PDA

View Full Version : سوال: تغییر نام یک فیلد

هادی-محمد
پنج شنبه 28 مرداد 1389, 12:44 عصر
1ـ چطور ی می توانم با استفاده ا ز کد نویسی نام یک فیلد یک جدول را تغییر دهم.
2ـ آیا میشود نام فیلدهای یک جدول را با استفاده از رکوردهای یک بانک دیگر تغییر داد؟

binyaz2003
پنج شنبه 28 مرداد 1389, 13:13 عصر
راهنماي ويژوال فاکس پرو را در باره موضوع زير مطالعه کنيد :

ALTER TABLE - SQL Command

هادی-محمد
پنج شنبه 28 مرداد 1389, 14:29 عصر
راهنماي ويژوال فاکس پرو را در باره موضوع زير مطالعه کنيد :

ALTER TABLE - SQL Command

با تشکر از راهنمائی شما جواب سوال اولم را از راهنمای ویژوال فاکس پروگرفتم ولی برای جواب سوال دوم چیزی پیدا نکردم :لبخند:

هادی-محمد
پنج شنبه 28 مرداد 1389, 14:51 عصر
در راهنمای ویژوال فاکس پرو برای تغییرنام فیلد کد زیر را معرفی نموده

ALTER table teste1 rename COLUMN b4 to "a4
"

مشکل این است که نام جدید فیلد حتما باید در کد درج شود ونمیشود از یک فرم به وسیله یک تکس باکس نام جدید را اختصاص داد (یعنی توسط کاربر نمی شود نام فیلد تغییرکند ) آیا برای حل این مشکل راهی هست؟

gh_khajehzade
شنبه 30 مرداد 1389, 08:37 صبح
با سلام-ببخشید منظورتون جیه؟چون براحتی در همان فرمان بجای نام جدید میتونید از یک متغیرکه میتونه مقدارشو از مثلا text box بگیره استفاده کنید.

rezaTavak
شنبه 30 مرداد 1389, 09:07 صبح
از () و & می توان در هر زمان استفاده کرد باید با یک مثال مسئله را روشن کنم:

tblName = "simple"

use (tblName)

دستور دوم متغیر در پرانتز قرار گرفته و از مقدار آن در دستور استفاده می‌شود اینکار باعث می‌شود که هر جایی متغیر داشتیم را به مقدار آن تبدیل کنیم شما هر جایی خواستید که از مقدار متغیر استفاده کنید اینکار را انجام دهید.

اما در قدیم دستور دوم بصورت:

use &tblname

استفاده می‌شد که همه تقریبا آشنا هستند که & یعنی مقدار متغیر اما راه حل اول بهتر است.

در پاره‌ای از موارد ممکن است شما نتوانید از () استفاده کنید ابتدا دستور را در یک متغیر ذخیره و سپس متغیر را اجرا کنید:

lcCommand = "USE simple"

&lcCommand

این هم راهی است که بتوان یک متغیر را اجرا کرد

هادی-محمد
شنبه 30 مرداد 1389, 21:49 عصر
نتوانستم فقط با یک کلیک تشکر خودرا اعلام نمایم. مثالهای اول و دوم را قبلا تست نموده بودم ولی ارور داشتم مثالهای شما خصوصا مثال سوم کاملا مشکل اینجانب را حل نمود. باز هم از حوصله و توضیحات کامل شما تشکر می کنم:لبخندساده::تشویق:

هادی-محمد
چهارشنبه 10 شهریور 1389, 18:28 عصر
چطور ی می توانم با استفاده ا ز کد نویسی caption یک فیلد یک جدول را تغییر دهم؟
در راهنمای ویژوال فاکس پرو برای تغییرنام فیلد کد زیر را معرفی نموده
ALTER table teste1 rename COLUMN b4 to a4
این کد برای تغییر نام فیلد کاربرد داره ولی من می خواهم caption فیلد را از طریق مقدار یک تکس باکس در فرم مشخص کنم . لطفا راهنمایی کنید:متفکر:

rezaTavak
پنج شنبه 11 شهریور 1389, 08:52 صبح
همه تغییرات این چنین در فایل dbc ذخیره می‌شوند. می توانید دستی آنرا تغییر دهید یا اینکه با تابع :

DBSETPROP() Function (http://msdn.microsoft.com/en-us/library/70w4w6k9%28v=VS.71%29.aspx)

استفاده کنید:
DBSETPROP(cName, cType, cProperty, ePropertyValue)

اولین پارامتر نام فیلد را بگذارید دومین نوع که "FIELD" است و سومین "Captions" و چهارمین مقداری که می خواهید