View Full Version : سوال: یکی کمکم کنه
Golsha
پنج شنبه 04 شهریور 1389, 14:59 عصر
سلام ببخشید میخواستم بگم که من کدهای css رو بلدم ولی نمی دونم مثلا برای تگ body چه چیزهایی رو باید بنویسم . اگه میشه کمکم کنید . ( تمام چیزها نه فقط body )
mojtaba_apadana
پنج شنبه 04 شهریور 1389, 15:58 عصر
bebinid , dar kol CSS emkanate motenavei baraye zahere ashiae morede estefade to safhe dare.
shoma baraye taghire harchizi mitoonid Code CSS on ro avaz konid va hame in ha bastegi be maharat va tajrobe shoma dar kar kardan ba CSS dare.:چشمک:
aminghaderi
پنج شنبه 04 شهریور 1389, 18:30 عصر
bebinid , dar kol CSS emkanate motenavei baraye zahere ashiae morede estefade to safhe dare.
shoma baraye taghire harchizi mitoonid Code CSS on ro avaz konid va hame in ha bastegi be maharat va tajrobe shoma dar kar kardan ba CSS dare.:چشمک:
عزیرم قوانین سایت رو هم یه ملاحظه بفرمایید.(فینگلیش ممنوع)
سلام ببخشید میخواستم بگم که من کدهای css رو بلدم ولی نمی دونم مثلا برای تگ body چه چیزهایی رو باید بنویسم . اگه میشه کمکم کنید . ( تمام چیزها نه فقط body )
دقیق توضیح بده چکار می خوای انجام بدی؟؟؟
برای نوشتن کد css شما هم می تونی به صورت مستقیم style تعریف کنی و هم یه فایل جدا بسازی.
کد body هم بسته به کار شما داره؟!
<body style="font-family:tahoma; font-size:12px;">
.
.
.
<body/>
binyaft
پنج شنبه 04 شهریور 1389, 18:40 عصر
شاید ویندوزش فارسی نداره
یه قالب دانلود کنید بعد یه نگاه به فایل css بندازید میبیند
در تگ body اصولا چیز هایی رو مینویسین که باید رو همه اجزای صفحه تاثیر بذاره مثلا وقتی مینویسید
<body style="font-family:tahoma; font-size:12px;">
.
.
.
<body/>
در همه جای صفحه ( اگه برای تگ های دیگه تعیین نکرده باشین ) فونت 12 پیکسل داره و tahoma هستش
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.