ورود

View Full Version : سوال: ارتباط با Google Earth

hadisalahi2
سه شنبه 02 شهریور 1389, 16:59 عصر
سلام.
من برنامه ای دارم که داخل اون یک تعداد مختصات جغرافیایی ذخیره شده.
حالا قصد دارم با انتخاب هر مختصات و فرضا انتخاب یک دکمه برنامه Google earth باز بشه و تصاویر مربوط به اون مختصات و نقشه اون بخش نشون داده بشه.
از دوستان ممنون میشم اگه در مورد ارتباط با Google earth اطلاعاتی دارند در اختیار من قرار بدند.
یا حق

vcldeveloper
سه شنبه 02 شهریور 1389, 18:06 عصر
Google Earth باز بشه، یا یک Google Map در برنامه خودتون نمایش داده بشه، مختصات بر روی آن نقشه نمایش داده بشه؟

اگر منظور باز کردن برنامه Google Earth هست، خودش یک رابط برنامه نویسی تحت COM داره که از طریقش می تونید Google Earth رو کنترل کنید:
http://earth.google.com/comapi/

اگر منظور Google Map هست، نیاز به یک کنترل WebBrowser دارید، کمی آشنایی با JavaScript و آشنایی با رابط برنامه نویسی JavaScript مربوط به Google Map. از طریق اون می تونید به راحتی از قابلیت های مختلف Google Map در برنامه خودتون استفاده کنید.

از Bing هم می تونید استفاده کنید. تصویر زیر مربوط به یک دموی ساده از استفاده از Bing Map هست.
54698

babakmomeni
چهارشنبه 03 شهریور 1389, 10:09 صبح
سلام. ساده ترین راه به نظرم استفاده از static map های گوگل هست. همونطوریکه استاد بزرگوار آقای کشاورز فرمودن، با استفاده از webBrowser و فرمت زیر برای آدرس، گوگل به شما نقشه مکان مورد نظر رو به صورت یه PNG برمی گردونه.
http://maps.google.com/maps/api/staticmap?center=37.3317,-122.0317&zoom=15&size=300x400&sensor=false
توی این آدرس طبیعتا اعداد بعد از center مختصات جغرافیایی محل مورد نظر هست که در وسط تصویر نقشه ارائه شده قرار می گیره (در این مثال قسمتی در شهر سیدنی استرالیا)، عدد بعد از zoom ضریب بزرگنمایی نقشه، size هم تعیین کننده ابعاد تصویر بر حسب پیکسله. این ساده ترین نوع درخواست نقشه از گوگله. پارامترهای اختیاری دیگه ای هم میشه اضافه کرد مثلا مختصات برای گذاشتن علامت روی نقشه و غیره که می تونین توضیحات کاملتر رو از روی راهنمای خود گوگل مپ ملاحظه بفرمایین. آدرس این توضیحات هم اینه:http://code.google.com/apis/maps/documentation/staticmaps
البته آنچنان که افتد و دانی دیدن این توضیحات برای ما ایرانیها ممنوعه که راه دیدنش رو هم قطعا خودتون می دونید. جالبه که فقط دیدن این توضیحات ممنوعه ولی استفاده از خود نقشه ها مانعی نخواهد داشت.
سربلند باشید

hadisalahi2
چهارشنبه 03 شهریور 1389, 11:07 صبح
آقای کشاورز از اوی فایلهای idl چطوری باید در دلفی استفاده کنم؟

از Bing هم می تونید استفاده کنید. تصویر زیر مربوط به یک دموی ساده از استفاده از Bing Map هست.

میشه بیشتر توضیح بدید.این bing رو از کجا میشه گیر آورد؟

آدرس این توضیحات هم اینه:http://code.google.com/apis/maps/doc...ion/staticmaps (http://code.google.com/apis/maps/documentation/staticmaps)

این آدرس باز نمیشه.در ضمن اون عدد بعد از Center همون مختصات جغرافیاییه یا چیز دیگه ایه؟

babakmomeni
چهارشنبه 03 شهریور 1389, 15:24 عصر
این آدرس باز نمیشه.در ضمن اون عدد بعد از Center همون مختصات جغرافیاییه یا چیز دیگه ایه؟
عرض کردم عادی و با آی پی ایران باز نمیشه. از آ ن ت ی - ف ی ل ت ر استفاده بفرمایین که آی پی تون تغییر کنه. این documentation گوگل برای استفاده نقشه های استاتیک هست و پارامترهای مورد استفاده. اون مثالی رو که توی پست قبلیم تقدیم کردم با استفاده از اطلاعات همین آدرس بود. در ضمن اعداد بعد از center مختصات جغرافیایی هستن.
سربلند باشید

hadisalahi2
پنج شنبه 04 شهریور 1389, 08:58 صبح
دوستان نمیتونند در مورد نحوه استفاده از اون فایلهاidl راهنمایی کنند؟

vcldeveloper
جمعه 05 شهریور 1389, 04:43 صبح
میشه بیشتر توضیح بدید.این bing رو از کجا میشه گیر آورد؟
یه جستجو در گوگل می کردید، سریعتر به جواب می رسیدید!
http://www.google.com/search?q=Bing+Map

hadisalahi2
جمعه 05 شهریور 1389, 13:37 عصر
خوب چطوری از این نقشه ها باید داخل برنامه استفاده کنم؟
چطوری با یک مختصات جغرافیایی محل مورد نظر رو به من نشون بده؟

vcldeveloper
جمعه 05 شهریور 1389, 17:14 عصر
خوب چطوری از این نقشه ها باید داخل برنامه استفاده کنم؟
دوست عزیز، یک جستجو می کردید، متوجه میشدید که این هم مثل Google Maps یک API داره، و سرویس های مختلفی به شیوه های متفاوت در اختیارتون قرار میده. راهنمای آنلاین داره، راهنمای آفلاین (به صورت CHM یا PDF) داره، مقالات مختلف درباره اش در MSDN وجود داره.

شما هنوز مشخص نکردید که چیکار میخواید بکنید، و از چی میخواید استفاده کنید. در پست اول گفتید Google Earth، پرسیدم منظورتون حتما خودِ Google Earth هست، یا اینکه فقط اون امکان نمایش نقشه و مشخص کردن مختصات مورد نظرتان بر روی نقشه در داخل برنامه براتون مهم هست؟ همچنین مشخص نکردید که میخواید از چه سرویسی استفاده کنید. دو نمونه اش را در پست شماره 2 تاپیک ذکر کردم. اینها هر کدومشون سرویس های مختلفی میدند، مثل نقشه های Static یا نقشه های Dynamic. به صورت های مختلف هم این سرویس ها را ارائه می کنند، هم JavaScript، هم WebService و غیره.

شما درباره شون تحقیق بکنید، ببینید کدومشون به درد شما میخورند، بعدش بیاید اینجا، درباره همون سرویس خاص سوالتون رو دقیقا بپرسید.

khazaie01
دوشنبه 08 شهریور 1389, 23:09 عصر
سلام.
من برنامه ای دارم که داخل اون یک تعداد مختصات جغرافیایی ذخیره شده.
حالا قصد دارم با انتخاب هر مختصات و فرضا انتخاب یک دکمه برنامه Google earth باز بشه و تصاویر مربوط به اون مختصات و نقشه اون بخش نشون داده بشه.
از دوستان ممنون میشم اگه در مورد ارتباط با Google earth اطلاعاتی دارند در اختیار من قرار بدند.
یا حق

سلام دوست عزیز
اگر درست متوجه شده باشم :
شما مختصات جغرافیایی یک مکان را در برنامه خودتان دارید ( طول و عرض چغرافیایی ) و می خواهید با زدن کلیدی نرم افزار Google Earth اجرا شده و دقیقا همان لحظه اجرا ،به مختصاتی که در برنامه دارید برود ؟
اگر آره که بگید تا توضیح بدم ...

hadisalahi2
سه شنبه 09 شهریور 1389, 09:28 صبح
با سلام و تشکر از همه دوستان من برنامه رو به طور کامل توضیح میدم تا دوستان بتونند دقیقا راهنمایی کنند.
من یک برنامه دارم که مربوط به اداره راه میشه. حالا این برنامه حاوی یک بانک اطلاعاتی از اطلاعات پل ها ، دیوارهای ساحلی ، تابلو ها ، چراغ های راهنمایی و... انواع تاسیسات دیگه جاده هاست.
هر پل یا تابلو دارای یک مختصات جغرافیایی (طول ، عرض و ارتفاع) است.حالا میخوام در صورتی که کاربر یکی از پل ها رو انتخاب کرده باشه ، با کلیک رو یک دکمه ، محل قرار گیری پل بر روی نقشه نمایش داده بشه.
حالا اینجا 2 تا مساله هست:
1- من میخوام علاوه بر اینکه موقعیت پل در نقشه نمایش داده میشه ، تصاویر اون هم مثل همون حالتی که در گوگل ارث وجود دارد ، قابل نمایش باشه و با کلیک بر روی اون نقطه ، اطلاعات اصلی پل هم نمایش داده بشه.
2- حالا برام مهم نیست که این اطلاعات داخل نرم افزار Google Earth نمایش داده بشه یا داخل برنامه خودم.
البته اگه داخل برنامه خودم باشه ، خیلی بهتره.
در صورتی که در داخل Google Eath عکسی رو برای موقعیتی انتخاب کنیم ، خود برنامه میتونه اون موقعیت و عکس ذخیره شده رو به صورت یک فایل ذخیره کنه تا بعدا بشه همون موقیعت رو داخل کوگل ارث مشاهده کرد.
حالا دوستان با توجه به توضیحات گفته شده ، راهنمایی کنند که کدوم روش راحتره و امکان انجام این کار رو برای من فراهم میکنه.
با تشکر از همه دوستان
یا حق

khazaie01
سه شنبه 09 شهریور 1389, 09:39 صبح
دوست عزیز ، چند وقت پیش برنامه کوچکی برای تست نوشته بودم که مختصات را از شما می گرفت و بعد نرم افزار google earth را اجرا می کرد و آن محل مورد نظر را نشان می داد ...
اگر خواستید بگید تا عصر براتون آپ کنم

hadisalahi2
سه شنبه 09 شهریور 1389, 12:55 عصر
اگه زحمتی نمیشه ممنون میشم از لطفتون

khazaie01
سه شنبه 09 شهریور 1389, 17:31 عصر
این برنامه ای که ضمیمه کردم یک نمونه خیلی کوچیک هست و برای شما نوشتمش ( برنامه ای که قبلا نوشته بودم زیاد مناسب کار شما نبود ) ، روشی که استفاده شده (استفاده از فایل KML) برای کار دیگریست اما فکر کنم جواب کار شما را هم بده ...
این برنامه طول و عرض جغرافیایی را از شما میگیره و با زدن کلید ، اگر نرم افزار Google Earth اجرا باشه ، به محل مورد نظر میره و اگر اجرا نباشه ، اون را اجرا می کنه ...

نکته : بعد از زدن کلید ممکن است در نرم افزار Google Earth پیغامی نمایش داده شود که شما گزینه Always.. را انتخاب کنید ، بعد از بستن Google Earth هم نباید ذخیره کنید...

ضمیمه نشد ، از اینجا دانلود کنید (http://www.speedyshare.com/files/24053888/Google_Earth-KML.zip). (http://www.speedyshare.com/files/24053888/Google_Earth-KML.zip)

vcldeveloper
سه شنبه 09 شهریور 1389, 18:33 عصر
وقتی می تونید همین کار رو در داخل برنامه خودتون انجام بدید، چندان ارزش نداره که برنامه خودتون رو وابسته به یک نرم افزار دیگه کنید، و از کاربر بخواید که علاوه بر برنامه شما، اون برنامه رو هم نصب کنه، و تازه باید کار با اون نرم افزار رو هم یاد بگیره!

تمامی قابلیت های عمده Google Earth از طریق Google Maps در دسترس هست، و همانطور که در پست های قبلی گفتم، می تونید به راحتی با استفاده از یک کنترل WebBrowser و مقداری JavaScript که توضیحاتش در Documentationهای گوگل ذکر شده، این قابلیت را در برنامه خودتون داشته باشید. این هم یک نمونه ساده اش، برای اینکه بتونید کارتان را شروع کنید:

http://theroadtodelphi.wordpress.com/2010/08/07/using-the-google-maps-api-v3-from-delphi-part-i-basic-functionality/

khazaie01
سه شنبه 09 شهریور 1389, 18:44 عصر
ممنوون ، جالب بود...
میشه عکس ها را اضافه کرد ؟ مثل نام خیابان ها که نمایش داده میشه ، امکانش هست عکس های را نشان داد ؟!

vcldeveloper
سه شنبه 09 شهریور 1389, 19:23 عصر
میشه عکس ها را اضافه کرد ؟ مثل نام خیابان ها که نمایش داده میشه ، امکانش هست عکس های را نشان داد ؟!
از طریق API ایی که در اختیارتون قرار میده، میتونید Layerها و گزینه های مختلف را روی نقشه فعال یا غیرفعال کنید.

khazaie01
سه شنبه 09 شهریور 1389, 21:30 عصر
بازم ممنوووون یکم مستنداتش را خوندم خیلی جالب هست !

من از نرم افزار Google Earth به عنوان نرم افزار و نقشه برای GPS استفاده می کنم ، یعنی GPS را به Google Earth وصل می کنم ...

مشکلی که این وسط پیش میاد اینه که همیشه به اینترنت دسترسی ندارم و مجبورم قبل از صفر تمام نقاط مقصد را با Google Earth مرور کنم تا در کش نرم افزار ذخیره بشه و بعد بدون اتصال به اینترنت بتونم ازش استفاده کنم ...

چند وقت پیش درگیر برنامه ای بودم که با دادن چند مختصات جغرافیایی ( نقاط یک چند ضلعی که همان ناحیه شهر مورد نظر است ... ) ، به صورت خودکار Google Earth را اجرا کرده و تمام نواحی بین این نقاط را مرور کند تا در کش ذخیره شود و ...

به نظر شما میشه همین نمونه سورس که قرار دادید را به نحوی توسعه داد که نقشه ها را به صورت آفلاین نشون بده ؟! یا به عبارتی کش کنه ؟! البته کار نشد نداره اما به چه شکل ؟

نرم افزار هایی را دیدم که میتونستن نقشه یک شهر را از Google Map دانلود کنند ، اگر بشه این نقشه دانلود شده را در برنامه استفاده کرد دیگه مشکل حل میشه ...

ممنووووووووووووون

hadisalahi2
چهارشنبه 10 شهریور 1389, 13:08 عصر
آقای کشاورز بی نهایت ممنون . این دقیقا چیزی بود که من میخواستم.
از خزایی عزیز هم تشکر میکنم.
فقط اینکه چرا اون لینک ها باز نمیشه و پیغام
Forbidden

میده؟

khazaie01
چهارشنبه 10 شهریور 1389, 13:22 عصر
منظورتون لینک های مستندات گوگل هست ؟ برای ایرانی ها بسته اس ، با ...شکن باز کنید...

vcldeveloper
چهارشنبه 10 شهریور 1389, 17:23 عصر
به نظر شما میشه همین نمونه سورس که قرار دادید را به نحوی توسعه داد که نقشه ها را به صورت آفلاین نشون بده ؟! یا به عبارتی کش کنه ؟! البته کار نشد نداره اما به چه شکل ؟
اون نمونه رو نه، چون اون مرتبا تصاویر را از سرور گوگل لود میکنه. البته گوگل یک سرویس Static map هم میده که یکی از کاربران در همین تاپیک بهش اشاره کرد. در اون حالت، شما مختصات یک نقطه را میدید، و تصویر مربوط به اون نقطه را با زوم مورد نظرتان دریافت می کنید، ولی این فقط یک تصویر هست. برای حرکت روی نقشه، باید خودتان همان کاری را که Google Maps میکنه، انجام بدید، یعنی مرتبا تصاویر پیرامون محل فعلی را از سرور دریافت کنید، یا همه این تصاویر را جایی Cache کنید، و خودتان به تناسب موقعیت فعلی، تصویر مناسب را لود کنید.

khazaie01
چهارشنبه 10 شهریور 1389, 17:39 عصر
ممنوووووون Static map را دیدم اما مشکل اینجاست که من در حالت آفلاین هم می خوام مختصات بدم اما اینجوری فقط یک عکس دارم !

vcldeveloper
چهارشنبه 10 شهریور 1389, 17:58 عصر
ممنوووووون Static map را دیدم اما مشکل اینجاست که من در حالت آفلاین هم می خوام مختصات بدم اما اینجوری فقط یک عکس دارم !
تست نکردم، ولی اگر تصاویر مربوطه را یک بار از طریق Google Maps لود کنید، قاعدتا این تصاویر در Cache اینترنت اکسپلرور ذخیره میشند. حالا اگر کنترل WebBrowserتون رو تنظیم کنید که به صورت Offline Mode کار کنه، و به سرور متصل نشه، شاید بتونید با اون داده های Cache شده کار کنید.

hadisalahi2
پنج شنبه 11 شهریور 1389, 11:55 صبح
این امکان وجود داره که عکس جاری که در WebBrowser نمایش داده میشه رو جایی ذخیره کرد.
چون وقتی تصاویر توی Cache مرورگر ذخیره بشه ، این امکان داره که با از بین رفتن ویندوز ، تمام عکسها پاک بشه.
در ضمن خزایی عزیز اگه چیز جدیدی دستگیرت شد ما و همه دوستان رو بی بهره نگذاری.
ممنم اگه چیز جدیدی فهمیدم، همینجا مطرح میکنم.
یا حق

hadisalahi2
شنبه 13 شهریور 1389, 15:30 عصر
من داخل جداولم مختصات GPS رو به این صورت دارمN36 11.448 E57 41.287 .
ولی متاسفانه نمیدونم چطوری و با چه شکلی اونها رو باید در این برنامه وارد کنم.
آیا روشی وجود نداره که هر دو تا مختصات رو به این شکل وارد کرد تا جستجو انجام بشه؟

khazaie01
شنبه 13 شهریور 1389, 18:40 عصر
دوست عزیز، در نرم افزار ، به جای آدرس ، مختصات را وارد کنید ... اگر هم طول و عرض جغرافیایی را دارید که در قسمت طول و عرض اطلاعات را وارد کنید.
بین E و N از کاما استفاده کنید و این عبارت را به جای آدرس بنویسید :
N36 11.448,E57 41.287

hadisalahi2
شنبه 13 شهریور 1389, 20:55 عصر
ممنون از لطفت
فقط چطوری از روی آدرس ، مختصات رو بدست بیارم؟
در ضمن اگه چیز جدیدی یاد گرفتی ما رو هم بی بهره نزاری...
یا حق

khazaie01
یک شنبه 14 شهریور 1389, 08:44 صبح
دوست عزیز شما آدرس را دارید یا مختصات جغرافیایی ؟
اگر آدرس را دارید که تو بخش آدرس وارد کنید ، اگر مختصات جغرافیایی را به صورت طول و عرض جغرافیایی دارید ، تو بخش طول و عرض جغرافیایی وارد کنید و اما اگر مختصات را به شکلی که گفتید ( N36 11.448 E57 41.287 ) دارید ، بین این دو یک کاما قرار بدید و در قسمت آدرس ، این اطلاعات را وارد کنید ...

hadisalahi2
سه شنبه 16 شهریور 1389, 08:58 صبح
سلام به دوستان
توی این Google Map قابلیت اندازه گیری هم وجود داره؟
دقیقا مثل همونی که توی Google Earth هست؟
اگه داری چطوری باید ازش استفاده کرد؟
یا حق

hadisalahi2
شنبه 20 شهریور 1389, 19:58 عصر
سلام
در ادامه بحث ارتباط با Google earth با اون برنامه من اقدام به خواندن اطلاعات و نمایش آنها بر روی نقشه کردم.
ولی متاسفانه بعد از اینکه چند آدرس جغرافیایی رو وارد کردم برنامه فقط یک نقطه رو به من نمایش میده.
حالا میخواستم ببینم مشکل از کجاست از برنامه یا از آدرس های جغرافیایی؟
چند تا از مختصات جغرافیایی را اینجا میزارم تا شما هم تست کنید ببینید کجا رو بهتون نشون میده
ممنون میشم اگه راهنمایی کنید

N36 07.891 E57 44.279
N36 06.001 E57 46.253
N36 03.382 E57 49.644
N35 59.097 E57 53.181
N35 54.631 E57 57.662
N35 42.164 E57 59.635
N36 10.498 E57 41.832

hadisalahi2
شنبه 20 شهریور 1389, 21:01 عصر
در ضمن لازم به توضیح که این مختصات رو وقتی توی نرم افزار Google Earth وارد میکنم دقیقا به محل همون مختصات روی نقشه میره ولی توی این برنامه که گرفتم ، فقط یک محل رو نشون میده
یا حق

hadisalahi2
یک شنبه 21 شهریور 1389, 11:45 صبح
آقای کشاورز، آقای خزایی من منتظر نظرات شما هستم

hadisalahi2
یک شنبه 21 شهریور 1389, 18:42 عصر
توی بانک اطلاعاتی من آدرس های جغرافیایی به صورت N36 10.498 E57 41.832 ذخیره شده
من طول و عرض جغرافیایی رو توی Google Eearth به دست آوردم که به صورت زیر بود:
طول جغرافیایی:36.174962350°
عرض جغرافیایی: 57.697156522°
حالا وقتی که توی اون برنامه ای که آقای کشاورز معرفی کرده بودند ، این مختصات رو توی اون کادرها وارد میکنم ، دقیقا محل مورد نظر رو نشون میده ولی وقتی به صورت آدرس یاد شده بالا در قسمت Address وارد میکنم ، اصلا فقط یک جای ثابت رو نشون میده.

حالا اگه دوستان بدونند چطور میشه اون آدرس رو به صورت طول و عرض جغرافیایی تبدیل کرد ، مشکل من هم یه جورایی حل میشه.
ممنون میشم دوستان هرچه سریعتر راهنمایی کنند چون خیلی خیلی واجب و حیاتیه.
یا حق

babakmomeni
دوشنبه 22 شهریور 1389, 09:27 صبح
توی بانک اطلاعاتی من آدرس های جغرافیایی به صورت N36 10.498 E57 41.832 ذخیره شده
من طول و عرض جغرافیایی رو توی Google Eearth به دست آوردم که به صورت زیر بود:
طول جغرافیایی:36.174962350°
عرض جغرافیایی: 57.697156522°
حالا وقتی که توی اون برنامه ای که آقای کشاورز معرفی کرده بودند ، این مختصات رو توی اون کادرها وارد میکنم ، دقیقا محل مورد نظر رو نشون میده ولی وقتی به صورت آدرس یاد شده بالا در قسمت Address وارد میکنم ، اصلا فقط یک جای ثابت رو نشون میده.

حالا اگه دوستان بدونند چطور میشه اون آدرس رو به صورت طول و عرض جغرافیایی تبدیل کرد ، مشکل من هم یه جورایی حل میشه.
ممنون میشم دوستان هرچه سریعتر راهنمایی کنند چون خیلی خیلی واجب و حیاتیه.
یا حق
سلام. دوست گرامی مختصات اولی شما به درجه-دقیقه هستش که احتمالا توسط اون برنامه شناخته نمیشه. برای تبدیل به فرمت اعشاری درجه ای، شما کافیه مقدار پارامتر دقیقه رو تقسیم بر 60 کنین و نتیجه رو به مقدار درجه اضافه کنین که در نتیجه همون عدد google earth به دست میاد. در عین حال برای مختصاتهای نیمه شمالی یعنی پیشوند N و مختصاتهای شرقی E اعداد مثبت و برعکس اونا طبیعتا منفیه. نمونه شما:
N 36 10.498=(+)36+(10.498/60)=36+0.174967=36.174967
E 57 41.832=(+)57+(41.832)=57+0.6972=57.6972
امیدوارم به جواب رسیده باشین.
سربلند باشید

serojjamali
جمعه 04 شهریور 1390, 02:48 صبح
با سلام
من میخوام توی یک برنامه مختصات یک نقطه رو وارد کنم و برنامه از طریق گوگل ارتفاع نقطه درخواستی منو برگردونه
اگه یه همچین چیزی دارین ممنون میشم راهنمائئ بکنن
با تشکر

pooyanre
سه شنبه 18 تیر 1392, 18:36 عصر
سلام.میشه نمونه برنامه ای که مختصات رو میگیره و توی گوگل ارث مکانشو نشون میده بذارید.
توی پست های قبل بود ولی لینکش رو که باز میکنم فایل از سرور حذف شده.اگه سریعتر بذارید ممنون میشم
یا حق

BORHAN TEC
چهارشنبه 19 تیر 1392, 01:24 صبح
سلام

سلام.میشه نمونه برنامه ای که مختصات رو میگیره و توی گوگل ارث مکانشو نشون میده بذارید.
توی پست های قبل بود ولی لینکش رو که باز میکنم فایل از سرور حذف شده.اگه سریعتر بذارید ممنون میشم
یا حق
یکی از راههای خیلی خوب برای این کارها استفاده از سری کامپوننت TMSWebGMaps است که مثالهایی هم در این موارد همراهش هست.
http://www.tmssoftware.com/site/webgmaps.asp
موفق باشید.