ورود

View Full Version : گفتگو: نظرسنجي در خصوص چاپ يك كتاب

انگوران
یک شنبه 31 مرداد 1389, 22:17 عصر
دوستان سلام ، احتمالاً كتاب الكترونيكي " 200 پرسش و پاسخ كاربردي از اكسس 2003 " رو كه لينكش رو در قسمت امضا گذاشتم ديدين . بنده ويرايش جديد اين كتاب رو با ورژن 2010 اكسس همراه با تصاوير راهنماي مربوطه آماده كردم كه چند صفحه از اونو به عنوان نمونه ضميمه كردم و قصدم اينه كه چاپش كنم . خيلي دوست دارم نظر اساتيد و كاربران محترم اين فروم رو در رابطه با محتواي اين كتاب بدونم و اينكه آيا اين كتاب ارزش چاپ كردن رو داره يا نه چون حدود 2 ميليون هزينش ميشه .
با توجه به اينكه نظر اساتيد محترم اين سايت جهت تصميم گيري براي چاپ برام خيلي مهمه ممنون ميشم اگه از نظرات ارزشمندتون ما رو بهره مند كنين . با سپاس
البته ضمن كسب اجازه از مديران محترم ، اميدوارم اين اقدام خلاف مقررات اين انجمن نباشه چون واقعاً قصد بنده اخد نظرات دوستان هست .

amirkazem
دوشنبه 01 شهریور 1389, 01:36 صبح
باسلام وآرزوي توفيق وقبولي طاعات وعبادات!
خدمت شمااستادگرامي جناب آقاي انگوران معروض مي داردمطالب شمادركتاب قبلي اكسس2003 بسياري ازسوالات بنده كه دراكسس تازه كارهستم راپاسخ داد.اميدوارم به ياري خداوندمتعال كتاب جديدرانيزچاپ ودراختيارديگران بگذاريد.ازخداوندمنان براي شماوخانواده ي محترمتان مخصوصاًفرزندان عزيزآرزوي سلامتي وطول عمردارم.
دوست دارمحبت هاي بي پايان شما
سيدعباس موسوي:تشویق:

alirezabahrami
دوشنبه 01 شهریور 1389, 10:19 صبح
دوستان سلام ، احتمالاً كتاب الكترونيكي " 200 پرسش و پاسخ كاربردي از اكسس 2003 " رو كه لينكش رو در قسمت امضا گذاشتم ديدين . بنده ويرايش جديد اين كتاب رو با ورژن 2010 اكسس همراه با تصاوير راهنماي مربوطه آماده كردم كه چند صفحه از اونو به عنوان نمونه ضميمه كردم و قصدم اينه كه چاپش كنم . خيلي دوست دارم نظر اساتيد و كاربران محترم اين فروم رو در رابطه با محتواي اين كتاب بدونم و اينكه آيا اين كتاب ارزش چاپ كردن رو داره يا نه چون حدود 2 ميليون هزينش ميشه .
با توجه به اينكه نظر اساتيد محترم اين سايت جهت تصميم گيري براي چاپ برام خيلي مهمه ممنون ميشم اگه از نظرات ارزشمندتون ما رو بهره مند كنين . با سپاس
البته ضمن كسب اجازه از مديران محترم ، اميدوارم اين اقدام خلاف مقررات اين انجمن نباشه چون واقعاً قصد بنده اخد نظرات دوستان هست .
باعرض سلام و آرزوي قبولي طاعات و عبادات همه دوستان
انگوران عزيز ! ترديدي نداشته باشيد كه جنابعالي با انجام اين عمل خير خواهانه و خداپسندانه گام هاي مؤثر و مفيدي در جهت رفع بسياري از ابهامات اكسس برداشته و برمي داريد . بنده به نوبه خود از زحمات بيدريغ جنابعالي كمال تشكر و سپاسگزاري را مي نمايم ؛ انشاءالله خداوند اجر و پاداش اين كار و عمل ارزشمند و ماندگار را به شما دوست عزيز و مهربان عطا فرمايد.
راستي جناب انگوران ! با عنايت به اينكه اخيراً تغييرات اندكي در ظاهر نرم افزار قراردادها كه تصويري از آن در صفحات ابتدائي كتاب الكترونيكي درج نموده ايد اعمال نموده ام ؛ به همين خاطر چند تصوير جديد از آن ضميمه نمودم كه در صورت تمايل ميتوانيد يكي از آنها را جايگزين تصوير مربوطه نمائيد .
التماس دعا

انگوران
دوشنبه 01 شهریور 1389, 11:01 صبح
آقاي بهرامي عزيز اين چيزيه كه با سواد و تخصص اندك بنده تهيه و تنظيم شده و اگه قرار باشه چاپ بشه حداقل كاري كه روش انجام ميشه صفحه آرائي ، تغيير طرح روي جلد و ويراستاريه كه همه چيزش عوض ميشه .
در ضمن حضور فعالتون در سايت مويد تخصص و تجربه جنابعالي و افتخار بنده و ساير كاربران هست كه نرم افزار و تصاوير فوق قطعاً نمونه كوچيكي از اونه . با سپاس

Fatollah_ghazi
چهارشنبه 03 شهریور 1389, 16:58 عصر
با سلام خدمت آقاي انگوران عزيز ميشه لطف كنيد و آدرس اون كتاب 2003 رو براي ما بنويسيد.با تشكر

انگوران
پنج شنبه 04 شهریور 1389, 15:47 عصر
سلام دوست عزيز ، لينك دانلود در قسمت امضاء ( پائين متن هر تاپيكي كه خودم ايجاد مي كنم ) قرار داده شده .

jmfnima
پنج شنبه 04 شهریور 1389, 22:56 عصر
با سلام و تشکر از آقای انگوران :
جناب آقای انگوران از زحمات خیر خواهانه شما جهت تهیه این کتاب کمال تشکر را دارم و از خداوند منان می خواهم که روز به روز پله های رشد و تلقی را پشت سر گذاشته و امیدوارم در دنیا و اخرت موفق و موید باشید .

انگوران
جمعه 12 شهریور 1389, 15:11 عصر
با سلام - ضمن تشكر از دوستاني كه زحمت كشيدن و در خصوص اين تاپيك نظر دادن فكر نمي كردم با اين تعداد بازديد افراد صاحب نظر اينقد كم باشه .

c4soft
جمعه 12 شهریور 1389, 19:20 عصر
با سلام و عرض ادب خدمت دوستان عزیز
آقای انگوران از زحمات بی دریغ شما در جمع آوری کتاب آموزشی اکسس 2003 نهایت تشکر رو دارم
امیدوارم آموزش اکسس 2010 به چاپ برسه و با خرید اون گوشه ای از زحمات شما رو جبران کنیم
بی صبرانه منتظر دیدن کتاب شما هستیم

چاپ فاکتور جاری در فرم بدون ایجاد فیلتر و سوال در اکسس

اساتید گرامی جواب دهید :
آیا میشود یک رکورد از فرم را که دارای ساب فرم بوده و این ساب فرم دارای رکوردهای متعدد است برای چاپ انتخاب کرد آن هم فقط با یک کلیک بر روی شی
مهم قضیه اینجاست که کواری می باید فیلتر شود و این فیلتر با یک پرسش همراه است من نمی خواهم این سوال باشد و با کلیک بر روی یک آیکن چاپ رکورد جاری انجام شود
[/URL] [URL="http://www.barnamenevis.org/forum/editpost.php?do=editpost&p=1086244"] (http://www.barnamenevis.org/forum/report.php?p=1086244)

دوست عزیز تاپیک جدید ایجاد کن تا دوستان راهنماییتون کنن
یا حق