PDA

View Full Version : آموزش: استفاده از html در فتوشاپ

baran_mehr
دوشنبه 01 شهریور 1389, 15:34 عصر
سلام به همه دوستان عزیز:خجالت:
ایا میشه کدهای html رو تو زمان طراحی با فتوشاپ به کار برد؟

maysam.m
دوشنبه 01 شهریور 1389, 18:45 عصر
سلام به همه دوستان عزیز:خجالت:
ایا میشه کدهای html رو تو زمان طراحی با فتوشاپ به کار برد؟

سلام
نه دوست عزیز همچین کاری امکان پذیر نیست.
محیط فتوشاپ با محیط طراحی وب تفاوت دارد.

baran_mehr
سه شنبه 02 شهریور 1389, 10:57 صبح
یعنی نمیشه تو فتوشاپ کد نوشت؟ حالا به هر زبانی که باشه
مثلا اسکریپ و ..؟

arman174
سه شنبه 02 شهریور 1389, 17:49 عصر
شما می توونید با استفاده از یک فایل css این تغییرات را به فایل تولیدی در فتوشاپ که بصورت html است اطلاق کنی

maysam.m
سه شنبه 02 شهریور 1389, 18:37 عصر
یعنی نمیشه تو فتوشاپ کد نوشت؟ حالا به هر زبانی که باشه
مثلا اسکریپ و ..؟

بله میشود. اسم زبانشو یادم نیست ولی فکر کنم با اکشن اسکریپت باشد
یه سرچی توی گوگل با عنوان photoshop scripts بزنید شاید یه چیزایی دستگیرتون شد.

baran_mehr
سه شنبه 02 شهریور 1389, 23:05 عصر
شما می توونید با استفاده از یک فایل css این تغییرات را به فایل تولیدی در فتوشاپ که بصورت html است اطلاق کنی
لینک یا مطلبی در این باره دارید بزارید!

mostafa_shaeri_tj
جمعه 05 شهریور 1389, 00:48 صبح
سلام . یه سوالی که بیربط به قضیه نیست:

نحوه تبدیل فایل PSD به HTML رو چطور میشه یاد گرفت. تو اینترنت جستجو کردم. چندتا سایت بود که میگفتن فایل PSD بدین خودمون واستون تبدیل میکنیم یعنی نحوه کار رو توضیح نمی دادن.

baran_mehr
جمعه 05 شهریور 1389, 09:15 صبح
فکر کنم تو منوی فایل یک گذینه بود به نام Save to website یا یه همچین چیزی

m.hamidreza
جمعه 05 شهریور 1389, 10:13 صبح
@mostafa_shaeri_tj:
چیز Real-Time ای نداریم که PSD بدی HTML بگیری. کسی که به HTML و CSS آشنا هست توی فتوشاپ عکس ها رو Slice میزنه. در فایل HTML قالب صفحه رو از طریق کدنویسی درمیاره و عکس های بریده شده رو در صفحه میچینه و Style دهی میکنه. قبلا زیاد صحبت شده میتونید جستجو کنید.
baran_mehr@:
قبلا در فتوشاپ 7 یادمه همراه فتوشاپ یه برنامه ای بود به نام Adobe Image Ready که دو تا کار میکرد یکی ساختن انیمیشن بود و یکی تولید کد HTML از روی PSD.
نمیدونم بعدها چرا حذف شد. البته فکر کنم تا فتوشاپ 9 هم بود یا 8. ولی خیلی نرم افزار جالبی بود اگه فتوشاپ 7 داری نصب کنی میبینی. تمپلیت رو که طراح میکردی تو Image Ready بازش میکردی بعد اونجا Slice میزدی که البته چند نوع Slice داشت بعد یه گزینه ای داشت که در مرورگر Preview میکردی پایین صفحه وب کد HTML رو هم مینوشت. عکس ها رو هم جدا در پوشه image میذاشت. منتها یه کد غیر بهینه میداد باید روش کار میکردی ولی در حد یه نرم افزار که کد تولید کنه خیلی خوب بود.
انیمیشنش هم عالی بود. Layer های فتوشاپت میشد Frame. بر خلاف Flash که محیط خشک و بیخودی داره فوق العاده User Friendly بود. البته فقط GIF تولید میکرد فایل فلش تولید نمیکرد ولی قدرت تولید GIF خوبی داشت. اگه حذف نمیشد مسلما الان خیلی قدرتمند بود.
موفق باشید.