View Full Version : دلفی نویس خسته!!!
yaas135
سه شنبه 14 تیر 1384, 15:26 عصر
سلام
ببخشید نمیدوستم این تاپیک رو اینجا باید طرح می کردم یا نه، اما چون این بخش خونه اول و آخر ماست و دوستان خیلی به ما لطف داشتن، میخواستم از شما عزیزان مشورت بگیرم/
راستش می خوام سوئیچ کنم روی دات نت، حال این که با چی شروع کنم رو نمی دونم !!! دلفی دوهزار و پنج؟ سی شارپ و یا؟؟؟
اگر روش خاصی هم دارید بی زحمت بفرمایید
منتظرم
یا علی
دنیای دلفی
سه شنبه 14 تیر 1384, 16:14 عصر
ِDelphi 2005
Kamyar.Kimiyabeigi
سه شنبه 14 تیر 1384, 16:44 عصر
درود
فکر کنم اگر با delphi 2005 شروع کنین بهتر باشه چون هم تحت web رو شروع کردین و هم اینکه به borland پشت نکردین
:موفق:
SalarSoft
سه شنبه 14 تیر 1384, 16:47 عصر
فرق چندانی نخواهد کرد که با چه زبانی شروع کنید.
مسئله اصلی یاد گرفتن خود dotNET است.
در هر صورت من #C رو توصیه می کنم.
ِDelphi 2005
متاسفانه با این نگارشهای پر از اشکال دلفی باید انتظار کوچ را هم داشته باشیم.
yaas135
سه شنبه 14 تیر 1384, 17:02 عصر
ممنونم از پاسخهایی که دادید.
میشه استدلالهاتون هم راجع به انتخاب و توصیه تون بفرمایید؟
Kamyar.Kimiyabeigi
سه شنبه 14 تیر 1384, 17:10 عصر
برای اینکه آغاز کننده Net. شرکت بورلند بوده، البته این دلیل یک مقدار
از روی تعصب هست
:موفق:
مهدی کرامتی
سه شنبه 14 تیر 1384, 17:32 عصر
استدلالها:
1- با استفاده از #C میتوانید با تمام قدرت ممکن تمام امکانات Net. را بکار بگیرید. در حالی که در دلفی دات نت استفاده از تمام امکانات دات نت ممکن نیست.
2- در دلفی سعی شده ابداعاتی صورت گیرد، مانند زمینه سازی استفاده از ECO در دات نت، اما نه تنها این ایده به درستی و تماما پیاده سازی نشده، بلکه علاوه بر ایجاد مشکلات عدیده کاربر را بر سر دو راهی میگذارد: برای انجام یک کار ساده از روشهای معمول دات نت استفاده شود و یا روشهای ابداعی و (هنوز) ناقص بورلند؟
3- دلفی شریک خوبی برای دات نت نیست. بعنوان مثال وقتی یک تکنولوژی جدید در دات نت ظاهر میشود (مثل پشتیبانی 64 بیت، و یا ارتقاء به دات نت 2.0) باید ماهها منتظر بمانید تا دلفی راهکاری برای استفاده از این امکانات ارائه کند. همین مسئله در مورد خود دلفی دات نت هم صادق بود. یادتونه چقدر بعد از ویژوال استودیو 2003 طول کشید تا دلفی با پشتیبانی دات نت ارائه شود؟ پسوند جدید 2005 که دلفی جدیدا به یدک میکشد من را به یاد 2 سال انتظار میاندازد که نتیجه ای جز حالگیری در هنگام مواجهه با چیزی که این همه مدت انتظارش رو کشیده بودم نداشت.
4- دلایل فنی ام برای استفاده از #C و عدم استفاده از Delphi.Net رو بارها در تاپیک های دیگه در بخش Delphi.Net مطرح کرده ام.
برای اینکه آغاز کننده Net. شرکت بورلند بوده،
Net. کار بورلند نبوده، بلکه با الهام از VCL، و بر اساس نتایج آزمایشگاههای تحقیقاتی ای که قبلا VCL رو خلق کرده بودند، و توسط Architect ای که قبلا دلفی و مشتقات اش رو طراحی کرده و توسعه داده بود ساخته شده است.
پ.ن: مایکروسافت در دهه 90 نتیجه 6 سال تحقیقات آزمایشگاه های تحقیقاتی بورلند رو یکجا و به مبلغ گزافی خرید.
yaas135
سه شنبه 14 تیر 1384, 17:49 عصر
ممنون از توضیحاتتون اقای کرامتی
البته پیش از سوال عرض کنم که دلایل شما رو تو بخش دلفی دات نت خوندم من، منتها خواستم این موضوع در محیطی طرح بشه که یک سری دلفی نویس هستند و قصد دارن از دلفی در مقابل سی شارپ دفاع کنن.
شما خیلی کلان به موضوع نگاه کردین و توضیح دادین که البته خوبه. اما بعضی از نیازهای جزیی رو دلفی بهتر از پسش بر اومده ظاهرا، مثلا دلفی همه جوره تو حوزه کامپوننتها حال داده به کاربرانش اما تو سی شارپ این خیلی ملموس نیست!
مهدی کرامتی
سه شنبه 14 تیر 1384, 18:09 عصر
اما بعضی از نیازهای جزیی رو دلفی بهتر از پسش بر اومده ظاهرا، مثلا دلفی همه جوره تو حوزه کامپوننتها حال داده به کاربرانش اما تو سی شارپ این خیلی ملموس نیست!
مشکل دلفی کارها اینه که از روز اولی که چشم شون رو بر روی دلفی باز کرده اند عادت کرده اند همه چیز رو به شکل کامپوننت ببینند. در حالی که این کامپوننت ها چیزی نیستند جز یک ارائه بصری از کلاس پشت صحنه ای که تمام امور این کامپوننت رو هندل میکنه.
در دات نت ممکنه به افزودن یک آیکون برای هر یک از کلاس هایی که در دلفی ارائه بصری دارند توجهی نشده باشه، اما کلاسهای ارائه شده بسیار کاربردی هستند و نیاز به کامپوننت ها رو رفع میکنند.
گذشته از این در دات هم تقریبا تمام کامپوننتهای موجود در دلفی معادل دارند.
اگر کسی دلیل خاصی برای پشتیبانی از محیط دلفی در دات نت داره خوشحال میشم بشنوم.
yaas135
سه شنبه 14 تیر 1384, 18:48 عصر
فرمودن:
کسی دلیل نداره؟ ما بریم سی شارپ کار بشیم دیگه؟
Gladiator
سه شنبه 14 تیر 1384, 21:23 عصر
دلیل خاصی فکر نمیکنم داشته باشه ٬ فقط باید انتظار کشید اونم برای افرادی مثل من که فقط دلفی رو کار کردم و وقت یاد گیری C شارپ رو هم ندارم . شما شغل شریفتون برنامه نویسیه و کاملا مشخصه که برای پیشرفت در کارتون به چیزهای مختلفی فکر میکنید . وقت گذاشتن روی فراگیریه سی شارپ میتونه برای شما مفید باشه و مطمئنا لازم ولی افراد زیادی مثل من فقط برای تفریح و علاقه توی این خط پا گذاشتن .
Kamyar.Kimiyabeigi
چهارشنبه 15 تیر 1384, 07:41 صبح
آقای yaas135 هر موقع که تصمیم گرفتی شروع کنی یک topic این جا بزار که منم بدونم از کجا باید شروع کنم (منظورم کتاب یا ebook یا ....) ممنون میشم
آخه منم می خوام برم رو net.
yaas135
چهارشنبه 15 تیر 1384, 10:01 صبح
چشم خبر می دم، اما بذار قطی بشه! که باید سی شارپ شروع کنیم.
Delphi-Clinic
چهارشنبه 15 تیر 1384, 10:38 صبح
قصد دارن از دلفی در مقابل سی شارپ دفاع کنن.
وقتی صحبت از برنامه نویسی حرفه ای می شود مهمترین پارامتر خوب انجام دادن پروژه است.
پس تعصب روی یک زبان و یا یک شرکت خاص بی معنیه.
وقت گذاشتن روی فراگیریه سی شارپ میتونه برای شما مفید باشه و مطمئنا لازم ولی افراد زیادی مثل من فقط برای تفریح و علاقه توی این خط پا گذاشتن .
برادر جان :)
تفریحی شروع کن و سی شارپ رو یاد بگیر.
دلفی 5 یک شاهکار به تمام معنی بود.
دلفی 6 شتر گاو پلنگی بود که هیچ چیزش کامل نبود.
دلفی 7 بدون تعصب و تعارف کاملترین محیط برنامه نویسی Win32 بود و هست.
دلفی 8 یا اکتان جوک بورلند برای پشتیبانی دات نت بود.
و
دلفی 2005 هنوز پس از Update 3 هم چنگی به دل نمی زند.
به نظرم باید کم کم دوستان بورلندی پروژه دات نت رو بایگانی کنند.مگر اینکه کاری بکنند کارستان درست مثل
زمان دلفی 4.
:)
yaas135
چهارشنبه 15 تیر 1384, 11:19 صبح
به نظرم باید کم کم دوستان بورلندی پروژه دات نت رو بایگانی کنند
یعنی شمام رسما نظرتون سی شارپه؟
Delphi-Clinic
چهارشنبه 15 تیر 1384, 11:26 صبح
دقیقا درست متوجه شدی. :)
خیلی دلم می خواد زنده باشم و نتیجه مهاجرت بورلندی ها به دات نت فریم ورک 2 رو ببینم.
yaas135
چهارشنبه 15 تیر 1384, 11:48 صبح
خوب حالا که پیشنهادتون سی شارپه بگید بهتره از چی و از کجا بی آغازیم؟
Delphi-Clinic
چهارشنبه 15 تیر 1384, 12:31 عصر
Professional C#
Wrox Publishers
به نظر من این کتاب حکم کتاب جادو روداره.
در مورد این کتاب می گن:
اگر به شتر بدیش بعد از مطالعه برنامه نویس می شه.
چند تا از این اشتران سابق الان در سایت برنامه نویس عضوند. :mrgreen:
Gladiator
چهارشنبه 15 تیر 1384, 12:47 عصر
چند وقت پیش اومدم توی همون محیط Borland یک پروژه C# ASP.NET ایجاد کردم جون تو 5 دقیقه گشتم معادل StrToInt رو نیافتم :mrgreen: 4 تا فحش دادم بستمش . :flower:
Kamyar.Kimiyabeigi
چهارشنبه 15 تیر 1384, 13:22 عصر
Professional C#
Wrox Publishers
ترجمه این کتاب تو بازار هست ؟
Delphi-Clinic
چهارشنبه 15 تیر 1384, 14:00 عصر
خیر نیست.
yaas135
چهارشنبه 15 تیر 1384, 14:20 عصر
من این جا یه مقاله دیدم که ازش تعریف می کردن، پی دی افه
http://www.barnamenevis.org/forum/viewtopic.php?t=14879
یه سری آموزش هم اینجا هست، دوستانی که این کاره هستند ، لطفا مطالب رو ببیند ، بعد بگن خوبه ما باهاش شروع کنیم؟
http://csharp-persian.netfirms.com/C_Sharp_List.htm
اگر کسی منبع بهتر بلده معرفی کنه لطفا
یا علی
omid_Ahmadi
چهارشنبه 15 تیر 1384, 14:38 عصر
این کتاب فقط آموزش #C است یا reference هم محسوب میشه؟ یعنی میشه کسایی که #C بلدند از اون استفاده کنن یا نه؟
yaas135
چهارشنبه 15 تیر 1384, 14:45 عصر
یعنی میشه کسایی که #C بلدند از اون استفاده کنن یا نه؟
این رو از نگاه اجمالی به کتاب می شه فهمید، اما فکر کنم از پایه شروع کرده و پیش رفته
sfm_designer
چهارشنبه 15 تیر 1384, 20:04 عصر
جناب Delphi Clinic این کتابها رو چه جوری می شه تهیه کرد؟
e book اینها رو میشه گیر آورد؟
:موفق: :flower:
مهدی کرامتی
چهارشنبه 15 تیر 1384, 22:09 عصر
چند روز دیگه CD منابع #C در فروشگاه برنامه نویس منتشر میشه که حاوی 72 عنوان کتاب از ناشرین مختلف (از جمله OReilly, Sams, Addison Wesley, Wrox و ...) است.
البته خودم عاشق یکی عنوان از کتابهای درون این مجموعه ام، درست حدس زدید: کتاب <span dir=ltr>Professional C#</span> از انتشارات Wrox. در حقیقت من #C رو کاملا از این کتاب یاد گرفتم.
فصل اول کتاب درباره دات نت و تکنولوژی اون صحبت میکنه. فصل دوم شما رو با بلوک های برنامه سازی در #C آشنا میکنه. در انتهای فصل 2 به شما توصیه میشه اگر با مفاهیم Object Oriented و برنامه نویسی آن آشنا نیستید ضمیمه A را بخوانید (حتما این کار رو بکنید). فصل 3 کتاب عنوانش هست: Advanced Object Oriented Programming.
چند فصل هم درباره برنامه نویسی Database و نیز ASP.NET داره. درک مطالبش برای کسانی که از قبل با زبانهای دیگه مثل جاوا، دلفی، ++C و VB آشنا هستند بسیار راحته، چون هر مطلبی رو که کمی پیچیده بنظر میرسه با مثالهایی از زبانهای فوق برای کاربران اون زبان توضیح میده و در ادامه اش مثال مورد نظر رو در زبان #C میاره.
http://images.amazon.com/images/P/0764557599.01._AA240_SCLZZZZZZZ_.jpg
خواندن این کتاب رو بشدت به علاقه مندان این زبان توصیه میکنم.
موفق باشید.
brians2000
چهارشنبه 15 تیر 1384, 22:21 عصر
جواب دوستی که به سب شارپ ایراد گرفته بود:
برای تبدیل هر مقدار توی سی شارپ و امثالهم باید درک کنی که توی سی شارپ همه چی یه آّبجکته بعد باهاش کار کنی! به جای این تو اس تی آر باید جلوی وریبلت یه تو استرینگ اضافه کنی! همه جا توی دات نت این منطق رعایت شده!
سی شارپ واقعا کامپایلر خوبیه! ولی دلفی از اون کمتر نیست!
مهدی
چهارشنبه 15 تیر 1384, 22:51 عصر
چند روز دیگه CD منابع #C در فروشگاه برنامه نویس منتشر میشه که حاوی 72 عنوان کتاب از ناشرین مختلف (از جمله OReilly, Sams, Addison Wesley, Wrox و ...) است.
حالا نمیشه این یه مورد رو استثنا قایل شید و آدرس pdf این کتاب رو توی سایت بذارین؟
بابک زواری
چهارشنبه 15 تیر 1384, 23:34 عصر
کسی دلیل نداره؟ ما بریم سی شارپ کار بشیم دیگه؟
بدون تامل و فکر
منم فکر کنم آلودش شدم ؛بالاخص اگر نسخه 2005 رو ببینی .
البته برای کسانی که نارحتی قلبی دارن اصلا توصیه نمیشه :wink: چون اونقدر امکانات داره که تقریبا
از همه چیز بی نیازت میکنه .
Delphi-Clinic
پنج شنبه 16 تیر 1384, 08:56 صبح
حالا نمیشه این یه مورد رو استثنا قایل شید و آدرس pdf این کتاب رو توی سایت بذارین؟
خیر.
قانون عدم فعالیت وارز در سایت برنامه نویس استثناء ندارد. :)
sfm_designer
شنبه 18 تیر 1384, 10:29 صبح
سلام
میشه بگین چند روز دیگه این Cd C# آماده فروش میشه؟
maryam.ili
چهارشنبه 22 تیر 1384, 00:53 صبح
با سلام
لطفا عجله کنید !!!
maryam.ili
چهارشنبه 22 تیر 1384, 00:54 صبح
با سلام
لطفا عجله کنید و یا لینک داون لودش رو قرار بدید !!!
مهدی کرامتی
چهارشنبه 22 تیر 1384, 11:23 صبح
سی دی فوق در فروشگاه برنامه نویس آماده ارائه است.
Sepidar
چهارشنبه 22 تیر 1384, 23:35 عصر
امید است که بتونم ترجمه کتاب فوق رو تا اواخر مهر از زیر چاپ در بیارم.
Babak-Aghili
یک شنبه 02 مرداد 1384, 11:28 صبح
با توجه به اینکه هیچ موجودی پیدا نمیشه که بخواد صفحات این کتاب را - 1395 صفحه !! - را دونه دونه توی اینترنت بیاره و هر کدام را save کنه .... به نظرم بحث "" اسمش را نیار !!" عملا منتفی میشه ...
به هرحال دوستان میتوانند اینجا صفحات کتاب را " تورق " بفرمایند ...
و برای خرید آن به فروشگاه برنامه نویس مراجعه فرمایند ....
http://book.itzero.com/read/others/0504/John.Wiley.and.Sons.Professional.C.Sharp.3rd.Editi on.eBook-LinG/
yaas135
یک شنبه 02 مرداد 1384, 12:39 عصر
خدایش، ایول ..........
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.