسمت Security به همون یوزر خاص محدودیتها را بده.
در قسمت Sharing هم برای اون یوزر Share کن

ssmehizadeh
پنج شنبه 16 تیر 1384, 07:28 صبح
از جوابت ممنون :flower:

sarami
پنج شنبه 06 مرداد 1384, 00:53 صبح
عزیز باید بری به قسمت security polecy و تنظیمات مربوط بهpassword رو انجام بدی
که شامل طول password و ترکیبی بودنش یعنی شامل عدد و حروف و نمادها و.....هستش اگرهم برات مشکلی نیست که یه password 8رقمی با ترکیبی از حروف و اعداد و نمادها انتخاب کن مثل sarami123#a