ورود

View Full Version : برای کار در کشورهای دیگر چه چیزی باید بدانیم؟

atefe_asadi
چهارشنبه 03 شهریور 1389, 09:59 صبح
سلام
فرض کنید من بخوام برم در کشوری مثل کانادا یا استرالیا به عنوان برنامه نویس asp.net کار کنم.
در ایران توی آگهی ها خیلی کلی می نویسن تسلط به دات نت و sql. می خوام بدونم اونجا چطوریه؟
چه کسی رو برنامه نویس دات نت می دونن؟
مثلا توی مصاحبه چی می پرسن؟ دونستن چه چیز هایی مهمه؟ معیار های انتخاب اونها چی هست؟

ricky22
چهارشنبه 03 شهریور 1389, 10:20 صبح
سلام
فرض کنید من بخوام برم در کشوری مثل کانادا یا استرالیا به عنوان برنامه نویس ASP.NET کار کنم.

سلام
اول از همه خدمتتون عرض کنم که فکر کانادا را از سر بیرون کنید که باید از 7 خان رستم رد بشید اما استرالیا بسیار مناسبه.

معیار های انتخاب اونها چی هست؟
مهمترین معیار تا جایی که من می دونم.
زبان خوب
ILTES را باید 7 به بالا بگیرید.
سابقه کار مهمه.
استرالیا نیرویی می گیرد معمولا که بتونه 20 سال کار مفید انجام بده.
تسلط متوسط به .NET و SQL هم افاقه (درست نوشتم؟) می کنه.
-----------------------
منم برام سواله لطفا دوستانی که می دونند جواب بدند.
ممنون.

ricky22
چهارشنبه 03 شهریور 1389, 10:31 صبح
این مطلب را از این (http://ausway.mihanblog.com/post/25)وبلاگ Copy کردم.

خوشبختانه ملبورن نیاز به برنامه نویس داره و کلیه مراحل ارزیابی مدارک برای اسپانر شدنش هم آنلاینه و برای این کار خودش هزینه ای نمیخواد و چون آنلاینه خوشبختانه هزینه ارسال هم نداریم و مدارکی هم که میخواد رو من دارم و خوشبختانه نمره آیتلس رو هم جهت بررسی نمی خواد (بقیه میخوان) و بازم خوشبختانه skill assessment هم نمیخواد که بقیه میخوان و بازم خوشبختانه اونجا کار واسه برنامه نویس هست که اینم خوبه و 2 ماهه جواب میدن

-------------------------
منبع مطالب زیر
(http://mohandesernest.blogfa.com/cat-1.aspx)
نکاتی در خصوص کار در استرالیا برای IT کارها (http://mohandesernest.blogfa.com/post-43.aspx)
در خصوص حقوق برنامه نویسان در سیدنی

1. برنامه نویس خیلی Senior (بالای ده سال سابقه):
حقوق سالیانه: 100 تا 130 هزار دلار
دریافتی خالص ماهیانه: 6000 تا 7600 دلار
کسانی که تازه تشریف میاورند برای سال اول دور این را خط بکشند
معمولاً (و نه لزوماً) در این سطح نیاز به Team Lead هم می باشد.

2. برنامه نویس Senior (بالای چهار سال سابقه):
حقوق سالیانه: 80 تا 100 هزار دلار
دریافتی خالص ماهیانه: 5000 تا 6000 دلار

3. برنامه نویس Mid-Level (بالای دو تا چهار سال سابقه):
حقوق سالیانه: 60 تا 80 هزار دلار
دریافتی خالص ماهیانه: 4000 تا 5000 دلار

3. برنامه نویس Junior (زیر دو سال سابقه):
حقوق سالیانه: 40 تا 60 هزار دلار
دریافتی خالص ماهیانه: 2800 تا 4000 دلار

برای کار اول دنبال جایگاه پایین تر نباشید، بلکه دنبال همان جایگاه با حقوق پایین تر باشید. یعنی اگر Senior هستید دنبال جایی که Mid-Level می خواهند نباشید، همان جاهایی که Senior می خواهند Apply کنید و حقوق کمتر بخواهید.

در صورتی که کار Contract بگیرید ممکن است دریافتی ماهانه تان به مبالغ اشاره شده در سطح واقعی تان برسد، البته به تفاوت آن با Permanent که در پست های قبلی (http://mohandesernest.blogfa.com/post-37.aspx) اشاره کرده بودم توجه داشته باشید.

کارهای برنامه نویسی در درجه اول Java رو بورس است، بعد دات نت، دیتابیس شان هم عموما SQL Server است. Oracle خیلی نمی بینید، جاهای بزرگ معمولا Main Frame هستند که تلاش می کنند به کمک SQL Server کارشان با Main Frame را تا حد امکان کم کنند. دات نتی ها هم جدیدا بد جوری طالب Sharepoint شده اند.

کار DBA نیز به طور قابل ملاحظه ای کم است. به نظر طبیعی هم میرسد. جایی که پنجاه تا Developer دارد یک یا دو تا DBA دارد. به گفته دوستان DBA هایشان هم بد جوری با سوادند. ما که در ایران چنین جایگاه تعریف شده ای نداشتیم به نظر می رسد برای کسی که DBA خیلی حرفه ای نبوده کار اینجا سخت یاشد، خصوصا که نیاز به ارتباط بیشتر و در نتیجه زبان بهتری دارد.

مخارج هم 2000 تا 3000 دلار در ماه برای یک زوج در نظر بگیرید 1300 تا 2000 برای اجاره خانه، که اگر بتوانید در این صرفه جویی کنید جلوی خرج اصلی را گرفته اید. 500 تا 1000 هم خرج روزمره و قبض ها.

(منبع: یک ماه و نیم تجربه در جستجو برای کار)

atefe_asadi
چهارشنبه 03 شهریور 1389, 10:45 صبح
مرسی از پاسخ مفیدتون.

m.hamidreza
پنج شنبه 04 شهریور 1389, 10:30 صبح
اون چیزی که در مصاحبه های ایران وجود داره که اینه که میخوان هزینه 2،000،000 تومن در ماه که مثلا برای 3 نفر باید پرداخت کنن رو برسونن به 700،000 تومن و اینو بدن به یه نفر که بتونه تا حدود 40 درصد به کار اون سه نفر مسلط باشه. این موضوع باعث میشه که متقاضیان کار از هر موضوعی یه چیزی بلد باشن. ولی در کشوری مثل استرالیا این موضوع وجود نداره و اگر موردی باشه که کسی این توانایی رو داشته باشه همون پول سه نفر رو میگیره بشرطی که اون 40 درصدش حداقل 80 درصد باشه وگرنه کسی که از هر موضوعی یه چیزی میدونه نیروی خوبی بشمار نمیاد.
افرادی که دنبال کار در خارج هستن باید روی یک فیلد خاص تخصص داشته باشن نه از همه چی یه چیزی بدونن. زبان انگلیسی خیلی مهم هست. نکته دیگه این هست که همیشه بعنوان یه برنامه نویس سعی کنید به مفاهیم مهندسی نرم افزار آشنایی داشته باشید. این مساله یک امتیاز خیلی خوب برای استخدام هست.
در این سایت (http://www.seek.com.au/jobsearch/?page=2&searchCriteria=PHNlYXJjaENyaXRlcmlhPjxwYWdlTnVtYmV yPjA8L3BhZ2VOdW1iZXI@PGRhdGVSYW5nZT4zMTwvZGF0ZVJhb mdlPjxtYXJrZXRTZWdtZW50cz48bWFya2V0U2VnbWVudD5tYWl uPC9tYXJrZXRTZWdtZW50PjwvbWFya2V0U2VnbWVudHM@PG1vZ GVsPm1vZGVsLW1haW48L21vZGVsPjxjYXRlZ29yaWVzPjxjYXR lZ29yeT4xMDAwPC9jYXRlZ29yeT48Y2F0ZWdvcnk@MTIxNTwvY 2F0ZWdvcnk@PGNhdGVnb3J5PjEzMTk8L2NhdGVnb3J5PjwvY2F 0ZWdvcmllcz48c2VhcmNoT3B0aW9ucz48c29ydE1vZGU@TGlzd GVkRGF0ZTwvc29ydE1vZGU@PHNlYXJjaFR5cGU@TmV3U2VhcmN oPC9zZWFyY2hUeXBlPjwvc2VhcmNoT3B0aW9ucz48YXJlYVVuc 3BlY2lmaWVkPkZhbHNlPC9hcmVhVW5zcGVjaWZpZWQ@PC9zZWF yY2hDcml0ZXJpYT4%7E&searchfrom=quick)، کارفرماهای استرالیایی درخواست کارمند کردن میتونین فرمت آگهی دادن و توانمندی های مورد نظرشون برای یه برنامه نویس رو ببینین.
کار اول در استرالیا زیاد راحت گیر نمیاد اگه برای مهاجرت میخواین اقدام کنین یه چند ماهی بیکار خواهید موند هزینه این بیکاری رو حتما در نظر داشته باشین.
موفق باشید.