View Full Version : مبتدی: چقدر فضای هاست بخرم؟
Masoome_das
دوشنبه 01 شهریور 1389, 12:16 عصر
سلام
من تا حالا تجربه Upload وب سایت نداشتم حالا می خوام یک وب سایت برای یک شرکت تجاری کوچیک بسازم با asp.net و sqlsever اما نمی دونم چقدر هاست بخرم که در کارم به مشکل برنخورم شاید سایت 15 صفحه لینک داشته باشه:عصبانی++:
شما که تجربه دارید من را راهنمایی کنید.
binyaft
دوشنبه 01 شهریور 1389, 12:26 عصر
سایت 15 صفحه لینک داره یعنی چی ؟؟؟ یعنی لینک ها هر کدام به یک صفحه میرن در داخل سایت و یا به یه سایت دیگه
به هر حال برای اینجور سایتها 50 - 100 مگابایت جواب میده
davood59
دوشنبه 01 شهریور 1389, 12:34 عصر
با توجه به تعداد صفحاتی که شما گفتید و اونجور که به نظر میرسه اطلاعات زیادی هم نمیخواد در DB ذخیره بشه، همچنین با در نظر گرفتن اینکه اکثر data center ها از 50 مگ کمتر نمیدن، من هم با نظر دوستمون موافقم، فعلا همین اندازه کافیه! بعدش اگه خواستید میتونید افزایش بدید.
Masoome_das
دوشنبه 01 شهریور 1389, 12:42 عصر
با توجه به تعداد صفحاتی که شما گفتید و اونجور که به نظر میرسه اطلاعات زیادی هم نمیخواد در DB ذخیره بشه، همچنین با در نظر گرفتن اینکه اکثر data center ها از 50 مگ کمتر نمیدن، من هم با نظر دوستمون موافقم، فعلا همین اندازه کافیه! بعدش اگه خواستید میتونید افزایش بدید
و
سایت 15 صفحه لینک داره یعنی چی ؟؟؟ یعنی لینک ها هر کدام به یک صفحه میرن در داخل سایت و یا به یه سایت دیگه
به هر حال برای اینجور سایتها 50 - 100 مگابایت جواب میده
دوستان از راهنماییتون ممنون می شه یک شرکت معرفی کنید که خودتون تجربه کار باش داشته باشید و از خدماتش راضی بودید
می دونید که من مبتدی هستم و حتما برای این کار به مشکل زیاد برخواهم خورد پس باید پشتیبانی خوبی داشته باشه
binyaft
دوشنبه 01 شهریور 1389, 13:50 عصر
سایت زیاده ولی من iranhost.com رو پیشنهاد میدم
قیمت هاش یکم بالاست
قیمت پایین هم هست
pershost
davood59
دوشنبه 01 شهریور 1389, 14:40 عصر
من هم با دو تا شرکت کار کردم که ازشون راضی هستم، به ترتیب اولویت براتون می نویسم:
1- میهن هاست
2- رادکام
saeed_ebrahimi
جمعه 14 مرداد 1390, 01:30 صبح
سلام من می خوام بدونم از کجا میشه همید فضای هاست خریداری شده چقدر ظرفیت داره ممنون میشم راهنمایی کنید
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.