ورود

View Full Version : دسترسی به درایوهای به اشتراک گذاشته شده با $ ( $C )

M@hdi
چهارشنبه 15 تیر 1384, 09:14 صبح
با سلام
در شرکت ما به کمک DSL شبکه داریم . هر چند نمیدونم چطوری :oops: :oops: .
من وقتی میخوام وارده یکی از سیستمها مثلا <span dir=ltr>\\mahdi\c:$</span> وارد بشم . صفحه ورود کاربر و کلمه عبور را میکنه . البته در قسمت کاربر Guest قرار گرفته و قابل تغییر هم نیست و کلمه عبور را هر چی میزنی قبول نمیکنه ؟
به نظر شما چکار باید کرد

شاپرک
چهارشنبه 15 تیر 1384, 09:33 صبح
سوالت اینه که چطور User name رو تغییر بدی؟

amir_network
چهارشنبه 15 تیر 1384, 13:42 عصر
Username&amp;pass ادمین رو دارید ؟
اگه داری روی My computer کلیک سمت راست بزن بعد Map Network drive رو انتخاب کن و از صفحه ای که اومده Different username رو بزن .

Lus
چهارشنبه 15 تیر 1384, 16:28 عصر
این تنظیم هم مربوط به گروپ پلیسی کامپیوتر خودته هست و هم کامپیوتر مقسد

محمد میرمصطفی
پنج شنبه 16 تیر 1384, 11:08 صبح
Start > Run > control userpasswords2 > Advanced > Manage Passwords > Add ...

محمد میرمصطفی
پنج شنبه 16 تیر 1384, 11:16 صبح
از دوستم ویندوزکار یاد گرفتم. (مدتهاست ازش خیری ندارم. :( )

Lus
پنج شنبه 16 تیر 1384, 13:38 عصر
تو بخش
group policy\ computer configuration\ Local Policies\ Security Option\ network Access : Sharing and Security Model....

change to :

Classic - local users authenticate as themselves
تغییر بدین درست میشه
روشی رو که شما معرفی کردین میگن
Unattended log on
که ربطی به موضوع نداره، استادم اینو گفت ولی بهتر بود بیشتر توجه میکردین

:wink:

Lus
سه شنبه 21 تیر 1384, 14:43 عصر
راستی یه موضوع دیگه هم که در مورد شیر کردن فایل ها رو شبکه هست اینه که اگه با ویندوز
ایکس-پی که سیمپل فایل شیرینگش فعال هست، فایل ای رو شیر کنین و بهش پرمیژن ادمین فول کنترل بدین
این ادمین جزو کاربر گست (مهمان) حساب میشه و همون قوانین مهمان براش اجرا میشه نه پرمیژنی که
شما گزاشتین. پس بهتر که این گزینه رو در ویندوز ایکس-پی غیر فعال کنین.

danial82
دوشنبه 31 مرداد 1384, 19:13 عصر
دوستان عزیز تو شرکت ما پسورد ادمین بیشتر کامپیوترها خالی یعنی پسورد نمیخواد وقتی میخوام از طریق درایوها که به صورت پیش فرض به اشتراک گذاشته شدن وارد کامپیوتر طرف بشم از من user &pass میخواد وقتی user =administrator میزنم میگه پسورد ادمین نمیتونه خالی باشه

nasr
سه شنبه 01 شهریور 1384, 10:16 صبح
خوب اون پسورد کامپیوتر Local است که خالیه

وقتی وارد Domain شدی برای وارد شدن به Domain با یورز Admin باید Password ادمین Domain را بدونی

mhjb
سه شنبه 01 شهریور 1384, 20:16 عصر
اول: به جناب آقای LUS عرض کنم که راهی که شما گفتی درست است ولی یک راه ساده تر هم وجود داره و اون اینه که بری توی Folder Option و بعد بری به تب View و بعدش تیک Use simple file sharing رو برداری. فکر می‌کنم برات جالب بود که به این سادگی میشه همون کار رو انجام داد.
دوم: به جناب آقای danial82 هم باید عرض کنم باید بری روی آون کامپیوتری که می‌خوای بهش وصل بشی و توی Run تایپ کنی gpedit.msc و بعدش بری توی Computer Configuration\Windows Settings\Security Settings\Local Policies\Security Options و بعد گزینه Accounts: Limit local account use of blank passwords to console logon only رو Disable کن. مشکلت حل میشه. اگر هم سرور داری می‌تونی اینو توی Group Policy سرور انجام بدی که روی همه Client ها خودش انجام بده.

Lus
پنج شنبه 03 شهریور 1384, 19:04 عصر
سلام دوسته عزیز ممنون از پیقامت از اینکه شما رو معتل کردم ساری
راهه حل آقای mhjb خوبه ولی بهتره بری رو سیستم مقسد رویه کاربر ادمین پس بزاری

Lus
پنج شنبه 03 شهریور 1384, 19:09 عصر
اول: به جناب آقای LUS عرض کنم که راهی که شما گفتی درست است ولی یک راه ساده تر هم وجود داره و اون اینه که بری توی Folder Option و بعد بری به تب View و بعدش تیک Use simple file sharing رو برداری. فکر می‌کنم برات جالب بود که به این سادگی میشه همون کار رو انجام داد.

تو یه پست دیگه به این نکته اشاره کردم

dany0082
یک شنبه 13 شهریور 1384, 09:08 صبح
دوستان یکی به من بگه چجوری میشه جلوی sharing درایو ها رو گرفت

mhjb
یک شنبه 13 شهریور 1384, 16:23 عصر
واسه چی میخوای یه همچین کاری بکنی؟

dany0082
دوشنبه 14 شهریور 1384, 09:42 صبح
چون فکر میکنم کسی از داده های رو کامپیوترم استفاده میکنه

mhjb
دوشنبه 14 شهریور 1384, 12:16 عصر
اگر چنین فکری می‌کنی و فکرت درست باشه، اون کسی که داره چنین کاری می‌کنی یا پسورد ادمین رو داره یا به کامپیوتر شما دسترسی فیزیکی داره و شما رو هک می‌کنه. بنابراین مشکل شما اینجوری حل نمیشه.
برای اینکه مطمئن بشی کسی از روی شبکه به شما دسترسی نداره یه فایروال نصب کن.