ورود

View Full Version : مشکل در کانکت شدن به SQL Server

eshpilen
چهارشنبه 03 شهریور 1389, 09:04 صبح
من با اینکه ویژوال استودیو 2010 رو نصب کردم و ظاهرا SQL Server express هم باهاش نصب شده و درحال اجرا هست (توی لیست پراسسها هم هست) اما وقتی برنامه های کتاب آقای هاشمیان رو میخوام اجرا کنم خطا میده و میگه سرور SQL پیدا نمیشه و از این حرفا.
علتش چیه چیکار کنم؟!
اصلا چطوری از یه راه دیگه یه ارتباطی چیزی با SQL Server برقرار کنم اصلا ببینم کار میکنه یا نه!
مثلا MySQL خیلی راحته چون یک برنامهء خط فرمان داره که یه کلاینت آماده برای ارتباط با سرور اصلی هست و توش میشه کوئری اجرا کرد و کارها دیگه مثل اضافه کردن کاربر به کاربران دیتابیس. الان من هرچی گشتم حتی راهی برای چک کردن کاربران تعریف شده در دیتابیس و اضافه کردن اونا و غیره پیدا نکردم. تعجبم میکروسافت که محصولاتش اغلب رابط گرافیکی مجهزی دارن و یوزرفرند هستن چرا من هیچی برای SQL Server پیدا نکردم.

eshpilen
چهارشنبه 03 شهریور 1389, 19:12 عصر
ای بابا یکی نبود جواب منو بده؟

حامد مصافی
پنج شنبه 04 شهریور 1389, 08:24 صبح
در sse رشته اتصال شما بايد علاوه بر نام سرور عبارت sqlexpress را نيز داشته باشد؛ براي مثال نام سرور در يك رايانه محلي مانند زير خواهد بود:

.\sqlexpress

eshpilen
پنج شنبه 04 شهریور 1389, 11:40 صبح
خیلی ممنون. الان خونه نیستم؛ رفتم خونه تست میکنم.
راستی چرا واسه من نسخهء اکسپرس رو نصب کرده؟ کاملش چی شده پس؟ مگه جزو ویژوال استودیو نیست؟

حامد مصافی
پنج شنبه 04 شهریور 1389, 11:43 صبح
خير نيست، بايد جداگانه نصب كنيد

eshpilen
پنج شنبه 04 شهریور 1389, 17:32 عصر
وای خدا چقدر با این سر و کله زدم تا بالاخره درست شد!
کانکشن استرینگ مورد استفاده رو اینجا میذارم تا تاپیک محتوای کامل تری داشته باشه شاید بدرد کس دیگری هم خورد:

@"Server=.\SQLExpress;Database=pubs;Integrated Security=true;User Id=hm;Password="متاسفانه آقای هاشمیان ضعیف کار کردن در این قسمت کتابشون.
توی کتاب آقای هاشمیان این Integrated Security=true رو نذاشته بود منم یادم نبود؛ چقدر سر همین گیج شدم. بعد تازه دیتابیس pubs وجود نداره و اینم موجب خطا میشد. دیتابیسش رو دانلود کردم به زحمت و دعا کردم کار کنه (آخه مال SQL Server 2000 بود) که خوشبختانه کار کرد. با این فرمان هم نصبش کردم:

sqlcmd -S .\SQLEXPRESS -E -I -i instpubs.sqlمورد SQLExpress رو هم که در کتابش نگفته بود.
خلاصه برای تازه کارها کار سختی هست که همهء اینا رو کشف و برطرف کنن. توی یه کتاب آموزشی مقدماتی باید اینها رو ذکر کنن.