View Full Version : طراحی قالب سایت
marzbannia
جمعه 29 مرداد 1389, 00:58 صبح
با عرض سلام خدمت همه دوستان
من میخواستم سایتی را طراحی کنم که با جستجویی که کردم متوجه شدم اکثرا برای این که صفحات در رزولیشن های مختلف تغییر نکند طراحی با TABLE را پیشنهاد میکنند من در صفحه ام TABLE گذاشته ام و WITH آن را 100% کردم و سطر و ستون هایم را هم با درصد داده ام اما در داخل یک سلول جدول برای آوردن اشیایی مثل عکس و SWF و...از تگ DIV یا FRAME استفاده می کنم اما مکان این اشیا در رزولیشن های مختلف به هم میریزد بهترین راه حل چیست؟؟
آیا طراحی با CSS بهتر است یا FRAME SET یا TABLE یا TABLESET?
در رابطه با هریک اگر اطلاعات کاملی یا مقاله ای در اختیار دارید لطفا در اختیار این جانب قرار دهید ممنون می شوم:تشویق::تشویق:
binyaft
جمعه 29 مرداد 1389, 10:08 صبح
table ها فقط طراحی و ایجاد صفحه رو راحت میکنه ، فکر نمیکنم دیگه مزیت دیگه ای داشته باشه
بهتره با سی اس اس و div بنویسید
narges51
پنج شنبه 04 شهریور 1389, 12:47 عصر
از div استفاده کنید خیلی راحت می تونید
تو css به div یه مقدار به margin بدید بدون اینکه position اون رو از none تغییر بدید
اگه اینکارو بکنید یعنی position : none باشه تو هر رزولوشنی جاش تغییر نمی کنه و همونی
میشه که شما خودتون تعیین کردین در واقع جای div رو هم با margin می تونید جابه جا کنید
ولی اگه position :absolute یا position:relative باشه ممکنه در resolution های متفاوت قالب
شما به هم بخوره
در ضمن می تونید با دیدن قالب ها به نتیجه برسید free css templates
ASP.NET2
پنج شنبه 04 شهریور 1389, 20:01 عصر
100% div بهتره.W3C اون رو جزو یکی از استانداردها می دونه و توسیه میکنه که به جای Table از div استفاده بشه .دلایلش خیلی زیاده .اینم لینکش:
http://www.w3.org/standards/webdesign/htmlcss
از اینجا هم می تونید کارو شرو کنید:
http://www.w3schools.com/css/default.asp
حالا شما که طریقه استفاده درست Div رو بلد نیستید دلیلش این نیست که div ها درست کا ر نمی کنند.کمی تلاش کنید حتماً به نتیجه خوبی خواهید رسید.
موفق باشید.
rozegar21
جمعه 05 شهریور 1389, 23:52 عصر
من از div استفاده میکنم توی ie 6 توی هر رزولوشنی بهم جواب میده اما همین که ie 8 رو نصب میکنم خاصیت merging و float انگار بی اثرند و همه div ها پشت سرهم نمایششون میده
rozegar21
شنبه 06 شهریور 1389, 01:03 صبح
من مشکلم حل شد نمی دونم چطوری فقط انگولکش کردم:قهقهه:
ASP.NET2
یک شنبه 07 شهریور 1389, 01:26 صبح
من مشکلم حل شد نمی دونم چطوری فقط انگولکش کردم:قهقهه:
آفرین بر شما ! واقعاً که طراح با تجربه ای هستین.
mojtaba_apadana
دوشنبه 08 شهریور 1389, 01:27 صبح
سلام .
ببینید یکی از معایب طراحی با جدول اینه که حجم لود صفحه شما زیاد میشه . بهتر اینه که ار تگ DIV استفاده کنید . یکی از مزایای عمده این تگ اینه که در بزگ کردن ویا کوچک کردن صفحه به چیدمان اطلاعات صدمه ای وارد نمی شه . کافی که به تگ دیو ، آدی بدین ف بعد در قسمت CSS طول و اندازه اونو با درصد بیان کنید.
موفق باشین
Hell Lord
دوشنبه 08 شهریور 1389, 02:04 صبح
همانطور که دوستان گفتند
در حالت تیبل، لود سایت شما خیلی کند میشود زیرا تا زمانی که تیبل به تگ پایانی اش نرسد، چیزی نمایش نمیدهد.
در کل کار کردن بدون تیبل و کار با سی اس اس بهتر است چه از لحاظ تکنیک هایی که در اختیار شما میگذارد، چه از لحاظ راحتی کار.
binyaft
دوشنبه 08 شهریور 1389, 12:08 عصر
اینو بخونید boplo.ir/web-design/html-tables-advantages-disadvantages/
aspismylove
چهارشنبه 10 شهریور 1389, 18:03 عصر
اگه نظر من و میخای فقط با CSS , DIV طراحی کن خیلی راحت و بدون دردسر هستش
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.