ورود

View Full Version : مبتدی: فایل ldf

kh1387
سه شنبه 02 شهریور 1389, 20:23 عصر
فایل با پسوند ldf چیه و چه کاربردی داره؟
آخه من اونو حذف می کنم دوباره میاد:گیج:

حمیدرضاصادقیان
سه شنبه 02 شهریور 1389, 22:09 عصر
سلام.شما اشتباه میکنید.به خاطر اینکه این فایل ، فایلی هست که هر کاری شما روی دیتا انجام میدید در این فایل ذخیره میشه و کاربردهای بسیار زیادی داره. مثلا اگر مدل Recovery دیتابیس شما روی full باشه ، شما میتونید از این فایل backup بگیرید و اگر روزی دیتا خراب شد یا از بین رفت میتونید تا اخرین لحظه ها دیتا رو بازیابی کنید.به طور کل هر تغییری که روی دیتاهای شما صورت میگیره در این فایل ثبت میشه.
مثلا تریگرها با استفاده از محتویات این جدول کار میکنند.
موفق باشید

kh1387
چهارشنبه 03 شهریور 1389, 22:13 عصر
سلام.شما اشتباه میکنید.به خاطر اینکه این فایل ، فایلی هست که هر کاری شما روی دیتا انجام میدید در این فایل ذخیره میشه و کاربردهای بسیار زیادی داره. مثلا اگر مدل Recovery دیتابیس شما روی full باشه ، شما میتونید از این فایل backup بگیرید و اگر روزی دیتا خراب شد یا از بین رفت میتونید تا اخرین لحظه ها دیتا رو بازیابی کنید.به طور کل هر تغییری که روی دیتاهای شما صورت میگیره در این فایل ثبت میشه.
مثلا تریگرها با استفاده از محتویات این جدول کار میکنند.
موفق باشید
من دو تا سوال دارم:
1- چطوری میتونم به محتویات این فایل دسترسی داشته باشم و اونا رو بخونم؟
2- من برنامه ام رو روی یک پارتیشن کامپایل می کنم ولی وقتی روی یک پارتیشن دیگه ستاپشو میریزم ارور میده؟ گیر به همین فایله میده علت چی میتونه باشه؟
مر30

حمیدرضاصادقیان
پنج شنبه 04 شهریور 1389, 02:16 صبح
سلام.شما نیازی نیست بخواهید محتویات این فایل رو ببینید.نرم افزارهایی برای اینکار هستند ولی به درد شما نمیخورند و برای موارد خاص بکار می روند.
شما ستاپ رو چطوری می سازی؟ دیتابیس رو چطوری attach میکنی یا منتقل میکنی به جای دیگه/