PDA

View Full Version : حرفه ای: دستگاه بار کد خوان خیلی فوری و محم

behzad_vb.net
شنبه 30 مرداد 1389, 10:46 صبح
سلام دوستان عزیز من یه دستگاه بار کد خریدم میخوام وقتی بار کد چیزی را میخونه داخل هر قسمتی که از برنامه هستیم بره به فرم فروش و داخل تکست مورد نظر بار کد را بندازه خیلی محمه و عجله دارم تورو خدا کمکم کنید

behzad_vb.net
شنبه 30 مرداد 1389, 17:36 عصر
یعنی هیچکی نیست جوابه منو بده 7 نفر هم دیدن کردن من باید چیکار کنم میخوام تا بار کد خوانده میشود بره داخل تکس باکسی که میخواهیم و مورد نظر ما است کمکم کنید:گریه::گریه::گریه::گریه:: ریه:

ali_13h
یک شنبه 31 مرداد 1389, 11:30 صبح
دستگاه بارکد خوان خودش اتوماتیک عدد رو توی محیط تکست فعال روی صفحه قرار میده یعنی شما باید یک صفحه فعال داشته باشی که نشانگر توی تکست باکسش چشمک بزنه

behzad_vb.net
یک شنبه 31 مرداد 1389, 11:38 صبح
نه منظورم اینه که اگه فوکس روی اون تکست نباشه هم اونو بخوانه کمکم کنید

YasserDivaR
دوشنبه 08 شهریور 1389, 23:47 عصر
سلام ميخواستم بدونم چگونه نيتونم با استفاده از كامپونت webbrowser در وي چه كدي بنويسم كه وقتي در يك تكست باكس متني نوشتيم در يك تكست باكس صفحه HTML (موقعي كه ان لاين هستيم) همان وارد شود يعني اتصال HTML به وي بي نكته : من براي نظر خواهي وبلاگم يك برنامه اي ميخوام بنويسم كه وقتي طرف ان لاينه بتونه نظر بده و ادرس لود صفحه همان ادرس نظر سنجي بلاگفا ي من است كه ميخوام طرف فقط در فرم نام رو وارد كرد در پايين يا همان HTML وارد شود لطفا از طريق زير جواب بديد Yasserfaraz2010@Yahoo.com http://www.divarezazerani.blogfa.com/ ------------------------ مثل اين كد مخصوص يك تكست باكسه form1.caption=text1.text هرچي در تكست نوشتيم سريعا در فرم وارد ميشه ميخوام تو HTML مثل اين باشه وقتي در تكس باكس نوشتيم تو صفحه HTML وارد بشه

mohammadmbs
سه شنبه 16 شهریور 1389, 08:21 صبح
سلام دوستان عزیز من یه دستگاه بار کد خریدم میخوام وقتی بار کد چیزی را میخونه داخل هر قسمتی که از برنامه هستیم بره به فرم فروش و داخل تکست مورد نظر بار کد را بندازه خیلی محمه و عجله دارم تورو خدا کمکم کنید

شما دو تا سوال داری:

1- چه طوری فرم فروش ظاهر بشه؟
2- چه طوری text box فعال بشه؟ یعنی نشانگر داخل آن چشمک بزنه.

جواب 1: اگر اسم فرم فروش Form1 باشه اینطوری ظاهرش کن:

Form1.Show

جواب 2: برای پرش روی text box
Text1.SetFocus