ورود

View Full Version : نرم افزار مدیریت پروژه ها (کاملا ایرانی)

majoran
چهارشنبه 27 مرداد 1389, 18:27 عصر
نرم افزار مدیریت پروژه ها به نام hccproject رو شرکت ارتباط گستر همراهان طراحی و برنامه نویسی کرده که امکانات زیاد و برتری هایی رو در مقابل با دیگر رقبای خود داره من از مهندس امیر آرام مدیر این پروژه دعوت کردم اینجا توضیحات کامل نرم افزار شون رو برای عموم قرار دهند .

انشا الله که کارا واقع شود

دمو فعلی برنامه اینجا (http://hamrahnet.blogsite.org/hccproject)

mosi20
چهارشنبه 27 مرداد 1389, 23:46 عصر
نام کاربری و رمز عبور؟

joker
پنج شنبه 28 مرداد 1389, 10:35 صبح
admin
admin

چرا اینقدر کند هست ؟ فکر کنم روی یک کامپیوتر با پهنای باند معمولی adsl آوردینش بالا :لبخند:
حیفه

majoran
پنج شنبه 28 مرداد 1389, 11:47 صبح
حیف اینه که مدیران ایرانی از همچین سیستمی خبر ندارند و به msproject وprimavera اکتفا می کنن و با همچین سیستم بومی و قدرت مندی که تمام نیاز ها رو بر طرف می کنه آشنا نیستند

Asad.Safari
یک شنبه 31 مرداد 1389, 13:00 عصر
3 مورد قابل تامل است :

1- نرم افزار تحت وب {بر روی سرورهای اینترنتی} در ایران کاربردی ندارند . (منظور نرم افزاری که کاربر باید از طریق اینترنت استفاده بکند )

2- با اینکه بنده از DSL استفاده می کردم ولی سیستم شما در حد فاجعه کند کار می کرد .

3- این سری نرم افزار ها مانند MS Project بدرد پروژه های عمرانی و امثال الهم می خورد و در پروژه های نرم افزاری کاربردی ندارند (جز یک سری موارد کوچک ) : پس معرفی این سری نرم افزار در بخش "مدیریت پروژه های نرم افزاری " جز تبلیغ برای نرم افزار مورد نظر چیز دیگر نخواهد بود .

موفق باشید