View Full Version : میخوام حرفه ای بشم!...
samaram
پنج شنبه 28 مرداد 1389, 11:31 صبح
من علاقه ی زیادی به برنامه نویسی دارم. اما مهارت زیادی نه. یعنی در حدی که تونستم چندتا نرم افزار تقریبا سطح بالا برای یکی دو تا شرکت بنویسم کار کردم. منتها حس میکنم تا حرفه ای شدن و رعایت یه سری اصول خاص در برنامه نویسی مشکل دارم. شرایط کاریم طوریه که تقریبا تمام ایام غیر تعطیل هفته رو در یه شهر محروم کار میکنم که نه کلاس برنامه نویسی دارن و نه متخصص خاصی که پیشش کلاس برم. کتاب هم که فکر نمیکنم غیر از اون pdf نهصد صفحه ای چیز به دردبخور دیگه ای باشه. در حال حاضر مهمترین و تنها مرجعم برای حل مشکلات برنامه نویسیم همین سایت برنامه نویسه. به نظر شما با این شرایطی که من دارم چطور میتونم تو برنامه نویسی پیشرفت کنم؟ ببینید من مشکلاتم تو کدنویسی رو با این سایت حل میکنم امااگه بخوام یه برنامه نویس حرفه ای بشم باید با تکنولوژی ها و یه سی شیوه های اصولی در کد زدن هم آشنا بشم دیگه. به نظر شما چه راه هایی هست؟
rezamansori
پنج شنبه 28 مرداد 1389, 11:40 صبح
مثلا چه برنامه هایی تا حالا نوشتی؟
sinashahab
پنج شنبه 28 مرداد 1389, 12:01 عصر
کتاب هم که فکر نمیکنم غیر از اون pdf نهصد صفحه ای چیز به دردبخور دیگه ای باشه.
هیچ وقت این فکر رو نکن !:متفکر:
شاید کتاب آقای هاشمیان یکی از بهترین ها باشه ولی قطعا مثل اونم کم نیست :متفکر:
میلاد قاضی پور
پنج شنبه 28 مرداد 1389, 12:51 عصر
واقعیت موجود اینه که در هر زمان باید کاری رو (از بین کارهای لیست شده برای رسیدن به هدف ) انجام بدید که
قابل انجام هست . و از بین کارهای قابل انجام مهمترین هاشو . یک برنامه نویس حرفه ای تا ابد در یک نقطه ی محروم نمیمونه و بالاخره به جایی با شرایط بهتر و امکانات بیشتر نقل مکان میکنه . یه ضرب المثل انگلیسی میگه :
If you don't like where you are, change it! You're not a tree
samaram
پنج شنبه 28 مرداد 1389, 13:08 عصر
مثلا چه برنامه هایی تا حالا نوشتی؟
با سی شارپ یه سیستم مدیریت یه شرکت ارائه دهنده ی یه خدمات خاص رو نوشتم. که فرم ها و منوهای زیادی داره. فرم هاش به هم دیگه مقادیر مختلفی پاس میدن. خیلی از کنترل ها از بانک بایند میشن. چهارتا گزارش مختلف داره. کریستال ریپورت استفاده میکنه. دو نمونه سرچ داره. پشتیبان و ریستور داره. مدیریت ورود به نرم افزار. مدیریت(ثبت ، حذف ، ویرایش) مشتری ها. مدیریت خدمات ارائه شده. مدیریت پرداخت ها . عملیات روی تاریخ ها و....
هیچ وقت این فکر رو نکن !:متفکر:
شاید کتاب آقای هاشمیان یکی از بهترین ها باشه ولی قطعا مثل اونم کم نیست :متفکر:
مثلا چه کتاب های فارسی به خوبی اون میشناسید؟
واقعیت موجود اینه که در هر زمان باید کاری رو (از بین کارهای لیست شده برای رسیدن به هدف ) انجام بدید که
قابل انجام هست . و از بین کارهای قابل انجام مهمترین هاشو . یک برنامه نویس حرفه ای تا ابد در یک نقطه ی محروم نمیمونه و بالاخره به جایی با شرایط بهتر و امکانات بیشتر نقل مکان میکنه . یه ضرب المثل انگلیسی میگه :
If you don't like where you are, change it! You're not a tree
منظورتونو از قسمت اول حفتون نفهمیدم. چه ربطی داره اولویت بندی اهدافم؟
امکان انتقالی من به این زودیا یا حداقل طی یکی دو سال آینده وجود نداره. تا اونموقع که نمیتونم دست رو دست بذارم.
M.YasPro
پنج شنبه 28 مرداد 1389, 13:13 عصر
سلام
تاپیک میخواهم حرفه شوم (http://www.barnamenevis.org/forum/showthread.php?t=206833) رو ببینید .
موفق باشید .
samaram
پنج شنبه 28 مرداد 1389, 13:45 عصر
سلام
تاپیک میخواهم حرفه شوم (http://www.barnamenevis.org/forum/showthread.php?t=206833) رو ببینید .
موفق باشید .
ممنون استاد.
sinashahab
پنج شنبه 28 مرداد 1389, 14:50 عصر
مثلا چه کتاب های فارسی به خوبی اون میشناسید؟
خیلی هست !
شاید کار من و شما بهش بر خورد نکرده باشه ! ولی نمیشه گفت هیچ کتابی به جز اون به درد نمی خوره ! اگه به درد شما نمی خوره از کجا میدونید به درد من و دوستام نمی خوره ؟؟:متفکر:
مثلا توی اون کتاب اصلا در مورد ترد هیچی ننوشته که کتابی هست که خیلی خوب توضیح داده در بارش . پس نتیجه میگیریم اگه به کار شما نمیاد کتاب دیگه به این معنی نیست که به درد نمی خوره !!:چشمک:
میلاد قاضی پور
پنج شنبه 28 مرداد 1389, 14:59 عصر
منظورتونو از قسمت اول حفتون نفهمیدم. چه ربطی داره اولویت بندی اهدافم؟
امکان انتقالی من به این زودیا یا حداقل طی یکی دو سال آینده وجود نداره. تا اونموقع که نمیتونم دست رو دست بذارم.
همین دیگه چون نمیشه دست رو دست گذاشت یه لیست از کارهای لازم تهیه میکنیم . مثل مثلا یادگیری الگوریتم - سینتکس ها - ساخت پروژه کوچیک - پروژه بزرگ - دیتابیس - تکنولوژی ها -
حالا نگاه میکنید به لیست ببینید کدوم کار رو در همون منطقه محروم میشه انجام داد . میبینی تکنولوژی ها لازمه تو کلاس یاد گرفته بشه پس اینو میذاری کنار . دیتابیس کلاس میخواد اینم بذار کنار. طراحی الگوریتم در سطح عالی و حرفه ای نیاز به استاد داره - اینم کنار . چند تا کار میمونه وسط که میتونی انجامشون بدی و شروع میکنی و به قول خودتون دست رو دست نمیذارید .
simul8or
پنج شنبه 28 مرداد 1389, 15:03 عصر
من علاقه ی زیادی به برنامه نویسی دارم. اما مهارت زیادی نه. یعنی در حدی که تونستم چندتا نرم افزار تقریبا سطح بالا برای یکی دو تا شرکت بنویسم کار کردم. منتها حس میکنم تا حرفه ای شدن و رعایت یه سری اصول خاص در برنامه نویسی مشکل دارم. شرایط کاریم طوریه که تقریبا تمام ایام غیر تعطیل هفته رو در یه شهر محروم کار میکنم که نه کلاس برنامه نویسی دارن و نه متخصص خاصی که پیشش کلاس برم. کتاب هم که فکر نمیکنم غیر از اون pdf نهصد صفحه ای چیز به دردبخور دیگه ای باشه. در حال حاضر مهمترین و تنها مرجعم برای حل مشکلات برنامه نویسیم همین سایت برنامه نویسه. به نظر شما با این شرایطی که من دارم چطور میتونم تو برنامه نویسی پیشرفت کنم؟ ببینید من مشکلاتم تو کدنویسی رو با این سایت حل میکنم امااگه بخوام یه برنامه نویس حرفه ای بشم باید با تکنولوژی ها و یه سی شیوه های اصولی در کد زدن هم آشنا بشم دیگه. به نظر شما چه راه هایی هست؟
به نظر من باید خط کاری خودتون رو مشخص کنید. مثلا اگر به برنامه نویسی ویندوز علاقه دارید تمام فکر و تلاشتون رو در جهت بالابردن همین رشته خاص به کار ببرید. بزرگترین مشکل چند شاخه ای کار کردن است. برای مثال فردی در زمینه برنامه نویسی وب فعال می باشد ، بعد با خواندن مقاله ای در زمینه بازی های 3بعدی چنان شیفته برنامه نویسی بازی میشود که به کلی از وب به ویندوز مهاجرت می کند، پس از گذشت مدتی احساس می کند با این کار مشکل دارد و دوباره به رشته ی قبلی خود بازمی گردد البته با چندین ماه عقب ماندگی ی اطلاعاتی !!!
بعد از انتخاب رشته ی کاری نوبت به برنامه ریزی میرسد، سعید کنید منظم باشید، تقویم آموزشی و کاری داشته باشید مثلا روز فلان ساعت فلان مبحث A از رشتهی B را باید تمام کنم.، اینهاست که باعث حرفه ای شدن و پیشرفت میشود. موفق باشید
Mohandes2009
پنج شنبه 28 مرداد 1389, 21:54 عصر
به نظر من از ویندوزی نوشتن دوری کنید و به سراغ چیز دیگه برید دوره ویندوزی نوشتن دیگه داره سر میاد برید سراغ چیز های دیگه !!
samaram
پنج شنبه 28 مرداد 1389, 22:05 عصر
به نظر من از ویندوزی نوشتن دوری کنید و به سراغ چیز دیگه برید دوره ویندوزی نوشتن دیگه داره سر میاد برید سراغ چیز های دیگه !!
مثلا برم سراغ چی؟ وب؟ چرا؟ فکر نمیکنم نیاز به ویندوزی نوشتن اشباع شده باشه
sinashahab
پنج شنبه 28 مرداد 1389, 22:44 عصر
مثلا برم سراغ چی؟ وب؟ چرا؟ فکر نمیکنم نیاز به ویندوزی نوشتن اشباع شده باشه
شما اگه خوب بفکرید می فهمید همه ی زبان ها اگه با علاقه باشه آخرش موفقیت هست .
حالا می خواد .Net باشه که تحت ویندوز هست یا جاوا که تحت تقریبا همه ی پلتفرم ها هست .
ولی اینم بگم با .Net تقریبا تصلط کامل بر روی همه ی سیستم ها به دست میارید (مخصوصا C#(
نپرس چزا چون مجبور میشم زیاد مثال بیارم .:گیج:
ولی من بازم میگم :
1.توی سیستم عامل سیمبیان از v6 گرفته تا .... (خودم با C# تونستم برنامه براش بنویسم جدا از شوخی این برنامه برای تقلب دوستام توی دبیرستان بود :لبخند:)
2.توی سیستم عامل ویندوز موبایل (اینم بهترین حالتش با C# هست مخصوصا ویندوز موبالای جدید)
3.توی سیستم عامل های لینوکس (با استفاده از مونو)
4.توی سیستم های اینترنتی (تقریبا اگه C# رو کامل بلد باشی حتی می تونی با ASPX یه پروژه تحت وب بنویسی)
5.سیستم عامل ویندوز خودمون که بهترین جواب رو میده !!
6.فکر کنم .Net می خواد به سیستم های بانکی (ای تی ام) هم راه پیدا کنه .(بازم مخصوصا C#)
کدوم زیونو می تونید پیدا کنید که این قدر انعطاف پذیر باشه ؟؟ جاوا هم دیگه در این حد و اندازه نیست !!
اینم بگم یکی از مشکلات WPF این هست که توی خیلی از سیستم هایی که بالا گفتم جواب نمیده . حالا هی بگید WPF WPF .:لبخند:
نمی دونم چرا من یه لحظه محافظ منافع ماکروسافت توی خاورمیانه شدم .:لبخند:
#aliyari_C
پنج شنبه 28 مرداد 1389, 23:33 عصر
سلام
من چند نفر رو می شناسم که واقعا حرفه ایند ......خوب.....
زندگی شون رو که مرور کردم دیدم جز چند کتاب ساختمان داده و C++ که الان فقط بدر آتیش بازی بر چهارشنبه سوری می خوره امکاناتی به اون صورت نداشتن (نسبت به ما که....) ....خوب اونا با کمترین امکانات چطوری حرفه ای شدند ......
رازشون این بود که ایمان داشتن که می تونند , چون بقیه هم تونسته بودن.
موفق باشی
__________________________________________________ __________________________________________________
چون به دریا می توانی راه یافت
سوی یک قطره چرا باید شتافـت
نتایج آماری,مقایسه ای بین String و StringBuildr (http://www.barnamenevis.org/forum/showthread.php?t=233987)
میلاد قاضی پور
جمعه 29 مرداد 1389, 00:23 صبح
چرا این فکر رو کردید ؟ تا سال 2014 پر در آمد ترین شغل در ایالات متحده مهندسی نرم افزار و برنامه نویسی اپلیکیشن هست .شغلهای جراحی و عمران و ... در رده های بعد هستن . وبسایتها دیگه توسط سی ام اس ها و سورس های آزاد پی اچ پی دارن یکی پس از دیگری فتح میشن .فرومها ، بازیهای آنلاین ، فروشگاهها ، همه پی اچ پی هستن(غالبا). کار با پی اچ پی هم به خاطر کدهای آماده موجود در اینترنت چیزی شبیه به چیدن پازل شده .
hasan1896
جمعه 29 مرداد 1389, 00:32 صبح
به نظر من که کتاب خوب زیاد هست فقط یه خورده باید انگلیسی خودت رو تقویت کنی به نظرم الان هم بازار پایگاه داده و web خیلی خوبه یه نگاهی به آگهیهای روزنامه ها بکنی اینو میفهمی امیدوارم موفق باشی :قهقهه:
Mohandes2009
جمعه 29 مرداد 1389, 04:28 صبح
شما اگه خوب بفکرید می فهمید همه ی زبان ها اگه با علاقه باشه آخرش موفقیت هست .
حالا می خواد .Net باشه که تحت ویندوز هست یا جاوا که تحت تقریبا همه ی پلتفرم ها هست .
ولی اینم بگم با .Net تقریبا تصلط کامل بر روی همه ی سیستم ها به دست میارید (مخصوصا C#(
نپرس چزا چون مجبور میشم زیاد مثال بیارم .:گیج:اینم بگم یکی از مشکلات WPF این هست که توی خیلی از سیستم هایی که بالا گفتم جواب نمیده . حالا هی بگید WPF WPF .:لبخند:
نمی دونم چرا من یه لحظه محافظ منافع ماکروسافت توی خاورمیانه شدم .:لبخند:
دوست من چرا قصه میگی ؟ یاداری جک تعریف میکنی واسه ما؟:لبخند::قهقهه:
چه ربطی برای دوست داشتن داره !!! الان همه جا داره روی میاره به WPF و دیگه Winapp داره جمع میشه تو شرکت های بزرگ و همین طور ASP.NET
برنامه نویسی اگه با پول همراه نباشه ووقتت و عمرتا ضایع کردی! الان داره میره به سمت WPF و همه برنامه ها و وبی میشه ماهم از الان باید شروع کنیم هرچند دیر بوده ولی می تونیم جا نمونیم از کاروان WPF و وبـــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ :لبخندساده:
alirat
جمعه 29 مرداد 1389, 08:19 صبح
هیچوقت خودتو دست کم نگیر ...
ricky22
جمعه 29 مرداد 1389, 10:24 صبح
اینم بگم یکی از مشکلات WPF این هست که توی خیلی از سیستم هایی که بالا گفتم جواب نمیده . حالا هی بگید WPF WPF .:لبخند:
WPF
در ویندوز Support می شود
در Web یک جورایی Silverlight هست
در پروژه مونو یه جورایی میشه استفاده کرد
http://stackoverflow.com/questions/421764/is-wpf-on-linux-already-possible
در ویندوز موبایل Silverlight میشه استفاده کرد WPf هم میشه.
-----------------------------------------------
دوست عزیز WPF جدا از C# نیست.
mmd2009
شنبه 30 مرداد 1389, 03:24 صبح
با سلام
میشه یک دلیل خیلی محکم بیارید و بگید چرا از ویندوزی نوشت دوری کنیم؟؟!!!
دوره ی ویندوزی نوشتن داره سر میاد؟؟!!
برنامه های ویندوزی دقیقا مثل وب هستند و هیچ فرقی ندارن و هر روز ممکنه چیز جدیدی بیاد و کاربرانی که از برنامه ی های ویندوزی استفاده می کنند نیازشون بیشتر بره سمت تکنولوژی های جدید.
کلا هیچوقت تو ایران دوره ی ویندوزی نوشتن سر نمیاد. :متعجب:
دوست من چرا قصه میگی ؟ یاداری جک تعریف میکنی واسه ما؟:لبخند::قهقهه:
چه ربطی برای دوست داشتن داره !!! الان همه جا داره روی میاره به WPF و دیگه Winapp داره جمع میشه تو شرکت های بزرگ و همین طور ASP.NET
برنامه نویسی اگه با پول همراه نباشه ووقتت و عمرتا ضایع کردی! الان داره میره به سمت WPF و همه برنامه ها و وبی میشه ماهم از الان باید شروع کنیم هرچند دیر بوده ولی می تونیم جا نمونیم از کاروان WPF و وبـــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ :لبخندساده:
شما انگار اصلا نمیدونید ASP.NET چی هست ؟؟؟ یک جا میگید داره جمع میشه و یک جای دیگه دارید میگید جا نمونیم از برنامه های تحت وب. اگر asp چیزی نبود که مایکروساف 4.0 اون رو هم نمی زد و می گفت داره میره از رده خارج میشه؟؟؟!!!
امیدوارم یک دلیل قانع کننده بیارید و اصلا شاید ما داریم اشتباه می کنیم....
تکنولوژی های جدیدی مثل SilverLight همگی بر پایه و اساس asp هستند و شما میتونید اونجا از این تکنولوژی ها استفاده کنید.
یک دلیل خیلی محکم برای استفاده هم زمان از #C و ASP.NET اینه که شما با یک تیر دو نشون رو میزنی و هم میتونی وب بنویسی و هم میتونی ویندوزی بنویسی . چون از #c با Asp راه زیادی نیست و فقط کافیه مقدمات کارو فراهم کنی. و اینم کار خیلی سختی نیست با کتاب هایی که تو بازار هستند میتونید وقتی #C رو بلد باشید راه ی ساله رو یک ماهه برید. البته این بستگی به خود شخص هم داره.
Mohandes2009
شنبه 30 مرداد 1389, 06:55 صبح
با سلام
میشه یک دلیل خیلی محکم بیارید و بگید چرا از ویندوزی نوشت دوری کنیم؟؟!!!
دوره ی ویندوزی نوشتن داره سر میاد؟؟!!
برنامه های ویندوزی دقیقا مثل وب هستند و هیچ فرقی ندارن و هر روز ممکنه چیز جدیدی بیاد و کاربرانی که از برنامه ی های ویندوزی استفاده می کنند نیازشون بیشتر بره سمت تکنولوژی های جدید.
کلا هیچوقت تو ایران دوره ی ویندوزی نوشتن سر نمیاد. :متعجب:
شما انگار اصلا نمیدونید ASP.NET چی هست ؟؟؟ یک جا میگید داره جمع میشه و یک جای دیگه دارید میگید جا نمونیم از برنامه های تحت وب. اگر asp چیزی نبود که مایکروساف 4.0 اون رو هم نمی زد و می گفت داره میره از رده خارج میشه؟؟؟!!!
امیدوارم یک دلیل قانع کننده بیارید و اصلا شاید ما داریم اشتباه می کنیم....
تکنولوژی های جدیدی مثل SilverLight همگی بر پایه و اساس asp هستند و شما میتونید اونجا از این تکنولوژی ها استفاده کنید.
یک دلیل خیلی محکم برای استفاده هم زمان از C# و ASP.NET اینه که شما با یک تیر دو نشون رو میزنی و هم میتونی وب بنویسی و هم میتونی ویندوزی بنویسی . چون از C# با Asp راه زیادی نیست و فقط کافیه مقدمات کارو فراهم کنی. و اینم کار خیلی سختی نیست با کتاب هایی که تو بازار هستند میتونید وقتی C# رو بلد باشید راه ی ساله رو یک ماهه برید. البته این بستگی به خود شخص هم داره.
دوست من حرف منا بد متوجه شدی گفتم همه شرکت ها داره میره به سمت WPF و همین طور ASP.net و دیگه ویندوز داره جمع میشه من نگفتمممممممممم که ASP.Net داره جمع میشه تازه نت داره میاد تو بورس و تو همه شرکت ها!!
به نظر من برنامه های ویندوزی در چند سال آینده دوره اش سر میاد حتی خود مایکروسافت هم دست به نوشتن برنامه های تحت وب زده و اینکه اگر شما ایده ای در مورد برنامه تحت وب داشته باشی که تا حالا کسی نداده باشه با قیمت خیلی بالایی فقطــــــــ طرح شما را میخره:چشمک:
و بعد دلیل من واسه اینکه میگم دوره ویندوزی سر اومده چون خود مایکروسافت هم داره کم کم میزاره کنار و برنامه های وبی زیاد مینویسه !! و همچنین شرکت های برنامه نوسی بزرگ ایران هم اگه تو بازار باشی می بینی که دارن بیشتر WPF و یا ASP.Net مانور میدن.قانع شدی؟:لبخند:
mmd2009
شنبه 30 مرداد 1389, 12:53 عصر
یک سوال.
العا این WPF که گفتی میشه بپرسم چه نوع سرویسی میده؟؟؟
ویندوزی یا وب.؟؟
WPF مگه تحت وب هستش؟؟؟؟!!!!!
Mohandes2009
شنبه 30 مرداد 1389, 18:48 عصر
یک سوال.
العا این WPF که گفتی میشه بپرسم چه نوع سرویسی میده؟؟؟
ویندوزی یا وب.؟؟
WPF مگه تحت وب هستش؟؟؟؟!!!!!
می تونه در وب هم کاربرد داشته باشه
اگه در مورد WPF نمی دونی می تونی تحقیق کنی تا بیشتر متوجه بشی یا متوجه بشی چی هست اگه هم نمی تونی بگو تا برات بفرستم تا آشنایی هایی پیدا کنی:چشمک:
در ضمن برای مطالعه ابتدایی به لینک زیر برو :
http://barnamenevis.org/forum/showthread.php?t=126266
mmd2009
شنبه 30 مرداد 1389, 20:24 عصر
خب عزیزم چون میدونستم ازت سوال پرسیدم.
شما از یک طرف دارید میگید دوره ی ویندوزی نوشت داره سر میرسه در صورتی که با WPF میشه ویندوزی برنامه نوشت. اگر قرار باشه زیبایی به ASP باید از SL استفاده بکنی.
من تنها نکته ی گنگی که بهش بر خورد کردم اینه که شما از یک طرف داری میگی ویندوزی نوشتن تموم شده و از یک طرف دیگه دارید میگید WPF کار کنید در صورتی که با WPF ویندوزی برنامه مینویسن.( البته منظور کاربرد اصلیشه)
Mohandes2009
شنبه 30 مرداد 1389, 23:45 عصر
آره جونم WPF ویندوزی هست اما خیلی فرق داره منظورم با Winapp بود:لبخند:
بابا گلوم خشک شد از بس حرفیدم هیشکی از من تشکر نمیکنه؟:ناراحت:
samaram
یک شنبه 02 آبان 1389, 16:08 عصر
ای بابا من چند وقته به اینجا سر نزدم بحث کشیده شده به تفاوت های wpf و ...
ببینید مشکل من اینه که حس میکنم فقط کد میزنم. اما حس میکنم ساختیافته نمی نویسم. یا مطابق با اینهمه قواعد و نکات و پیچیدگی های این دنیای برنامه نویسی نیست. مثلا برنامه نویسی چند لایه. احساس میکنم از غافله خیلی عقبم و فقط کد نویسی محض کافی نیست . امیدوارم تونسته باشم منظورمو بیان کنم!
باید برم سراغ یادگیری مهندسی نرم افزار؟ اصلا وقتی سراغش میرم با دنیایی از مفاهیم و موضوعات مختلف سر و کار دارم که اصلا نمیتونم بفهمم کدومشو لازمه من یاد بگیرم
eshpilen
یک شنبه 02 آبان 1389, 23:00 عصر
بنظر من برنامه نویسی وب و دسکتاپ هر دو وجود داشتن و دارند و خواهند داشت.
هر دو نیاز بودند و هستند و خواهند بود.
فقط محدوده و آمار کاربرد اونها کم و بیش تفاوت میکنه که این تفاوت هم در کوتاه مدت خیلی زیاد نیست.
و چیز دیگه ای که تغییر کرده و بیشتر هم تغییر خواهد کرد نیاز روز افزون به کاربرد هردوی اینها در پروژه ها هست.
بهرحال از طرف دیگه رایانه و برنامه نویسی تغییرات وسیع و سریعی داره نسبت به خیلی رشته های دیگه، و در طولانی مدت قابل پیشبینی قطعی نیست. و ما هم فعلا به برنامه های واقعی و کارهای واقعی نیاز داریم و نتیجه میگیریم بهترین چیز یادگیری هردوی این زمینه ها هست (که اینجا یک مزیت مهم فریمورک هایی مثل دات نت که یادگیری و اتصال این دو زمینه رو خیلی راحتتر میکنن برجسته میشه). البته میشه یکی رو هم یاد گرفت، ولی آدم خودش محدود میشه و امروزه روز خیلی جاها نیاز به برنامه هایی داریم که هر دو بخش رو دارن و فقط با فناوری وب یا دسکتاپ نمیشه یا بهینه نیست هر دو بخش رو نوشت.
البته شاید هیچکس وقت نکنه مدتها بصورت حرفه ای و کامل روی هردوی این زمینه ها کار کنه، اما بنظرم یادگیری پایهء هر دوی اینها کار آنچنان سختی هم نیست و بعد میشه روی یکی بصورت تخصصی و عملی و بصورت تجاری تمرکز کرد. یه زمانی دات نت نبود و مثلا بنده PHP رو برای وب انتخاب کردم و یاد گرفتم و برای دسکتاپ هم مثلا Qt رو یاد گرفتم و الان هم که دارم دات نت رو یاد میگیرم (ولی با اولویت اول و بیشتر برای دسکتاپ، چون بنظرم روی وب با PHP میتونم اگر نگم بیشتر سناریوها ولی خیلی از نیازها رو جواب بدم) چون متوجه شدم روی دسکتاپ ویندوز، Qt نسبت به فناوریهای بومی و رسمی کم میاره و از طرف دیگه دات نت فناوری ای هست که هم طراحیش و هم پشتیبانی اون واقعا قوی هست و به احتمال زیاد بخش قابل توجهی از فرصتهای شغلی و درآمد آینده رو در اختیار میگیره. مزیت های مهم PHP و Qt هردو در این هست که بازمتن (Open Source) و مستقل از پلتفرم (Cross-Platform) هستن. پس اینطور نیست که بگم یادگیری اینها بیهوده هست. اینا هم کم و بیش سهم و مزایا و کاربردها و فرصت های شغلی خودشون رو دارن.
بنظر من آدم وقتی پایهء یه چیزی رو بلد باشه و برنامه نویس واقعی باشه بیشتر مشکلاتش رو میتونه حل کنه، گرچه خیلی در زمینهء عملی و مهارت و اطلاع گسترده از فناوریهای سطح بالاتر مطرح کار نکرده باشه.
بنظر من پایه کامل و قوی داشتن از همه چیز مهمتر هست. البته بطور کلی آدم باید مطالعه زیاد داشته باشه و هرچی لازم از مباحث مهندسی نرم افزار تا امنیت و غیره بخونه و تحلیل کنه، چون در جریان کار به همهء اینا کم و بیش نیاز هست. قدرت الگوریتم نویسی هم خیلی مهم هست. ریاضیات مهمه. ساختمان داده مهمه. همش مهمه!
برنامه نویسی هم بنظر من جذاب ترین رشته هست. البته از نظر پولش نمیگم!! از نظرهای دیگش میگم!
و لازمهء برنامه نویسی یادگیری مداوم و تغییر و تطبیق مداوم با تغییرات هست. این جزیی از ماهیت این رشته هست!
درسته که این کار راحت نیست و اولش آدم عادت نداره، اما در عوض برنامه نویسی مزایا و جذابیت و تفریح های بزرگی هم داره که هیچ رشته ای نداره. یکی از علتهای تغییر سریع این رشته هم خصوصیات استثنایی مثبت و نشانهء موفقیت بزرگ اون هست.
samaram
دوشنبه 03 آبان 1389, 14:38 عصر
راستش مشکل اصلی من با بحث مهندسی نرم افزاره. احساس میکنم موضوعات و تکنولوژی های خیلی خیلی زیادی در این حیطه هست . اونقد زیاد و پیچیده که اصلا آدم نمی دونه از کجا باید شروع کنه. چه مباحثی از مهندسی نرم افزار رو باید در اولویت یادگرفتن قرار بدم؟
JaguarXF
چهارشنبه 05 آبان 1389, 06:23 صبح
من مشکلاتم تو کدنویسی رو با این سایت حل میکنم
مثلا چه کتاب های فارسی
قدم اول اینه که انگلیسی یاد بگیری و سرچ در گوگل رو
returnx
چهارشنبه 05 آبان 1389, 09:26 صبح
برای حرفه ای شدن نیاز نیست پروژه های بزرگ تحت بانک اطلاعاتی نوشت برای حرفه ای شدن باید فقط برنامه های الگوریتمیک نوشت تا فکر خودتون رو پرورش بدید .
سعی کنید اکثر الگوریتم ها رو یاد بگیرید ، زمانی که برنامه الگوریتمیک بنویسید قطعا برنامه های تحت بانک اطلاعاتی عین اب خوردنه.
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.