PDA

View Full Version : خبر: جستجوگر ملی...

حسین فلاحی
سه شنبه 02 شهریور 1389, 00:07 صبح
فاز اول جستجوگر ملی کلید خورد.
ببینیم این بار جستجوگر ملی به کجا می رسه. ایمیل ملی که...

منبع: ITiran (http://itiran.com/?type=news&id=12530)

Nima NT
سه شنبه 02 شهریور 1389, 00:53 صبح
به نظر من که ساختن چرخ برای تولید دوچرخه هستش ، بعید میدونم استقبال بشه ازش.

shs_night
سه شنبه 02 شهریور 1389, 06:24 صبح
به نظر من که ساختن چرخ برای تولید دوچرخه هستش ، بعید میدونم استقبال بشه ازش.

انشاء الله که بشه

حامد مصافی
سه شنبه 02 شهریور 1389, 08:41 صبح
اين جستجو گر قراره در اينترانت ملي جستجو كنه، پس اختراع دوباره چرخ نيست، واقعاً بهش نيار است. حالا اينكه اصلاً به خود اينترانت ملي نياز داريم يا نه سوال ديگريست!

Ropser
سه شنبه 02 شهریور 1389, 09:14 صبح
حالا اينكه اصلاً به خود اينترانت ملي نياز داريم يا نه سوال ديگريست!
اینترنت ملی نه:عصبانی: شبکه ی ملی، خیلی فرق دارند؛اینترنت ملی باعث می شه حالت تحمیل و سانسور القا بشه.
شبکه ی ملی قراره حجم ترافیک داخل با خارج را کاهش بده...
نکته:من فقط موندم چرا به همه چیز برچسب ملی می زنند. خب، خوبه %$# ملی هم درست کنیم؟

حامد مصافی
سه شنبه 02 شهریور 1389, 09:30 صبح
اینترنت ملی نه:عصبانی: شبکه ی ملی
شبكه ملي نه :عصبانی:اينترانت ملي؛ خيلي فرق دارن؛ درست بخونيد، اينترانت با اينترنت فرق داره.

NIK
سه شنبه 02 شهریور 1389, 09:37 صبح
اینترنت ملی نه:عصبانی: شبکه ی ملی، خیلی فرق دارند؛اینترنت ملی باعث می شه حالت تحمیل و سانسور القا بشه.
شبکه ی ملی قراره حجم ترافیک داخل با خارج را کاهش بده...
نکته:من فقط موندم چرا به همه چیز برچسب ملی می زنند. خب، خوبه %$# ملی هم درست کنیم؟

اینترنت ملی یعنی چی دیگه ؟؟؟

اين جستجو گر قراره در اينترانت ملي جستجو كنه، پس اختراع دوباره چرخ نيست، واقعاً بهش نيار است. حالا اينكه اصلاً به خود اينترانت ملي نياز داريم يا نه سوال ديگريست!

آقای مصافی گفتند اینترانت ملی.

Nima NT
سه شنبه 02 شهریور 1389, 10:22 صبح
پروژه هایی که تو ایران تولید میشن اگر نمونه و رقیب خارجی داشته باشن عموما" شکست میخورن ، چون نه حمایت درست و حسابی ازشون میشه و بدون جانب داری بخواهیم بگیم نه تخصص فوق العاده بالایی پشت سرش خوابیده ، همین سیستم عامل ملی ، در حضور این همه توزیع لینوکس و ویندوز و ... عملا" کسی توجه نکرد بهش ، برای این جستجوگر ملی ، ایمیلی ملی ، فایرفاکس ملی ! و ... هم تا زمانی که کاربر مجبور نشه ازشون بعید هست که استفاده بکنه به همین دلیل بیشتر به نظر میاد شبکه داخلی ملی در نظر داشته باشه یه جورایی بخشهایی رو برای کاربران محدود کنه که کاربران مجبور بشن از این سیستم استفاده بکنن ، اگر غیر از این حالت هم باشه نهایتا" سیستمهای دولتی هستن که مصرف کننده این ایمیل و ... خواهند بود نه مردم چون به نظر من تغییر سیستم کاری که کاربر به اون عادت کرده نیاز به دلیل محکم داره و عموم کاربران فقط با توجه به دلایلی مثل حضور جاسوس پشت گوگل و .... اقدام به تغییر سرویس و ترک عادتشون نخواهند کرد.

Ropser
سه شنبه 02 شهریور 1389, 13:31 عصر
شبكه ملي نه :عصبانی:اينترانت ملي؛ خيلي فرق دارن؛ درست بخونيد، اينترانت با اينترنت فرق داره.
پوووف...از سوتی داده شده نهایت تاسف را برای خودم عارضم.
جناب مصافی معذرت می خوام.

nasim bahari
سه شنبه 09 شهریور 1389, 10:22 صبح
به قول عمو فیلتر جان :

شما حق ندارید یه ماشین با امکانات روز دنیا خریداری کنید و باید در جهت کمک به ارتقاء صنعت خودرو سازی کشور محصولات نا امن و بسیار گران قیمت خودروسازان داخلی رو بخرید و با یه تیر دو نشون بزنید....هم گرانتر بخرید و هم امکانات بسیار کم داشته باشید و هم جان و مال خود و دیگران را به خطر بیندازید.........

من فکر می کنم مفهوم موتور جستجوی ملی و مرورگر ملی و اینترانت ملی مثل همون خودروی ملی باشه که البته طرحی بسیار موفق بوده است...برای کی ؟ نمی دونم.

Mostafa_Dindar
سه شنبه 16 شهریور 1389, 03:30 صبح
قرار نیست موتور جستجوی ملی ( یا حق ) جایگزین گوگل یا دیگر موتورهای جستجوی دیگه بیشه ( کما اینکه ایران توانایی رقابت رو هم نداره ) .

به نظر من , دولت با اینکار میخواد کنترل بیشتری بر روی جستجوهای مردم داشته باشه ( سایتهای همسو با عقاید خودشون امتیاز بالاتری داشته باشند و ناهمسو امتیاز کمتر داشته باشند یا اصلا در نتایج نیان, یا اینکه فراوانی کلمه های جستجو رو برسی و تحلیل کند , یا ... )
و از اونجایی که مردم نسبت به اینکار ( نظارت شدن توسط دولت ) علاقه مند نیستند , بعید میدونم این پروژه موفق بشه .

ashkan_203
سه شنبه 16 شهریور 1389, 04:15 صبح
وقتی آمار دارند که 70 میلیون دلار صادرات نرم افزار به خارج از کشور دارند باید هم برای گوگل شاخ و شانه بکشند !!!!!!!!!!!!!!

sia_2007
سه شنبه 16 شهریور 1389, 09:21 صبح
به نظر من فقط در یک زمینه میتونه با سایر جستجوگرها؛ حتی Google رقابت کنه
و اون اینه که سایتهای فارسی رو بهتر بگرده؛ که این واقعا به درد مردم عادی میخوره.
متاسفانه مرورگرهای خارجی؛ خیلی راحت فریب سایتهای فارسی ای رو میخورن؛ که نتیجه خودشون رو به خودشون بر میگردونن.
اون وقت اگه این سایت جستجو رونق بگیره؛ میتونن یه سری امکانات رو هم در کنارش عرضه کنن؛ مثل ایمیل ملی و چه و چه ...

HamedNet_ir
سه شنبه 16 شهریور 1389, 12:20 عصر
به نظر من برای جستجوی اینترانت داخلی هست و بلطبع گوگلی در این زمینه نیست که بخواد رقابت کنه!
تازه پروژه ی جالبی هم هست.

arezoo_66
سه شنبه 16 شهریور 1389, 13:36 عصر
اینترنت ملی یعنی چی دیگه ؟؟؟

.

http://rismoon.comیکی از همین جسنجوگرها است که در اینترانت (اینترنتی که بیشتر در مدارس نصب شده)کار می کنه اما هیچ وقت درست کار نمیکنه میتونید خودتون امتحان کنبد

HamedNet_ir
سه شنبه 16 شهریور 1389, 15:38 عصر
که در اینترانت (اینترنتی که بیشتر در مدارس نصب شده)کار می کنه

این که تو اینترنت هم جستجو میکنه!

جستجو در اینترانت و اینترنت فرق میکنه , چون اینترانت تغیربا 99 درصدش فارسی خواهد بود و سرعت ایندکس هم خیلی بالاتر خواهد بود و حجم دیتابیس هم کمتر.

حسین فلاحی
سه شنبه 11 آبان 1389, 01:18 صبح
جستجو گر ملی فارسی تا یک ماه دیگر... (http://www.itna.ir/archives/news/014978.php)

دوشنبه، ۱۰ آبانماه ۱۳۸۹
وزير ارتباطات و فناوري اطلاعات گفت: فاز نخست طراحي جست وجوگرملي فارسي تا يك ماه آينده به پايان مي‌رسد و پس از آن اين پروژه وارد مراحل عملياتي مي شود.
رضا تقي پور‌ در گفت وگو با ايرنا، درباره برآورد هزينه اجراي اين پروژه افزود: پس از پايان زمان بندي كلان مي توان دراين باره نظر داد.
وي با بيان اينكه تعاريف كلي و كلان جست وجوگر ملي فارسي انجام شده و طراحي جزييات آن نيز در دست انجام است، در مورد نحوه اجرا و واگذاري آن نيز گفت: احتمال دارد كه پروژه توسط كنسرسيومي وارد مرحله عملياتي شود و يا اينكه سرمايه‌گذاري فاز نخست آن به وسيله دولت انجام شده و پس از آن به صورت ساختاري و توسط بخش خصوصي اداره شود.

Netsky
سه شنبه 11 آبان 1389, 13:39 عصر
هر چی هست ، خدا کنه فقط پول خراب کنی نباشه .
مقداری پول به یه عده داده بشه تا این طرح رو راه بندازن و در نهایت شکست در انتظار این طرح باشه و در اینجا پول از جیب مردم هستش که داره خارج میشه و هیچ سودی هم نداره و علاوه بر این فشار این شکست رو به صورت غیر مستقیم مردم هستن که باید تحمل کنن .

vcldeveloper
چهارشنبه 12 آبان 1389, 12:37 عصر
به نظر من , دولت با اینکار میخواد کنترل بیشتری بر روی جستجوهای مردم داشته باشه ( سایتهای همسو با عقاید خودشون امتیاز بالاتری داشته باشند و ناهمسو امتیاز کمتر داشته باشند یا اصلا در نتایج نیان, یا اینکه فراوانی کلمه های جستجو رو برسی و تحلیل کند , یا ... )
و از اونجایی که مردم نسبت به اینکار ( نظارت شدن توسط دولت ) علاقه مند نیستند , بعید میدونم این پروژه موفق بشه .
همین الان هم کل ترافیک اینترنت کشور دست دولت هست، و برای بررسی مسائلی مثل فراوانی کلمات مورد جستجو و مسائلی از این دست، فقط کافیه URLهای درخواستی کاربران در Gateway های مناسب بررسی بشند؛ و نیازی به تعریف پروژه جدید برای همچین امور پیش پا افتاده ایی نیست.

returnx
چهارشنبه 12 آبان 1389, 14:28 عصر
از نظر پیشرفت تکنولوژی کشور خوبه ولی متاسفانه فیلترینگ را حت تر شده و سانسوریات بیشتر...