ورود

View Full Version : مشکل این سورت کردن چیه؟

ali zi zeperto
دوشنبه 01 شهریور 1389, 16:15 عصر
من برنامه زیر رو نوشتم البته با کمک شما دوستان.می خوام که محتویات یه مسیری رو بخونه و اون رو مرتب کنه یعنی فولدر ها اول باشن و فایلها هم بعدشون.محتویات مسیر رو خونده ام و ریختم تو یه آرایه و بعد هم آرایه رو سورت کردم.
این برنامه با مسیری که محتویاتش ۳۵ آیتمه (فایل و فولدر) و کمتر درست جواب میده یعنی فولدر ها اول و بعد هم فایلها میان.منتها وقتی با بیشتر از این تعداد تستش می کنم قاطی می کنه.یعنی فولدر ها جمع میشن یه جا منتها تقریبا نزدیکای آخر آرایه تازه بعدشون هم چند تا فایل هست.
دلیلش رو کسی می دونه؟

<?php
$myarray;
$counter = 0;
$dir = "d:\\games";
$fp = opendir("$dir");
while($file = readdir($fp))
$myarray[$counter++] = $file;
$counter--;
for($j = 0 ; $j <= $counter ; $j++)
for($i = 0 ; $i < ($counter - $j) ; $i++)
if(is_file($myarray[$i])){
$temp = $myarray[$i];
$myarray [$i] = $myarray[$i + 1];
$myarray[$i + 1] = $temp;
}
foreach($myarray as $myvar)
echo "$myvar ".filesize("$dir//$myvar")."<br/>";
?>

یه سوال دیگه هم دارم.
من می خوام جلوی این فایلها لینک دانلود بذارم که فعلا بطور نمایشی از روی خود لوکال دانلود کنه.به اون لینکی که می سازم چه مقداری باید بدم؟منظورم به آدرسشه.

binyaft
دوشنبه 01 شهریور 1389, 17:24 عصر
اقا چرا خودتو اذیت میکنی سیستم زیاده در مورده کار با فایل و فولدر ، برو اونها رو دانلود کن

ali zi zeperto
دوشنبه 01 شهریور 1389, 17:35 عصر
اقا چرا خودتو اذیت میکنی سیستم زیاده در مورده کار با فایل و فولدر ، برو اونها رو دانلود کن
من تا یکی از اونا رو پیدا کنم و دانلود کنم و ببینم چطوری باید باهاشون کار کرد وقتم تمومه.من خبر از این چیزا ندارم.نه کلاسی و نه همکاری و دوستی که php کار باشه.تازه الان که شما گفتی فهمیدم همچین چیزی هم هست:متعجب:.منم و چند تا کتاب و ای بوک و این فروم ها یه طرف این پروژه هم یه طرف. ۲ روز بیشتر تا ارایه پروژه نمونده.البته پروژه خودم نیست.دارم جور یه نفر دیگه رو می کشم.

binyaft
دوشنبه 01 شهریور 1389, 18:22 عصر
سیستم رایگان در این مورد زیاده بسرچ زیاد پیدا میکنی

ali zi zeperto
دوشنبه 01 شهریور 1389, 19:25 عصر
سیستم رایگان در این مورد زیاده بسرچ زیاد پیدا میکنی
دنبال چی باید بگردم.یه کلمه ای راهنمایی ای بدید که من دنبالش بگذردم آخه
ممنون

binyaft
دوشنبه 01 شهریور 1389, 20:11 عصر
file management with php