View Full Version : کلید میانبر در WPF
Davood_amega
پنج شنبه 04 شهریور 1389, 12:39 عصر
به چه صورتی می توان کلید میانبر را برای Button تعریف کرد . مثلا برای Button ی به نام ثبت می خواهم از کلید Ctrl+ث کنم .
آیا برای TextBox هم می توان این کار را انجام داد ؟ (که TextBox مورد نظر Focus شود )
mahboube
پنج شنبه 04 شهریور 1389, 13:23 عصر
بايد قبل از content مربوط به Button يك Underline بزاريد.ميشه معادله كليد alt+حرفي كه خط زير رو قبلش گذاشتيد.
<Button HorizontalAlignment="Left" Width="143" Margin="110,161,0,267" Click="Button_Click">_ok</Button>
كليد كنترليش:alt+o
Davood_amega
پنج شنبه 04 شهریور 1389, 14:32 عصر
ممنون برای جوابتون اما درست نشد فقط UnderLine را قبل از کاراکتر مورد نظر اضافه کرد !
Amir Oveisi
پنج شنبه 04 شهریور 1389, 21:25 عصر
منظورتون از کلید میانبر چجوریه؟ شما هم میتونین از روش قبلی استفاده کنین که برای هر button یا menu با استفاده از کلید Alt یک کلید میانبر ایجاد میشه وقتی کلید Alt رو فشار بدید زیر حرف میانبر یک خط قرار میده.
روش دوم و بهتر (به نظر من) در WPF استفاده از Command هاست. به این شکل که برای button یا هر UIElement دیگری میتونین یک Command ایجاد کنید و هر command دارای یک property به اسم InputBindings هست که با استفاده از اون میتونین کلید میانبر تعریف کنید. (البته از همه input device ها میتونین در این روش استفاده کنید و محدود به keyboard نیست)
هر UIElement ای در WPF دارای یک سری command های از پیش تعریف شده ای هست. مثلا برای textbox میتونین command های Copy,Cut,Paste و ... رو مشاهده کنید. شما میتونین از این Command های موجود استفاده کنید و یا در صورت لزوم خودتون Command ایجاد کنید و از اون استفاده کنید.
این مطلب (http://msdn.microsoft.com/en-us/library/ms752308.aspx) را مطالعه نمایید
موفق باشید
Davood_amega
یک شنبه 14 شهریور 1389, 10:52 صبح
منظورتون از کلید میانبر چجوریه؟ شما هم میتونین از روش قبلی استفاده کنین که برای هر button یا menu با استفاده از کلید Alt یک کلید میانبر ایجاد میشه وقتی کلید Alt رو فشار بدید زیر حرف میانبر یک خط قرار میده.
موفق باشید
عرض کنم که من در برنامه برای هر Button نیاز به میانبر دارم که در هر صفحه کار متفاوتی انجام می دهد مثلا F2 برای ثبت اطلاعات است.
اگر دوستان مثالی دارن لطفا بگذارند چون وقتی underline را قبل از کاراکتر می گذارم underline را نمایش می دهد و هیچ میانبری هم ایجاد نمی شود .
Davood_amega
چهارشنبه 31 شهریور 1389, 23:32 عصر
دوستان همچنان با این کلیدها مشکل دارم .
هیچ نمونه ای را هم نتونستم پیدا کنم که از این کلیدها استفاده کرده باشند .
Davood_amega
شنبه 03 مهر 1389, 14:41 عصر
دوستان خیلی خیلی نیاز دارم لطفا تو این بحث شرکت کنید . :گریه:
happy65_sh
دوشنبه 05 مهر 1389, 09:53 صبح
سلام
روش دوم و بهتر (به نظر من) در WPF استفاده از Command هاست. به این شکل که برای button یا هر UIElement دیگری میتونین یک Command ایجاد کنید و هر command دارای یک property به اسم InputBindings هست که با استفاده از اون میتونین کلید میانبر تعریف کنید. (البته از همه input device ها میتونین در این روش استفاده کنید و محدود به keyboard نیست)
هر UIElement ای در WPF دارای یک سری command های از پیش تعریف شده ای هست. مثلا برای textbox میتونین command های Copy,Cut,Paste و ... رو مشاهده کنید. شما میتونین از این Command های موجود استفاده کنید و یا در صورت لزوم خودتون Command ایجاد کنید و از اون استفاده کنید.
این مطلب (http://msdn.microsoft.com/en-us/library/ms752308.aspx) را مطالعه نمایید
همانطور كه آقاي اويسي گفتند يكي ازبهترين روش ها استفاده از Command هاست من برات يه نمونه ساده ميذارم:
مثلا فرض كنيم يه تكست باكس كه مي خواهيم با زدن كليد F4 روش يه فرم جديد به نام Details باز بشه:
XML:
<TextBox>
<TextBox.InputBindings>
<KeyBidings Key="F4" Command=OpenDetailWindow/>
<TextBox.InputBindings/>
<TextBox/>
كد:
حالا توي كدت يه كامند مناسب با نام OpenDetailWindow بنويس
اميدوارم كه با نحوه ي نوشتن Command آشنا باشي.
Davood_amega
دوشنبه 05 مهر 1389, 16:33 عصر
ممنون happy65_sh عزیز
تو این لینک (http://www.switchonthecode.com/tutorials/wpf-tutorial-command-bindings-and-custom-commands) تونستم مشکلمو برطرف کنم . اما چرا باید Command را از گزینه های که خودش گذاشته استفاده کنیم مثلا تو مثال لینک بالا Command="Help" است اما من می خوام یه کار دیگه ای انجام بدم چرا باید از Help یا گزینه های دیگه اش استفاده کنم . من مثلا Command="SelectRoom" می خوام بذارم .
happy65_sh
سه شنبه 06 مهر 1389, 07:28 صبح
سلام
اما چرا باید Command را از گزینه های که خودش گذاشته استفاده کنیم
اتفاقا اصلا اينطور نيست و Command ها بخصوص وقتي كاربردي هستند كه خودت بر اساس نيازت اونها را پياده سازي كني.
نمي دونم از معماري چند لايه استفاده مي كني يا نه در هر صورت تغييري در اصل موضوع حاصل نمي شه.براي يادگيري نحوه ي تعريف يك Command و استفاده از اون به لينكي كه آقاي اويسي توي تاپيكشون بهش اشاره كردن برو .يك آموزش كامل براي كار با Command ها.
اگه سوالي بود بپرس تا مشكلت برطرف بشه اما اول حتما با دقت اون لينك را مطالعه كن
مثلا تو مثال لینک بالا Command="Help" است اما من می خوام یه کار دیگه ای انجام بدم چرا باید از Help یا گزینه های دیگه اش استفاده کنم . من مثلا Command="SelectRoom" می خوام بذارم .
Help صرفا يه اسم هست كه برنامه نويس در لينكي كه شما اشاره كردي به Command خودش داده شما هر اسمي مي توني بذاري .حتي توابع را هم بايد بر اساس نيازهاي خودت بنويسي.
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.