View Full Version : فایلهای Dat.
babak869
سه شنبه 14 تیر 1384, 00:13 صبح
سلام
من درباره فایلهایی با پسوند dat سوال داشتم.میخواستم بدونم چطور میشه اطلاعات یک برنامه رو در فایل dat ذخیره کرد.یعنی طریقه ساختن اون به چه صورته و تا چه اندازه برای ذخیره اطلاعات امنیت داره.آیا روش خاصی برای ساختن اون لازمه ؟
من برای یه برنامه که نوشتم یوزر و پسورد رو در یک دیتابیس اکسس ذخیره کردم.آیا میشه بجای اکسس اونرو در یه فایل dat ذخیره کرد؟اگه محبت کنید و یک نمونه مثال بزنید ممنون میشم
متشکرم
Hamid_PaK
سه شنبه 14 تیر 1384, 00:52 صبح
عزیزم باید ببینیم که چه فایلی می خواهی شما !
فایل تصویری VCD هم DAT هست این دلیل بر محتویات اون نداره ...
شما میتونی هر جور فایلی درست کنی (Compress...) بعد پسوندشو DAT بزاری . . .
Delphi_Developer
سه شنبه 14 تیر 1384, 01:34 صبح
شما باید User و Password رو اول با استفاده از یه روش خاصی Encode کنی بعد اون رو Save کنی . که اگه فایل DAT رو با استفاده از مثلا Notepad باز کردن نتونن User و Password رو ببینن.
babak869
سه شنبه 14 تیر 1384, 01:43 صبح
من منظورم این نبود که حتما یوزر یا پسورد رو در اون ذخیره کنم.
اگه دقت کرده باشید خیلی از برنامه هایی که نصب میکنیم فایلهای کوچکی با این پسوند دارند که حاوی اطلاعات برنامه است.من روش ساختن و فرستادن اطلاعات به این نوع فایل رو میخوام.از جوابهایی که دادید متشکرم
vcldeveloper
سه شنبه 14 تیر 1384, 02:32 صبح
اگه دقت کرده باشید خیلی از برنامه هایی که نصب میکنیم فایلهای کوچکی با این پسوند دارند که حاوی اطلاعات برنامه است.من روش ساختن و فرستادن اطلاعات به این نوع فایل رو میخوام.از جوابهایی که دادید متشکرم
Dat فقط یک پسونده، خلاصه شده DATA. محتوی اینگونه فایلها و ساختارشون می تونه هر چیزی باشه و ربطی به پسوند DAT نداره.
babak869
سه شنبه 14 تیر 1384, 09:07 صبح
اگه میشه لطفا کمی بیشتر توضیح بدید.آیا میشه اطلاعات مهم رو با پسوند dat ذخیره کرد؟آیا احتیاج به پک کردن اطلاعات داریم تا کسی نتونه به اون دسترسی پیدا کنه؟ و اصولا چرا اطلاعات رو با این پسوند ذخیره می کنند؟
ممنونم
merced
سه شنبه 14 تیر 1384, 09:13 صبح
عزیزم تو یک فایل می خوای که توش اطلاعاتی رو ذخیره کنی
تو دلفی دقیقا مثل پاسکال میشه فایل درست کرد . باینری یا متنی ..
پیشنهاد می کنم به منابغ پاسکال رجوع کنی
babak869
سه شنبه 14 تیر 1384, 09:16 صبح
آقا یکی یه مثال به ما نمیده که راحت تر یاد بگیریم؟چطور یه فایل dat بسازم؟
Hamid_PaK
سه شنبه 14 تیر 1384, 14:59 عصر
آقا یکی یه مثال به ما نمیده که راحت تر یاد بگیریم؟چطور یه فایل dat بسازم؟
می تونی اطلاعات و داده هاتو تو یک فایل باینری ذخیره کنی .
باید یک تایپ تعریف کنی و بعد ازش یک فایل باینری بسازی سادست !!!
موفق باشید :flower:
babak869
چهارشنبه 15 تیر 1384, 01:10 صبح
ممنون آقای حمید عزیز
بسیار مفید بود دستت درد نکنه
موفق باشی
negarin5340
دوشنبه 04 آذر 1387, 08:45 صبح
سلام
من یک مشکل بزرگ دارم اگه ممکنه بهم کمک کنید
وقتی که اطلاعاتم رو ذخیره می کنم بعد از بستن برنامه و یا خاموش کردن سیستم اطلاعات از بین می رود وبایستی اطلاعات را از نو وارد کنم منو راهنمایی کنید.
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.