ورود

View Full Version : سوال: لطفا يك قيمت بگذاريد رو اي برنامه!!!

SilverLearn
چهارشنبه 03 شهریور 1389, 14:47 عصر
با سلام خدمت دوستان گرامي من در حال ساخت نرم افزاري براي يك شركت به شرح امكانات زير هستم حالا مي خوام بهشون قيمت بدم به نظر شما متخصصان گرام من بايد چه قيمتي به آنها اعلام كنم :
امكانات نرم افزار :
1-ثبت پرسنل
2-جستجو در پرسنل (امكان تغيير – حذف – ويرايش – چاپ به صورت كلي – چاپ به صورت فردي)
3-سيستم حضور و غياب ( بدون استفاده از باركد خوان و... فقط به صورت نرم افزاري)
3-1 – بدون هيچ گونه تايپ كاربر فقط با جستجو كردن شماره شناسنامه تمام مشخصات فرد نمايان و قابل ثبت است
3-2 – امكان چاپ كلي حضور پرسنل
3-3 – امكان چاپ روزهاي حضور فرد مشخصي از پرسنل
3-4 - امكان حذف – ويرايش و...
3-5 – امكان نمايش ليست تمامي حضوري ها در يك ليست مجزا در برنامه
4 – سيستم مرخصي :
4-1 – صدور رسيد مرخصي ( مشخصات فرد + تاريخ رفت + تاريخ برگشت) يكي براي پرسنل و يكي براي شركت
4-2 – ثبت برگشت از مرخصي فرد (فقط با جستجو كردن فرد بر اساس شماره شناسنامه – نام يا سمت )
4-3 – امكان نمايش و چاپ و ويرايش و حذف ليست افرادي كه هنوز از مرخصي برنگشته اند
4-4 –امكان نمايش و چاپ و ويرايش و حذف مرخصي هاي يك فرد مشخص
4-5 – امكان نمايش و چاپ و ويرايش و حذف ليست بايگاني تمامي افراد يا فردي مشخص كه برگشت آنها ثبت شده است
5- شروع به اجراي كار(كار اصلي شركت : براي ثبت كارهاي تعميري شركت هاي وابسته به خود و مبلغ دريافتي از آنها)5-1- امكان نمايش و چاپ و ويرايش و حذف كارهاي انجام شده
5-2 –امكان جستجو در كارهاي انجام شده براساس هاي متنوع
6-امكان تعريف حساب كاربري متعدد در برنامه و ورود با آن حساب كاربري
6-1-امكان مشاهده تمامي حسابهاي كاربري –ويرايش و چاپ آنها
7 – راهنما در قسمت پايين صفحه اصلي به طوري كه موس در هر قسمت برنامه باشد توضيح مختصري را بيان مي كند8 – ساخت فيلم آموزشي از كل برنامه براي فهم بهتر مشتري(شركت) به صورت كاملا فارسي
9-سيستمي كاملا كاربر پسند (به خاطر كاربرد آيكن هاي زيبا در قسمت هاي مختلف برنامه – و راحتي كار با برنامه به خاطر نياز كم به تايپ كردن در برنامه)

returnx
پنج شنبه 04 شهریور 1389, 13:49 عصر
من خودم کا تجاری نکردم و خیلی از قیمت ها سر در نمی یارم اما چون شما داری برای یک شرکت برنامه مینویسی و به صورت Package در بازار عرضه نمیکنی یعنی به صورت اختصاصی برنامه نوشتی فکر کنم میتونی پول خوبی بگیری.

SilverLearn
جمعه 05 شهریور 1389, 15:59 عصر
من خودم کا تجاری نکردم و خیلی از قیمت ها سر در نمی یارم اما چون شما داری برای یک شرکت برنامه مینویسی و به صورت Package در بازار عرضه نمیکنی یعنی به صورت اختصاصی برنامه نوشتی فکر کنم میتونی پول خوبی بگیری.

خيلي ممنون از شما ولي من يك قيمت حدودي مي خوام تا به شركت اعلام كنم
لطفا اگه كسي از قيمت برنامه سر در مياره كمكم كنه ؟
بازم ممنون

پول خووب يعني چقدر؟؟

returnx
یک شنبه 07 شهریور 1389, 15:54 عصر
خيلي ممنون از شما ولي من يك قيمت حدودي مي خوام تا به شركت اعلام كنم
لطفا اگه كسي از قيمت برنامه سر در مياره كمكم كنه ؟
بازم ممنون

پول خووب يعني چقدر؟؟
فکر کنم 100 هزار تومنی بتونی بگیری .البته گفتم من خیلی از قیمت سر در نمی ارم. در ضمن امید وارم با پاسخ دادنم خیلی شما رو سر در گم نکنم.

famarini
یک شنبه 07 شهریور 1389, 16:53 عصر
سلام دوست عزيز
شما بهتره از استاد كشاورز بپرسي چون ايشون تسلط بيشتري روي اين قضيه دارند و سابقشون هم بيشتره

موفق باشي

SilverLearn
یک شنبه 07 شهریور 1389, 22:30 عصر
سلام
ms2222 (http://barnamenevis.org/forum/member.php?u=141489)

نا اميدم كردي آخه براي چنين نرم افزاري 100 هزار تومان كافيه؟؟؟؟؟

farhad_swh
سه شنبه 09 شهریور 1389, 23:50 عصر
یه چند تا اسکرین شات از نرم افزارت بزار ببینیم اینتر فیس برنامه چطوره؟

Delphi7_love
چهارشنبه 10 شهریور 1389, 00:56 صبح
خیلی آیتم ها رو باید مد نظر قرار بدید ، مثلا تجربه تون ، طریقه کدنویسی ، مدت زمان صرف شده و ....
اگه چند تا عکس از نرم افزار هم قرار میدادید بهتر بود

SilverLearn
جمعه 12 شهریور 1389, 01:48 صبح
سلام بچه ها گفته بودين يه چند تا اسكرين شات از برنامه بزارم اينم چند تا از عكس ها البته سمت هاي مختلف زيادي داره از جمله گزارش گيري كه اگه خواستين تا اون سمت ها رو هم ازشون عكس بگيرم
در جواب دوست گلم كه فرمود بودن بستگي داره بايد بگم من الان 4 ساله برنامه نويسي به زبان برنامه نويسي وي بي رو در سطح حرفه اي شروع كردم.... مدت زمان هم شما فرض كنين 2 هفته

farhad_swh
شنبه 13 شهریور 1389, 12:49 عصر
با توجه به عکس ها و توضیحاتی که دادین به نظر من ( نظر شخصی من )
200 هزار تومان خوبه واسه این برنامه.

returnx
شنبه 13 شهریور 1389, 13:07 عصر
رابط گرافیکی خوبی داره فقط یادت نره براش یک آیکن انتخاب کنی.
شاید دوستمون Farhad_swh درست میگن 200 هزار تومن خوبه.دیگه فکر نکنم برای یک برنامه تحت پایگاه داده بیشتر پول بدن!!:متعجب:

SilverLearn
یک شنبه 14 شهریور 1389, 02:08 صبح
سلام دوستان خوب بچه ها اينم در نظر بگيريد كه يك فيلم آموزشي كليه قسمتهاي نرم افزار رو به صورت كاملا كامنتي و فارسي تشريح كرده
2- برنامه نياز خيلي كمي به تايپ داره و بعد از ثبت پرسنل فقط با انتخاب فرد عمليات روي آن اجرا ميشه
به نظر شما اين نمي تونه يه كمي قيمت رو بالا تر از 200 هزار تومان ببره؟؟

Felony
یک شنبه 14 شهریور 1389, 10:50 صبح
قیمت برنامه رو چیزی بین 200 تا 300 بگو ( بسته به کشش سفارش دهنده )

در ضمن منظور از متن قرمز رنگی که تو عکس زیر نوشتید چیه ؟! به عنوان یک برنامه نویس این وظیفه شماست که از این کار جلوگیری کنید نه اینکه به کاربر با یک متن اخطار بدید .

http://barnamenevis.org/forum/attachment.php?attachmentid=55492&stc=1&d=1284619742

SilverLearn
دوشنبه 15 شهریور 1389, 21:20 عصر
سلام آقا مجتبي شما درست مي فرماييد ولي كاربراي اين برنامه (شركت) خيلي مبتدي هستند
و همه چيز بايد ياد آوري بشه
چشم منم اين كار رو محدود مي كنم

mehdi2004171
یک شنبه 18 مهر 1389, 15:17 عصر
خجالت بکشید
این چه مبالغی است که پیشنهاد می کنید نکند شما این گونه کار می کنید
دوست عزیز شما باید تعداد ساعات کار خود را بدست آورید و آن را در ضریب برنامه (برای شما 2) و سپس در مبلغ هر ساعت مثلا 7000 تومان یا بیشتر ضرب کنید

SilverLearn
جمعه 30 مهر 1389, 01:47 صبح
ممنون از دوست خوبم mehdi2004171
ميشه بگين اين فرمولي كه گفتين استاندارد هست يا اينكه عرف بازار
بازم ممنون

hamid.shekasteh
یک شنبه 02 آبان 1389, 21:40 عصر
دوست عزیز شما باید تعداد ساعات کار خود را بدست آورید و آن را در ضریب برنامه (برای شما 2) و سپس در مبلغ هر ساعت مثلا 7000 تومان یا بیشتر ضرب کنید

من تا حدودی این روش رو قبول دارم ، اما این 7000 تومان کمتر یا بیشتر بستگی به حرفه ای بودن شما و زمینه فعالیت شما دارد.
در یک پروژه قیمت برنامه نویس عادی و ارشد و گرافیست و طراح پایگاه داده فرق می کنه.

ali_habibi1384
سه شنبه 04 آبان 1389, 13:24 عصر
250.000 تا 350.000 تومن، 10 تا 15 روز هم زمان واسه کارش لازم داری البته با صرف روزی 6-8 ساعت وقت. چند نکته هم در نظر بگبر :
1- موارد پشتیبانیت رو کاملا روشن کن و نحوه دریافت هزینه پشتیبانی (ساعتی، موردی) و همینطور مدت پشتیبانی
2- مورد آخر خیلی مهمه احتمالا سر همون خیلی اذیت بشی چون کاربر توقع داره که هر روز بدون هزینه برنامه رو واسش عوض کنی پس واسه اونهم قرارداد پشتیبانی تغییرات مدت دار و مورد دار تنظیم کن
3- در صورت تغییر در نیازها و درج نیازهای جدید هزینه دریافت تغییرات رو هم درج کن.
ریزه کاری زیاد داره.

dataking
سه شنبه 04 آبان 1389, 13:32 عصر
سلام
فکر می کنم برای فقط برنامه را براشون نصب کنید این قیمت های آخری خوبه ولی برای دادن سورس خیلی خیلی خیلی بی انصافیه البته به نظر من

amirjalili
سه شنبه 04 آبان 1389, 14:35 عصر
یک میلیون تومان می ارزه.. من نمیدونم چرا بچه های این فروم اینقدر ارزون قیمت میدن.

ali_habibi1384
سه شنبه 04 آبان 1389, 17:01 عصر
اگه قراره که سورس رو هم بهش بدید قیمتی که من گفتم ضربدر 3 کن.:چشمک:

BORHAN TEC
پنج شنبه 06 آبان 1389, 21:56 عصر
سلام
به نظر من 300,000 تومان خوبه ولی بدون کد!!! با کد 550,000 تومان.
یه پیشنهاد دوستانه: کم کم زبون برنامه نویسی ات رو عوض کن(چون قدیمی شده :چشمک:)
پیشنهاد می کنم برای ساخت برنامه های دسکتاپ از دلفی استفاده کنی و برای وب هم از یک زبان برنامه نویسی دات نتی استفاده کنی!!! :قلب: