View Full Version : متوقف شدن پشتیبان گیری
hos_seb
چهارشنبه 03 شهریور 1389, 20:37 عصر
سلام دوستان یه سیستم دارم که مجبورم هر 24 ساعت یکبار باید کاربران را خارج کنم و بک آپ بگیرم با winrar این قسمت رو خودکار کردم و سر ساعت به کاربران پیغام میده و اگه خارج نشدن خودکار خارجشون میکنه ولی اگه در حالت printpreview باشند یا یه msgbox ظاهر شده باشد دیگه سیستم کار نمیکنه و این باعث میشه که بک آپ گیری انجام نشه ممنون میشم راهنمائی یا تجربه عملی تون رو بفرمائید
ب
farhad_shiri_ex
یک شنبه 14 شهریور 1389, 16:53 عصر
معمولا نیازی به خارج شدن از برنامه نیست از تایمر و rar تحت داس استفاده نمایید حتی اگر بانکهایتان باز هم باشد باز هم بدون هیچ مشکلی کار خودش را انجام میدهد و نیازی به خارج شدن از سیستم نمی باشد.
مطمن باشد جواب میدهد چون خود من خیلی وقت است از این روش استفاده میکنم.
hos_seb
سه شنبه 23 شهریور 1389, 23:42 عصر
دوست عزیز سلام
از راهنمائی ات تشکر میکنم ولی مشکل هنوز پابرجاست ، میدونم از rar و فانکشنهاش باید استفاده کنم ، اتقاقا همین کار رو هم کردم ولی فرض کن که دوتا جدول دارم که یکیparent و دیگری child هست ، تصور کن که وقتی از اولی رو rar کرد در فاصله زمانی کوتاهی که میخواد دومی رو rar کنه ، یه کاربر به جدول اول یه رکورد و به جدول دوم هم یه رکورد اضافه کنه ، در این هنگام هم فایل دوم rar بشه. حالا من دوتا فایل rar شده دارم که در اولی رکورد اضافه شده توسط کاربر وجود نداره و در دومی وجود داره ، اگه unrar کنم این جداول با هم نمیخونن
ممنون میشم اگه راهنمائی جدیدی ارائه کنید
javad_1349
پنج شنبه 25 شهریور 1389, 07:33 صبح
سلام
دوست عزيز از نرم افزار ذيل استفاده كنيد
super flexible file synchronizer
rezaTavak
پنج شنبه 25 شهریور 1389, 09:16 صبح
فایلهای باز توسط سیستم عامل قفل میشود. شما اجازه ندارید آنها را پاک کنید اما در صورتیکه بصورت share باشند میتوانید آنها را بخوانید. هنگامی که در شبکه هستنید معلوم نیست که آیا فایلی باز است یا نه مگر با یک نابع که قبلا معرفی کردهام.
اگر مشکل شبکه را ندارید قبل از خروج کامل بکآپ بگیرد اما اگر مشکل شبکه است باید آخرین کاربر بک آپ بگیرد.
اگر واقعا مشکل شما حل نمی شود بایستی از Database manager ها استفاده کنید.
gh_khajehzade
شنبه 27 شهریور 1389, 08:09 صبح
سلام-یک روش دیگر که البته زیاد استاندارد نیست ولی کار میکنه استفاده از scheduled tasks خود
windows در سرور ميباشد.که با استفاده از زمانبندی یک برنامه فاکس رو که backup رو انجام میده اجرا
کنه.البته اگه بتونی برنامه فاکس رو اجرا نگهداری ,از تایمر فاکس هم میتونی استفاده کنی.بعضی کارهای دیگه هم میشه باهاش انجام داد.در واقع مثل یک DATABASE MANAGER كوچولو!
hos_seb
سه شنبه 30 شهریور 1389, 01:16 صبح
از همه دوستانی که راهنمائی کردن ممنونم و نکات جالبی بود که ازشون استفاده خواهم کرد ولی واقعیتش سوال اصلی بنده کماکان بدون پاسخ مانده است ، بذارید یه جور دیگه و خلاصه تر مطرحش کنم :
1- پنجره messagebox باز شده و منتظر ورودی از سوی کاربر هست ، چطور میشه بدون اینکه کاربر انتخابی بکنه از فاکس یا فرم خارج شد؟ یعنی پیغام رو کنسل کرد؟
2 - پنجره preview بازه ، بدون اینکه کاربر اقدام به چاپ یا کنسل کردن بکنه چطور میشه این پنجره رو بست ؟
متشکرم از اینکه برای یه دوست ناشناس وقت میگذارید
rezaTavak
سه شنبه 30 شهریور 1389, 07:27 صبح
این سوال را در پست دیگری مطرح می کردید بهتر بود.
در این حالت برنامه به حالت modular رفته و قاعدتا بقیه پروسهها pause خواهند شد. بنابراین به نظر من راهی نداره.
amir.azimi2000
سه شنبه 30 شهریور 1389, 12:51 عصر
از همه دوستانی که راهنمائی کردن ممنونم و نکات جالبی بود که ازشون استفاده خواهم کرد ولی واقعیتش سوال اصلی بنده کماکان بدون پاسخ مانده است ، بذارید یه جور دیگه و خلاصه تر مطرحش کنم :
1- پنجره messagebox باز شده و منتظر ورودی از سوی کاربر هست ، چطور میشه بدون اینکه کاربر انتخابی بکنه از فاکس یا فرم خارج شد؟ یعنی پیغام رو کنسل کرد؟
2 - پنجره preview بازه ، بدون اینکه کاربر اقدام به چاپ یا کنسل کردن بکنه چطور میشه این پنجره رو بست ؟
متشکرم از اینکه برای یه دوست ناشناس وقت میگذارید
با سلام .
1- برای پنجره های messagebox میتوانید از پارامتر Timeout استفاده کنید (جهت توضیحات بیشتر به راهنمای ویژوال فاکس پرو مراجعه کنید)
موفق باشید .
hos_seb
سه شنبه 06 مهر 1389, 22:50 عصر
با تشکر از دوست عزیزی که در خصوص تایم اوت تذکر داده اند ، پیشنهاد خوبی است ولی من بیش از 150 فرم اطلاعاتی در سیستم دارم که اغلب آنها از تابع messagebox استفاده شده است و اصلاح آنها خیلی زمانبر است البته میتوانم از یک فانکشن استفاده کنم و همه پیغامها را از آن طریق کنترل کنم ولی در بسیاری از مواقع از این تابع برای گرفتن نظر کاربر در خصوص ادامه عملیات استفاده شده است که باید منتظر کاربر بماند بنابراین عملی نیست
منتظر نظرات دوستان هستم
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.