View Full Version : سوال: w تو position چیه؟
hi.alir
یک شنبه 31 مرداد 1389, 08:33 صبح
از اینکه SV_Position از نوع float4 بود تعجب کردم واسه همین پی ش رو گرفتم تا اینکه دیدم نوشته xyzw. حالا این w چی هست؟
syntiberium
یک شنبه 31 مرداد 1389, 09:10 صبح
w اصولا جزو uvw هست که به مختصات تکسچر روی آبجکت سه بعدی مربوط می شه و غیر ممکن هست که به مختصات خود آبجکت مربوط بشه .
hi.alir
یک شنبه 31 مرداد 1389, 09:38 صبح
فعلا که مربوط شده.
البته شاید من به خاطر زبان بدم درست متوجه نشدم. متن MSDN در مورد SV_Position
When SV_Position is declared for input to a Pixel Shader, it can have one of two interpolation modes specified: linearNoPerspective or linearNoPerspectiveCentroid, where the latter causes centroid-snapped xyzw values to be provided when multisample antialiasing. When used in a pixel shader, SV_Position describes the pixel location. Available for read/write in the vertex shader and geometry shader. The pixel shader can use it as read only to get the pixel center with a 0.5 offset.
syntiberium
یک شنبه 31 مرداد 1389, 15:12 عصر
خودش نوشته که مربوط به antialiasing و pixel shader و این جور چیز هاست که جزو بحث های تخصصی توی گرافیک هست و خوب ارتباطی به مختصات آبجکت های سه بعدی ندارد .
البته فکر کنم بدونم w اینجا کارش چی هست . احتمالا w فاصله ی محاسبه شده ی هر پیکسل تا دوربین را در خودش ذخیره می کند برای اینکه وقتی قرار است پیکسل بعدی نمایش پیدا کند اگر w آن از بقیه ی پیکسل های در همان نقطه کمتر باشد روی همه ی آن ها ترسیم خواهد شد .
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.