View Full Version : اورلود شدن بخش دات نت؟!
eshpilen
چهارشنبه 03 شهریور 1389, 19:20 عصر
بنظر میرسه تعداد کسانی که با دات نت برنامه مینویسن یا میخوان بنویسن (!) خیلی زیاد هست و بخشهای مربوط به دات نت پر از سوالات رنگارنگ تکراری و پیش پا افتاده هست و کسی هم نیست که جواب بده چون واقعا تقاضا از عرضه خیلی بیشتره.
خلاصه انگار یجورایی این بخش فلج شده.
انگار ده برابر چیزی که جواب داده میشه سوال جدید پرسیده میشه.
تاپیکهای تازه تاسیس که حتی ممکنه هنوز به جایی نرسیدن اصلا به نظر نمیان و میرن به صفحهء دوم تالار.
خلاصه وضعیت مثل یه هرج و مرج هست.
نمیدونم دیگه چجوری توضیح بدم زبانم قاصره :لبخند:
با این اشارات خودتون شاید متوجه شده باشید و بتونید بیشتر روشنش کنید.
یجورایی بحث پیرامون دات نت، یعنی بخش و تالارهاش، در شان یه چنین فناوری و زبان و فروم برنامه نویسی نیست. خیلی هرج و مرج داره و کشکی و بی صاحب بنظر میاد!
شاید این مشکل بخاطر اینم باشه که همه هجوم بردن سمت دات نت و میخوان توش برنامه بنویسن؛ و توی این خیلی ها هستن که اصلا سواد پایهء کافی هم ندارن در برنامه نویسی.
البته ببخشید من جسارت میکنم قصدم توهین به کسی نیست. اما یجورایی کاربران هدفمندتر و اصولی تر و با سوادتر وسط اینهمه شلوغی و بی صاحب موندن، گم و قربانی شدن. کسی نیست جواب سوالاتشون رو بده. تاپیک هاشون به نظر نمیان میان اینهمه تاپیک و سوالات تکراری یا زود از صفحهء اول محو میشه با انبوه تاپیکهای جدید که بعضیا پست پاسخی نمیخورن و بیشترشون یکی دوتا پست جواب بیشتر نمیخورن که احتمالا توی اونا هم چیز بدردبخوری پیدا نمیشه.
نمیدونم چرا هرکی از راه میرسه زرتی میخواد با دات نت برنامه بنویسه.
خب دیگه بازار کاره و ملت مایکروسافتی و حرص و طمع و دست پروردگان عزیز ویژوال استودیو.
eshpilen
چهارشنبه 03 شهریور 1389, 19:28 عصر
اینهمه هم میگن نرم افزار و زبانهای میکروسافت ساپورت دارن ما که چیز خیلی متمایزی هم ندیدیم!
واسه یه زبانهایی مثل PHP و ++C سرچ میکنی خدا بده برکت آنی کلی مقاله و منبع و پرسش و پاسخ و نمونه کد پیدا میشه.
ولی الان دات نت نمونش همین فروم که مثلا یکی از معدود جاهایی به زبان فارسی برای ما هست که تخصصی و پر کاربر باشه و قابل استفاده بنظر میاد، اما آیا اینهمه سوال راجع به دات نت هست کیفیت و پاسخگویی ای هم به همون نسبت دیده میشه؟
واقعا اوور لود شده یجورایی انگار سیستم توی هنگه.
اینقدر برنامه نویس، اینقدر طرفدار، اینقدر ملت ما ماشالا علاقه و آمار دارن واسه دات نت و برنامه نویسی ویندوز و زبانهای میکروسافتی، ولی آدم این تالارهای دات نت رو میبینه به غیر از چنتا تاپیک استیکی و رفرنس بقیش مثل مکان مخروبه و نیمه متروکه هست.
HjSoft
چهارشنبه 03 شهریور 1389, 21:02 عصر
منم کاملا موافقم با دوستمون ، واقعا تالار ها دیگه پر شده از سوالات تکراری و مبتدی ، اصلا بار علمی خواصی در اون ها نیز به جز معدود اعلان هایی که در تالار ها زده میشه . قبلانا که توی فروم بودم به نظرم خیلی پر بار تر بود تا حالا ، به نظر من باید مدیران فکری برای این مشکل بکنند .
مرتضی پیروزی
چهارشنبه 03 شهریور 1389, 21:20 عصر
سلام؛
خیر دات نت اورلود نشده!
فقط C#,Vb.Net و ASP.Net اورلود شده. WPF.WCF و امثالهم ( که سخت تره!:لبخند:) دارن خاک میخورن.!!
من که خدایی مخم سوت میکشه، هر چی سوال هست درباره نرم افزار مدیریت بقالی، مدیریت آژانس، مدیریت لباس فروشی، مدیریت نمایشگاه ماشین، مدیریت کتابخانه مدرسه، مدیریت کتابخانه خونه بغلی مدرسه، مدیریت بوفه مدرسه و.......... هست!:لبخند:
یا مثلاً : " چطور متغیر تعریف کنم؟"-- " برنامه دیروز اجرا شد امروزه نمیشه"-- " متغیر سراسری چیست؟"
و از این دست سوالات . ولی بعضی مواقع برام جالبه همین تاپیک های پیش پا افتاده هم جواب غلط میگیرن. خلاصه به نظرم باید یک مدت چندتا کاربر رو بهشون دسترسی بدن تا بشینن تاپیک ها بی محتوا رو نسلشون رو منقرض کنن.
موفق باشید
FastCode
چهارشنبه 03 شهریور 1389, 21:30 عصر
@پیروزی:
یک وقت فکر نکنی تنهایی!
این ها رو هم اضافه کن:
http://barnamenevis.org/forum/showthread.php?t=236922
FastCode
چهارشنبه 03 شهریور 1389, 21:42 عصر
سه بار پست های شما رو خوندم ولی نفهمیدم هدفتون از ارسالش چی بوده!
هدفش این بوده که من که دارم روزی 4 ساعت به سوالات جواب میدم.بعضی وقتها فکر نکنم دارم وقتم رو هدر میدم.
Salar Ashgi
چهارشنبه 03 شهریور 1389, 22:01 عصر
من که خدایی مخم سوت میکشه، هر چی سوال هست درباره نرم افزار مدیریت بقالی، مدیریت آژانس، مدیریت لباس فروشی، مدیریت نمایشگاه ماشین، مدیریت کتابخانه مدرسه، مدیریت کتابخانه خونه بغلی مدرسه، مدیریت بوفه مدرسه و.......... هست!
یا مثلاً : " چطور متغیر تعریف کنم؟"-- " برنامه دیروز اجرا شد امروزه نمیشه"-- " متغیر سراسری چیست؟"
مرتضی پیروزی (http://barnamenevis.org/forum/member.php?u=121080) عزیز درست زدی وسط خال ؛ تالار VB.NET رو خبر ندارم ، چون توش فعالیت نمیکنم ولی تالار
#C که همیشه از تالارهای مورد علاقم هستش ، اینو بگم که واقعا داره تو منجلاب غرق میشه ...
دیگه بسیاری از #C کاران حرفه ای رغبت به فعالیت در این تالار ندارند ! اگه همینطوری پیش بره ، فک کنم
عن قریب درش تخته خواهد شد ./
بنظرم برای تالار #C حتما باید ابتدا قبل از ایجاد پست در تالار
این امکان افزوده بشه که یکسری مهارت های علمی فرد آزموده بشه !
Salar Ashgi
جمعه 05 شهریور 1389, 00:47 صبح
بهتره بگیم بخش #C ، باید Reload هم بشه ، یا شاید Reset و یا Shutdown ؟!
الله اعلم ...
میلاد قاضی پور
جمعه 05 شهریور 1389, 01:41 صبح
من با همتون مخالفم . یعنی تا اون حد اعتراض دارماا...
ببینید دوستان و مدیران محترم . مشکل از کاربران مبتدی نیست که . شما ماشالله همتون برنج خورده هستین و دستی تو کار دارین و سایتهایی مثل کدپروجکت رو دیدین . یه سر برید ببنیید چند تا تاپیک و سوأل بی جواب وجود داره . اونا مگه چیکار میکنن ؟ درشو تخته میکنن یا با خشونت با افراد مبتدی برخورد میکنن یا دم به دیقه تاپیک پاک میکنن؟ سه تا تب گذاشتن
1- پاسخ داده نشده
2- حل نشده
3- حل شده
تمام.
پاسخ داده نشده کاربرا رو ترغیب میکنه که برن یه نگاهی بندازن
حل نشده یعنی اینکه مشکل خیلی حاد و حرفه ای هستش پس کاربرای حرفه ای رو هدایت میکنن اونجا
حل شده هم که الحمدالله حل شده دیگه
به نظر من هنر مدیر یک تالار وقتی معلوم میشه که تمهیداتی بیاندیشه که تمام افراد مبتدی بتونن سریع تر رشد کنن نه اینکه به خاطر دل حرفه ای ها مبتدی هارو بفرستیم خاک صحنه بخورن تا بزرگ بشن .نظر من اینه که به جای اینکه همه ی تاپیک هارو عین آش قاطی کنیم بیایم قسمت های جداگانه ایجاد کنید که سطوح تاپیکها از هم تفکیک بشن . بابا نا سلامتی لونه ی برنامه نویس هاست ما راه مناسبی براش پیدا نکنیم کی بکنه ؟
سایتهای خیلی شلوغ تر و گنده تر میتونن الگو باشن برای حل این مشکل .
مرتضی پیروزی
جمعه 05 شهریور 1389, 02:04 صبح
سلام دوست عزیزم؛
نه! منظور ما اینه که تالار به هم ریخته هست..... تاپیک های تکراری زیاده. سوالاتی که اساساً سالهاست دارن خاک میخورن، منقضی شدن؛ دعوا شده!؛ و.......... توش زیاده. منظور اینه که یه دستی به سر و روش باید کشیده بشه.
Salar Ashgi
یک شنبه 07 شهریور 1389, 15:08 عصر
مشکل از کاربران مبتدی نیست که
ما هم نمیگیم مشکل از کاربران مبتدیست ، بالاخره همه روزی مبتدی بودیم و روز به روز پیشرفت کردیم ...
ولی مشکل اینه که برخی از این کاربران (البته قصدم به هیچ وجه اهانت به هیچ کاربر محترمی نیست )
به هیچ وجه به قوانین سایت پایبند نیستند ، پروژه برنامه نویسی رو بصورت کاملا صریح تو تالار مطرح
میکنند ، بدون خواندن کوچکترین کتابی در مورد #C ، بدون داشتن آگاهی از زبان #C ؛ مثلا فردی که
اصلا مفهوم متغیر را متوجه نشده است (البته از زبان خودشان) میاد تاپیک میزنه طراحی پروژه کتابخانه
با دیتابیس SQL Server ، کاملا آشکار است که اهداف چنین افرادی علاقه به برنامه نویسی نیست بلکه
صرفا در آوردن پول از برنامه نویسی است و بس ... که وجود انبوهی از تاپیک های اینچنینی ، بطور
فجیعی محتوای تالار #C را پایین آورده است ... و حتما باید راجب آینده نه چندان روشن تالار فکرهای
اساسی کرد ...
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.