View Full Version : مبتدی: چگونه براي مودم وايرلس خودم پسورد بزارم ؟
ایمان مدائنی
دوشنبه 01 شهریور 1389, 14:24 عصر
سلام دوستان خوبم !
من يه مشكلي دارم !
به تازگي فهميدم كه چند نفر از آدمهاي بي تربيت دارم از اينترنت وايرلس ما به صورت مخفيانه استفاده مي كنن !
چدوري براي مودمم پسورد بزارم !
مودمم Dlink هست
m2148059
دوشنبه 01 شهریور 1389, 23:42 عصر
چه کار زشتی :عصبانی:
سادست کافیست تو browser بزنی 192.168.1.1 و بعد user:admin و pass:admin و بعد وارد یک صفحه ای می شی که در آنجا کافیست به قسمت security بری و اونجا رمز بزاری برای وایرلست .
البته این user و pass و ip معمولا پیش فرض تو همه مودمها است که بهتره آن را هم تغییر دهید.
razeghi_loved
دوشنبه 01 شهریور 1389, 23:52 عصر
حرف دوستام خیلی کامل بود اما می تونی بعد از انجام این کار اکسس پوینت رو از دید همه مخفی کنی و فقط به صورتی دستی بتونی وارد کنی تو قسمت تنظیماتش یه قسمت داره در مورد بروکست می گه یه تیک هستش اون رو بر دار دیگه با جستجو کردن اکسس پوینت دیده نمی شه و باید SSID رو دستی وارد کنی
tarane33
چهارشنبه 15 مرداد 1393, 20:14 عصر
سلام.من ادرس 192.168.1.1 رو توی گوگل سرچ می گنم اما دوتا مشکل دارم اولی اینکه کدوم صفحه رو باز کنم ودوم اینکه کجا یوزر و پسورد رو وارد کنم
می شه راهنماییم کنبد، می دونم خیلی احمقم ، نخندید بهم:افسرده::ناراحت:
terminator68
پنج شنبه 16 مرداد 1393, 09:02 صبح
سلام.
این آدرسو نباید تو گوگل سرچ کنید....
شما تو مرورگرتون این آدرسو بزنید...
بعد یه صفحه میاد که یوزر و پسورد می خواد ازتون....
بعد بسته به نوع مودوم یوزرو پسورد دیفالت رو وارد می کنید که admin و admin هستش.
kahe.mehrdad
پنج شنبه 16 مرداد 1393, 09:22 صبح
سلام.من ادرس 192.168.1.1 رو توی گوگل سرچ می گنم اما دوتا مشکل دارم اولی اینکه کدوم صفحه رو باز کنم ودوم اینکه کجا یوزر و پسورد رو وارد کنم
می شه راهنماییم کنبد، می دونم خیلی احمقم ، نخندید بهم:افسرده::ناراحت:
این آدرس را توی addressbar میزنید بعد صفحه ادمین میاد. توی اونجا باید توی user pass کلمه های admin و admin را بزنید بعد وارد بخش wireless بشید. به نظرم وارد شدید یه یه عکس از صفحه تون بگیرید بفرستید تا دوستان کمک کنند.
amir982
یک شنبه 21 دی 1393, 01:05 صبح
این آدرس را توی addressbar میزنید بعد صفحه ادمین میاد. توی اونجا باید توی user pass کلمه های admin و admin را بزنید بعد وارد بخش wireless بشید. به نظرم وارد شدید یه یه عکس از صفحه تون بگیرید بفرستید تا دوستان کمک کنند.
192.168.1.1
باید هونجایی که آدرس اینترنتی وارد میکنی تایپ کنی نه قسمت سرچ گوگل منظورم اون بالاست نوار آدرس
بعد پسور وارد می کنی که معوملا admin و 1234 هست
قسمت اینتر فیس یا لن قسمتی که شما شماره تلفن یا رمز عبورتان را مشاهده می کنید اگر نشد قسمت وایرلس گزینه مقابل را انتخاب کن
Authentication Type:psk-wpa2-psk -wpa
و بعد پایین تر گزینه
Encryption :tkip / aes
پایین تر رمز وایرلس شما است که می توانید آن را تغییر دهید با انتخاب دیگر گزینه ها این رمز برداشته می شود
127456
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.