ورود

View Full Version : سوال: مشکل در تحت شبکه کردن برنامه(Timeout expired)

mzosan817
یک شنبه 31 مرداد 1389, 09:05 صبح
باسلام.
یه خواهشی از دوستان دارم یکی میتونه آموزش کامل تحت شبکه کردن یه برنامه رو بده
من یه برنامه ساده دارم که باید تحت شبکه بشه و حدود 7 کامپیوتر ازش استفاده کنم sql server رو روی سرور نصب کردم و Ip سرور رو در کانکشن استرینگ تعریف کردم و برنامه رو هم روی کلاینت ها نصب کردم ولی وقتی اجرا میشه خطای Timeout expired میده
خیلی عجله دارم یکی کمکمممممممممممممممممممممم ممممممم کنه

حمیدرضاصادقیان
یک شنبه 31 مرداد 1389, 09:58 صبح
سلام.این مبحث کوتاهی نیست بخواهیم اینجا آموزش بدیم.ولی من کلیاتی بهتون میگم که امیدوارم مشکل حل بشه.
شما اول باید از طریق کلاینتها بتونید به سرور وصل بشید.مثلا در منوی Run باید نام سرور را وارد کنید.
مانند :

\\servername

وقتی که ok بزنید باید لیست فولدر های سرور رو ببینید.
همچنین در سرور باید user guest غیر فعال باشه و در local security policy-security option گزینه Sharing And Security model for local Account هم باید روی Classic باشه.
بعد یک user در سرور ایجاد کنید با دسترسی ادمین و پسورد هم براش بذارید.حالا وقتی در کلاینتها در منوی run نام سرور رو بنویسید ازتون username,Password میخواد که همونی که در سرور تعریف شده رو باید وارد کنید.
بعد از اتمام این کارها تازه شما تونستید یک دسترسی درست حسابی به سرور داشته باشید.حالا سعی کنید از طریق odbc در administrative tools به سرورتون از روی کلاینتها وصل بشید.در قسمت System dsn دکمه Add رو بزنید و sql server رو انتخاب کنید بعد باید نام سرورتون را وارد کنید. بعد هم test datasource رو بزنید اگر Succeed داد یعنی شما درست وصل شدید حالا باید بتونید از طریق برنامه تون با نام سرور به سرور از روی کلاینتها وصل بشید.
امیدوارم مشکل حل بشه.
موفق باشید.

ali.sabtenam
چهارشنبه 11 اسفند 1389, 11:40 صبح
ba salam
I LOVE همه شما؟
مشكل اولم با لطف شما حل شد
حالا مشكل اينه كه
برنامه به پايگاه وصل ميشه (حتي از كلاينت)ولي اگه بخوام براي برنامه Install بسازم بايد پايگاه داده رو به برنامه اضافه كنم!!!
با اين كانكشن : Data Source=.\SQLEXPRESS;AttachDbFilename=|DataDirector y|\Driver.mdf;Integrated Security=True;User Instance=True
حالا براي كلاينت هر كانكشني بزارم وصل نميشه ؟:گريه:
*** نكته : وقتي برنامه اي براي كسي مي نويسيم و برنامه رو تحويلش ميديم SQL Server Management Studio كه براي مشتري كامل نصب نمي كنيم؟!!!!! هيچ برنامه اي نديدم SQL ر كامل نصب كنه
حالا راهنمايي بفرماييد !! تشكر :قلب::قلب::قلب:

k1csharpdeveloper
شنبه 20 فروردین 1390, 10:14 صبح
با تشکر از مهندس صادقیان از توضیحات مفیدشون
آقای مهندس من از طریقی که شما فرمودید از run زدم ولی فولدر های سرور رو ندیدم بنده از طریق ریموت دسکتاپ و آیپی ولید به سرور متصل میشم میشه راهنمایی کنید که من یک برنامه ای نوشتم و میخوام دیتابیسم روی سرور مرکزی باشه و از طریق کلاینتها که در شهرهای مختلفند به سرور مرکزی کارخانه متصل شوند ولی هر کاری کردم نشد حتی udl ساختم و خواستم متصل بشم نشد
سوال دیگه من این هست که من میخوام بجای اینکه نرم افزار رو روی کلاینت ها نصب کنم و از اونجا وارد نرم افزار بشم میخوام در سرور مرکزی که نصب کردم کاری کنم که شرتکات ساخته شده و این شرتکاتها رو در کلاینتها جای نرم افزارم (exe نرم افزار و نیازمندی های نرم افزار ) قرار بدم
میشه بنده رو راهنمایی بفرمائید ممنونم