ورود

View Full Version : Built with runtime packages

FiACKER
شنبه 30 مرداد 1389, 11:33 صبح
سلام
می خواستم بدونم اگه گزینه ی Built with runtime packages رو فعال کنم تا حجم برنامم کم بشه مشکلی از بابته توزیعش پیش نمی یاد ؟

مثلا حتما باید چیزی رو تویه کامپیوتر کاربرا نصب کنم تا اجرا بشه برنامه ؟

یا مثلا رو سرعت تاثیر نداره ؟

ممنون

FiACKER
شنبه 30 مرداد 1389, 11:57 صبح
طبق گفته ی اقای کشاورز در اینجا (http://barnamenevis.org/forum/showpost.php?p=688927&postcount=10) :

دلفی بطور پیش فرض تمام کدهای استفاده شده در برنامه را به فایل EXE لینک می کند، و یک فایل EXE به اصطلاح Stand-alone تولید می کند؛ یعنی فایل EXE به فایل دیگه ایی برای اجرا وابسته نخواهد بود.

وقتی گزینه Build with runtime packages را فعال می کنید، به دلفی می گویید که بجای عمل پیش فرض، کدهای موجود در Packageهای استفاده شده را به فایل EXE لینک نکند، در نتیجه حجم فایل EXE کاهش پیدا می کند، اما برنامه نویس باید فایل مربوط به تمامی Packageهای استفاده شده را که اسمشان در کادر زیر گزینه Build with runtime packages درج شده، به همراه برنامه به سیستم مقصد منتقل کند، وگرنه برنامه کار نخواهد کرد.

اما آیا تمامی Packageهای استفاده شده که اسمشان در کادر زیر گزینه Build with runtime packages درج شده، در برنامه ی من استفاده شده ان ؟ یا اینکه دلفی همه ی کامپوننت ها رو اینجا لیست کرده ؟
از کجا بدونم کدوماش رو باید تویه کامپیوتره مقصد کپی کنم ؟

حمیدرضاصادقیان
شنبه 30 مرداد 1389, 13:40 عصر
سلام.اون لیست تمام package های نصب شده در سیستم است.شما باید فایل پکیج هایی که در برنامه تون استفاده کردید رو به سیستم مقصد منتقل کنید.
موفق باشید

BORHAN TEC
شنبه 30 مرداد 1389, 15:28 عصر
من برای بدست آوردن لیست تمام فایلهایی که برنامه به اونها نیاز داره از یک ماشین مجازی استفاده می کنم که با اجرا کردن برنامه در آن برنامه دایم خطا میده و میگه فلان فایل یافت نشد و من هم با این خطاها لیست فایل های مورد نیاز رو بدست می آورم و با هر خطا ، فایلی که در آن خطا مشخص میشه رو در کنار برنامه کپی می کنم و دوباره برنامه را اجرا می کنم و همین طور الی آخر. دقت کنید که من در این ماشین مجازی هیچ برنامه ی اضافی ای را نصب نکرده ام حتی فلش پلایر و ... .

vcldeveloper
شنبه 30 مرداد 1389, 19:00 عصر
من برای بدست آوردن لیست تمام فایلهایی که برنامه به اونها نیاز داره از یک ماشین مجازی استفاده می کنم که با اجرا کردن برنامه در آن برنامه دایم خطا میده و میگه فلان فایل یافت نشد و من هم با این خطاها لیست فایل های مورد نیاز رو بدست می آورم و با هر خطا ، فایلی که در آن خطا مشخص میشه رو در کنار برنامه کپی می کنم
نیازی به این سعی و خطا نیست! پروژه تون رو Build کنید، بعدش از منوی Project گزینه Information for ... را بزنید، خودش لیست Package های مورد استفاده در پروژه رو بهتون میده.