View Full Version : سوال: می توان اندازه Image را در حین اجرا زیاد کرد؟
Bita.Jo
یک شنبه 31 مرداد 1389, 10:38 صبح
با سلام
من در برنامه ام از یک Image استفاده می کنم و هربار که کاربر به این Image چیزی اضافه می کند میخواهم که سایز آن زیاد شود(منظورم صفحه ای است که در اختیار کاربر است) مثلا مثل Word که اگر Enter بزنیم خط باز می کند می توان کنار Image (نقاشی) هم Object برای افزودن صفحه سفید گذاشت الان سایز نقاشی من به فرم محدود می شود.:متفکر: ولی می خوام که ScrollBar یا چیزی تو این مایه ها داشته باشه کاربر توش پیمایش کنه و هروقت جا کم اومد می تونه دکمه ای بزنه
با تشکر
بیتا
BORHAN TEC
یک شنبه 31 مرداد 1389, 11:19 صبح
من در برنامه ام از یک Image استفاده می کنم و هربار که کاربر به این Image چیزی اضافه می کند میخواهم که سایز آن زیاد شود(منظورم صفحه ای است که در اختیار کاربر است) مثلا مثل Word که اگر Enter بزنیم خط باز می کند می توان کنار Image (نقاشی) هم Object برای افزودن صفحه سفید گذاشت الان سایز نقاشی من به فرم محدود می شود. ولی می خوام که ScrollBar یا چیزی تو این مایه ها داشته باشه کاربر توش پیمایش کنه و هروقت جا کم اومد می تونه دکمه ای بزنه
ابتدا یک کنترل ScrollBox روی فرم قرار بدین و سپس در درون آن یک کنترل Image قرار بدین و خاصیت AutoSize مربوط به کنترل Image را به True ست کنید. پیشنهاد می کنم که خاصیت Traking مربوط به خاصیت VertScrollBarr و HorzScrollBar کنترل ScrollBox را نیز به True ست کنید.
Bita.Jo
یک شنبه 31 مرداد 1389, 13:58 عصر
سلام
متاسفانه نشد یعنی وقتی ماوس را روی Image می کشم و نقاشی میکنم به انتهای Image می رسد می ایستد حتی دکمه هم گذاشتم که ارتفاع ScrollBox را در هر بار فشردن 500 تا زیاد کند Image هم بزرگ می شود ولی توابعی که برای رسم نوشتم کار نمی کند درحالی که X,Y ارسالی درست است. ولی وقتی ارتفاع عکس از 590 بیشتر می شود(590 ارتفاع اولیه عکس است) توابع رسم توسط ماوس کار نمی کند. در ضمن ScrollBox هم Scroll ندارد با وجود تنظیمات True برای Tracking Horz, Vert . بنظر می رسد کل فرمم بزرگ می شود که من اینرا نمی خواهم یعنی می خواهم درون Scrollbox فقط ارتفاع Imageبزرگ شود وتوسط Scrollbar پیمایش شود. اما Imageبزرگتر از ScrollBox اجازه نمی دهد. وقتی خاصیت AutoScroll را false می کنم ارتفاع Image زیاد می شود ولی دیده نمی شود چونScrollbar نمی آید.
مشکلات:(Delphi2009)
1- چگونه یک Image بزرگ در یک ScrollBox کوچکتر از خودش بگذارم. ارتفاع Image از فرم بیشتر و ارتفاع ScrollBox از فرم کمتر باشدمثلا نیمه پایین فرم.
2- چرا وقتی ارتفاع Image زیاد می شود این توابع برای رسم کار نمی کند.
Image1.Canvas.MoveTo(X,Y);
Image1.Canvas.LineTo(X+1,Y+1);
و
if ssleft in Shift then
Image1.Canvas.LineTo(X,Y);
SAASTN
یک شنبه 31 مرداد 1389, 18:20 عصر
هرچی فکر کردم دیدم نوشتنش راحتتر از توضیح دادنشه...
Bita.Jo
دوشنبه 01 شهریور 1389, 08:30 صبح
واقعا ممنونم. نتونستم به زدن دکمه تشکر اکتفا کنم. بسیار عالی است. اشکال عمده من عدم استفاده از کلاس Picture.Bitmap توی افزودن ارتفاع بود. ولی باقی امکاناتی که گذاشتید هم باقی مسائلم را حل کرد و حداقل 2 روز کارم جلو افتاد. باز هم از SAASTN ممنونم.:کف:
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.