ورود

View Full Version : سوال: نصب InterBase در سیستم دیگری

abazzi
چهارشنبه 03 شهریور 1389, 23:48 عصر
سلام من یک برنامه نوشتم که بانک اون InterBase هست حالا برای نصب این برنامه تو یک سیستم دیگه من چی رو باید نصب کنم آیا InterBase مثل sql server موتوری داره که بشه با اون به این بانک نصب شد یا نه ممنون

vcldeveloper
جمعه 05 شهریور 1389, 05:12 صبح
روی سرور خودِ Interbase نصب میشه، روی کلاینت ها هم Interbase Client

abazzi
جمعه 05 شهریور 1389, 09:18 صبح
روی سرور خودِ Interbase نصب میشه، روی کلاینت ها هم Interbase Client
تو خود برنامه نصبش هست یاباید از جای دیگه بگیرمش در ضمن برنامه من سرور نداره فقط بصورت کلاینت هست

vcldeveloper
جمعه 05 شهریور 1389, 17:48 عصر
در ضمن برنامه من سرور نداره فقط بصورت کلاینت هست
پس برنامه به چی وصل میشه؟ اینتربیس یک موتور بانک اطلاعاتی Client\Server هست. برنامه شما Client هست، و خودِ نرم افزار Interbase هم سرور. اگر Client و Server هر دو در یک سیستم هستند، نیازی نبود از Interbase استفاده کنید، می تونستید به جاش از Firebird استفاده کنید.

تو خود برنامه نصبش هست یاباید از جای دیگه بگیرمش
من ازش استفاده نمی کنم، ولی تا جایی که یادم هست، در دیسک نصب دلفی، برنامه نصب Interbase Client وجود داره.

abazzi
دوشنبه 08 شهریور 1389, 02:02 صبح
پس برنامه به چی وصل میشه؟ اینتربیس یک موتور بانک اطلاعاتی Client\Server هست. برنامه شما Client هست، و خودِ نرم افزار Interbase هم سرور. اگر Client و Server هر دو در یک سیستم هستند، نیازی نبود از Interbase استفاده کنید، می تونستید به جاش از Firebird استفاده کنید.

من ازش استفاده نمی کنم، ولی تا جایی که یادم هست، در دیسک نصب دلفی، برنامه نصب Interbase Client وجود داره.

خودم بعد از یکم گشتن متوجه شدم Firebird بهتره چون تو برنامه من سرور لازم نیست و فقط یه کامپیوتره مشکل اینجاست اصلا من در مورد Firebird هیچی نمی دونم و نمی خوام تو برنامه ام از بانکهای ماکرو سافت اصتفاده کنم در ضمن my sql برای من انتقالش خیلی دردسر داره هر چی گشتم نتو نستم راهی برای انتقال بدون دخالت کاربر استفده کنم آیا Firebird از نظر انتقال مثل my sql هست یا نه ممنون

vcldeveloper
دوشنبه 08 شهریور 1389, 15:51 عصر
خودم بعد از یکم گشتن متوجه شدم Firebird بهتره چون تو برنامه من سرور لازم نیست و فقط یه کامپیوتره مشکل اینجاست اصلا من در مورد Firebird هیچی نمی دونم و نمی خوام تو برنامه ام از بانکهای ماکرو سافت اصتفاده کنم
Firebird چه ارتباطی با مایکروسافت داره؟! Firebird یک نرم افزار اوپن سورس مدیریت بانک اطلاعاتی هست. هسته اولیه Firebird و Interbase یک چیز هست، و این دو در ابتدا یک چیز بودند، ولی بعدا Firebird به صورت اوپن سورس توسعه پیدا کرد، و Interbase هم به طور تجاری توسط بورلند توسعه پیدا کرد. کار کردن با Firebird مثل Interbase هست، حتی کامپوننت های اختصاصی Interbase در دلفی با Firebird کار می کنند.

Firebird چندین ویرایش مختلف داره که با هم سازگار هستند، و برای کاربردهای مختلف استفاده میشند. ساده ترین ویرایشش، حالت Embedded هست که برای استفاده فقط به چند DLL در کنار برنامه نیاز داره، و به صورت تک کاربره استفاده میشه. در سطوح بالاتر، مثل Interbase میتونه سرور مستقل داشته باشه که کلاینت های متعدد بهش وصل میشند.