View Full Version : اضافه کردن اطلاعات بدون استفاده از DBGRID
mm0000
پنج شنبه 28 مرداد 1389, 15:08 عصر
سلام دوستان من میخواهم به دیتابیس خودم که SQLserver هست اطلاعات وارد کنم همانطور که در DBgrid میشد اطلاعات را وارد دیتابیس کرد ولی میخوام مانند EDIT اطلاعات در کادری نوشته بشه و سپس با زدن Button وارد فیلد مربوط بشه اطلاعات ..
یعنی میخوام از DBGRID استفاده نشه ... فقط اطلاعات در edit نوشته و سپس با زدن کلید به فیلد مربوط بره اصلا همچین امکانی هست؟ با DBEDit امکان داره؟
Delphi7_love
پنج شنبه 28 مرداد 1389, 15:41 عصر
اگه جستجو می کردید در این مورد زیاد بحث شده بود
می تونید از این دستورات استفاده کنید
ADOQuery1.SQL.Clear;
ADOQuery1.SQL.Add('INSERT INTO tablename(NAME,famil,tel)');
ADOQuery1.SQL.Add('values('+'"'+edit1.text'"'+','+'"'+edit2.Text+'"'+','+'"'+edit3.Text+'"'+')') ;
ADOQuery1.ExecSQL;
البته می تونید به شکل ساده تر هم بنویسید(در این نمونه از ADOtable نیز میشه استفاده کرد
ADOQuery1.Insert;
ADOQuery1.FieldValues['name']:=edit1.text;
ADOQuery1.FieldValues['family']:edit2.text;
ADOQuery1.Post;
موفق باشید ....
mm0000
پنج شنبه 28 مرداد 1389, 15:44 عصر
مرسی و تشکر دوست عزیز برای این مورد باید اتصال با Ado query صورت بگیره؟
یعنی datasource + ado query ?
و این دستورات در butoon نوشته بشه؟ ببخشید وضعم خرابه:گریه:
و سوال دیگه میشه نام فیلدها را فارسی نوشت؟ در این کد؟
ادیت:مشکل حل شد
دوستان امکانش هست که دیتابیس نوشته شده با 2008 رو به 2003 وصل کرد و ارائه داد پروژ] رو؟
چون به من گفتن باید حتما لپ تاپ گیر بیاری و پروژه رو ارائه بدی
میخوام یک راهی باشه این برنامه رو با SQL بتونم به صورتی که میشه توضیح داد ببرم
مثل Access که راحت قال حمل بود با برنامه:(
Delphi7_love
پنج شنبه 28 مرداد 1389, 15:57 عصر
1-یه adoquery یا adotable روی فرم میذارید
2- و اگر از adoquery استفاده می کنید که فقط نیاز به نوشتن یکی از کد های پست بالا رو در یک button می باشد.
3-اما اگر از adotable استفاده می کنید خاصیت tablename مربوط به اونو برابر با جدول مورد نظر بذارید و خاصیت Active اونو true کنید و یکی از کدهای بالا رو در یک button بنویسید
سوال بود در خدمتم
mm0000
پنج شنبه 28 مرداد 1389, 16:09 عصر
1-یه adoquery یا adotable روی فرم میذارید
2- و اگر از adoquery استفاده می کنید که فقط نیاز به نوشتن یکی از کد های پست بالا رو در یک button می باشد.
3-اما اگر از adotable استفاده می کنید خاصیت tablename مربوط به اونو برابر با جدول مورد نظر بذارید و خاصیت Active اونو true کنید و یکی از کدهای بالا رو در یک button بنویسید
سوال بود در خدمتم
مرسی عالی بود ساده و کامل!!! :تشویق:
فقط من هرچی گشتم تنها راه موجود برای ارائه اینگونه پروژه ها Installshield هست
ایا با این برنامه میشه براحتی اونجا پروژه رو باز کرد و توضیح داد؟ همون ارائه .. چون من میخوام کامل بشه توضیح داد!
هرکاری کردم استاده با Access اجازه نداد :(( این sql مثل ادم این table هارو جدا تو فایل نمیراه من بزارم کنار برنامم:عصبانی++:
Delphi7_love
پنج شنبه 28 مرداد 1389, 16:12 عصر
خوب فرقی نمی کنه شما اگه به هر صورت بخواین برنامه ای که با sql است رو جای دیگه ای اجرا نمایید حتما نیاز به نصب sql است.
اگه میخوای کارت راحتتر باشه بریز رو یه لپ تاپ و ببر
در ضمن نباید این سوالتونو داخل این تاپیک مطرح می کردید
اگر هنوز مشکل دارید یه تاپیک دیگه با عنوان مناسب ایجاد کنید
موفق باشید
mm0000
پنج شنبه 28 مرداد 1389, 17:55 عصر
سلام ایا راهی هست که اگر طبق کد بالا edit خالی باشه ارور نگیره؟
الان edit رو خالی میازرم مثلا برای تاریخ اررور میده برنامه !
Delphi7_love
پنج شنبه 28 مرداد 1389, 18:41 عصر
نوع فیلد شما در بانک چیه ؟
در هر صورت بهتره فیلد خالی نباشه
mm0000
پنج شنبه 28 مرداد 1389, 19:40 عصر
نوع فیلد شما در بانک چیه ؟
در هر صورت بهتره فیلد خالی نباشه
فیلدم allow null هست و کلید اصلی نیست ولی چون مقداردهی در کد کردم وقتی خالی میمونه ارور میده
pezhvakco
جمعه 29 مرداد 1389, 10:22 صبح
درود :
منظور از نوع ستون int ، varchar ، real و ... است .
اگه ستون شما ازنوع رشته ای ( varchar ) باشه مشکلی پیش نمی یاد و برای مقادیر تبدیلی (نوع ستون عددی باشه) مشکل پیش می یاد .
برای مقدار خالی می تونی از دستور شرطی >
if Edit1.Text <> '' then
Adotable1.FieldByName('code').AsInteger:=StrToInt( Edit1.Text);
و یا دستور خطا گیری >
try
Adotable1.FieldByName('code').AsInteger:=StrToInt( Edit1.Text);
except on E: Exception do
end;
و ... استفاده کنی .
ولی چون مقداردهی در کد کردم وقتی خالی میمونه ارور میده
یعنی چی مقدار دهی کردی ؟
بدرود .
mm0000
جمعه 05 شهریور 1389, 20:03 عصر
سلام دوستان کسی میتونه ساده توضیح بده اگر بخوام مدیریت ورود کاربران با استفاده از دیتابیس ایجاد کنم چکار کنم؟
یعنی کاربر اصلی کاربرای دیگر رو تعریف کنه تا اونا بتونن وارد بشن
Delphi7_love
جمعه 05 شهریور 1389, 20:21 عصر
سلام دوستان کسی میتونه ساده توضیح بده اگر بخوام مدیریت ورود کاربران با استفاده از دیتابیس ایجاد کنم چکار کنم؟
یعنی کاربر اصلی کاربرای دیگر رو تعریف کنه تا اونا بتونن وارد بشن
با توجه به قوانین سایت بهتر بود یه تاپیک جدا با عنوان مناسب ایجاد می کردید...
شما میخواین همه سوالاتونو در یک تاپیک بگیرید.؟ موضوعات هر پست باید با عنوان اون تاپیک تناسب داشته باشه
با اجازه اساتید.....
منظورتون از مدیریت ورود کاربران چیه ؟
ورود به بانک یا برنامه ؟ واضح تر بیان کنید .
mm0000
جمعه 05 شهریور 1389, 20:44 عصر
با توجه به قوانین سایت بهتر بود یه تاپیک جدا با عنوان مناسب ایجاد می کردید...
شما میخواین همه سوالاتونو در یک تاپیک بگیرید.؟ موضوعات هر پست باید با عنوان اون تاپیک تناسب داشته باشه
با اجازه اساتید.....
منظورتون از مدیریت ورود کاربران چیه ؟
ورود به بانک یا برنامه ؟ واضح تر بیان کنید .
سلام دوست عزیز اخه در انجمن های دیگه میگن برای هر موضوع یک تاپیک باز نکنین من گفتم باعث در هم ریختگی انجمن میشه
منظورم اینه پس از اینکه با استفاده از روش هایی که گفتید نام کاربری و رمز رو وارد دیتابیسم کردم یعنی وارد فیلدها شدن چطوری میتونم اونها رو برای ورود کاربران استفاده کنم برای مثال
مدیر داروخانه کاربری رو ثبت کرده و حالا کاربر میخواد وارد بشه این چک کردن چگونه صورت میگیره یعنی چک کنه که کاربر در دیتابیس وارد شده یا نه و در صورت وارد شدن صفحه مربوط نمایش داده بشه
Delphi7_love
جمعه 05 شهریور 1389, 20:50 عصر
دوست عزیز همین الان یه تاپیک با عنوان "روش جستجو در بانک" ایجاد کنید و جوابتون رو بگیرید چون تاپیک رو قفل می کنند و تذکر میدن , البته اگر جستجو هم بکنید زیاد بحث شده .
موفق باشید ....
Felony
جمعه 05 شهریور 1389, 21:06 عصر
سلام دوست عزیز اخه در انجمن های دیگه میگن برای هر موضوع یک تاپیک باز نکنین من گفتم باعث در هم ریختگی انجمن میشه
منظورم اینه پس از اینکه با استفاده از روش هایی که گفتید نام کاربری و رمز رو وارد دیتابیسم کردم یعنی وارد فیلدها شدن چطوری میتونم اونها رو برای ورود کاربران استفاده کنم برای مثال
مدیر داروخانه کاربری رو ثبت کرده و حالا کاربر میخواد وارد بشه این چک کردن چگونه صورت میگیره یعنی چک کنه که کاربر در دیتابیس وارد شده یا نه و در صورت وارد شدن صفحه مربوط نمایش داده بشه
یه فیلد با نام isAdmin در حدولتون ایجاد کنید و وقتی کاربر جدیدی تو برنامتون ساخته مشه مقدار isAdmin رو با True یا False بسته به میزان دسترسی مورد نیاز کاربر مقدار دهی کنید و در هنگام ورود کاربر مقدار این فیلد رو بررسی کنید و بسته به True یا False بودن مقدار این فیلد گزینه های مورد نیاز کاربر رو در اختیارش قرار بدید .
Delphi7_love
جمعه 05 شهریور 1389, 21:16 عصر
فکر کنم مشکل دوستمون اینه که اطلاعات رو ذخیره میکنن و حالا میخوان تو بانک جستجو کنن و اگر کاربر مورد نظر در بانک وجود داشت فرم دیگه برنامه نمایش داده بشه .
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.