View Full Version : کاراموزی؟
usef.e1364
شنبه 30 مرداد 1389, 13:36 عصر
من اینجا رو تازه شناختم.واسه همین هی تاپیک میذارم!!خیلی سایت خوبیه.:لبخندساده:
یه سوال داشتم: کسی که تو زمینه شبکه تازه کاره و فقط تئوری بلده,باید چیکار کنه واسه حرفه ای شدن؟آخه تو خونه با یه کامپیوتر که نمیشه تمرین کرد.:گریه::عصبانی++:
جایی هست واسه آزمون و خطا؟
moh_mov
شنبه 30 مرداد 1389, 15:02 عصر
سلام...
شما می تونید از برنامه هایی مانند VMWARE یا Virtual Box استفاده کنین!
razeghi_loved
شنبه 30 مرداد 1389, 20:49 عصر
دوستام درست گفت می تونی از برنامه های VMWARE یا Virtual Box استفاده کنی البته من بهت پیشنهاد می کنم VMWAREاستفاده کنی هم بهتر هست هم راحتر در ضمن می تونی از کتاب Net+شروع کنی و بعد از تمام این کتاب باید تصمیم بگیری که می خواهی نرم افزار شبکه رو یاد بگیری یا سخت افزار اگر سخت افزار رو می خواهی باید درس های ماکروسافت رو یاد بگیری MCSE و اگر می خواهی سخت افزار شبکه مثل سویچ و روتر و تنظیمات اینها رو یاد بگیری باید درسهای Cisco رو یاد بگیری مثل CCNA و CCNP
usef.e1364
یک شنبه 31 مرداد 1389, 13:27 عصر
ممنون.من تاحالا اسم این رو هم نشنیده بودم!!یه سرچ میزنم, جاهاییشو که نفهمیدم, میپرسم.
ولی یه سوال:مگه کسی که شبکه کار میکنه, نباید اونو هم نرم افزاری بلد باشه, هم سخت افزاری؟
فکر نکنم اگه یکیشو بلد باشم, جایی استخدامم کنن!!:ناراحت:
razeghi_loved
یک شنبه 31 مرداد 1389, 15:36 عصر
بله درست حدس زدی اینجا ایرانه باید 100 تا کار بلد باشی تا بهت کار بدن کلی مدارک گرفتم تا به من کار دادن تازه حقوق درست حسابی نمی دن اما اگر ماکروسافتی باشی مثلا وقتی بهت می گن تو سویچ Vlan درست کن بگی بلد نیستی شاخ در میارند چند وقتی پیش شرکت ما جا به جا شد قبلا سرور ما تو رک نبود الان می خوان بزارند تو رک البته فقط سرور نیست سه تا سرور هست دوتا سویچ و دو تا usp حالا هیچی پیچ نیست ریل ها کامل نیست به من گفت برم درست کنم گفتم ای بابا این کار من نیست کار یه تیمه با کلی کلنجار قبول کرد تازه می گفت باید داکت کشی هم بلد باشی و کل ساختمان رو داکت بکشی با کابل البته اینو زدم تو حالش گفتم پس این شرکت هایی که این کار رو می کنند باید برند کنار خیابون دستفروشی کنند
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.