ورود

View Full Version : سوال: انجین بازی سازی

ali_asg
پنج شنبه 04 شهریور 1389, 18:43 عصر
سلام
یه انجین بازی سازی می خواستم که که سی شارپ رو ساپرت کنه .اگه این انجین دو بعدی باشه بهتره چون من بلد نیستم طراحی سه بعدی کنم . من تا حالا با این چیزا کار نکردم . لطفا یه انجینی رو پیشنهاد کنین که کار باش ساده باشه(چون می خوام تازه شروع کنم):لبخند:
اگه مقاله یا کتابی در مورد همون انجین سراغ دارید لطفا اون هم نام ببرید

یه سوال دیگه : واسه اینکه بخوام یه بازی دو بعدی بسازم باید از لحاظ برنامه نویسی و طراحی دو بعدی در چه سطحی باشم ؟:خجالت:

ممنون

sinashahab
پنج شنبه 04 شهریور 1389, 23:03 عصر
سوال دومت به بازی بستگی داره . اگه می خوای ماشین میکرو بنویسی که در حد مبتدی هم بلد باشی کافیه.

برای سوال اولت برنامه ی Unity (یاد قدیما افتادم :ناراحت:) می تونی استفاده کنی که یه موتور بازی سازی ساده و حرفه ای هست . فقط وقت می خواد که من ندارم .:لبخند:

اگه هم می خوای برای بازیت (اگه خیلی توپه) موتور بنویسی باید از Microsoft XNA استفاده کنی که به ویژوال استادیو اضافه میشه . اینم بگم UNITY یه برنامه جداست ولی کد نویسیش هم C# و هم JAVA رو پستیبانی می کنه و برای C# میشه از VS استفاده کرد .

ali_asg
جمعه 05 شهریور 1389, 00:24 صبح
راستش من فقط می خوام از یه جایی شروع کنم .به نظر من این شروع می تونه یه موتور خوب و ساده باشه.همون طور که معلومه من نمی تونم سه بعدی طراحی کنم . من بیشتر با فوتوشاپ طراحی می کنم . یه مقداری هم با زبون سی شارپ آشنا هستم .
حالا به نظ شما من با همین حد می تونم شروع کنم ؟

ali_asg
جمعه 05 شهریور 1389, 00:40 صبح
من رفتم در مورد موتور یونیتی یه مقدار جستجو کردم . واقعا چیز توپیه ولی چی زی که هست نمی دونم ن می تونم با این اطلاعاتی که از برنامه نویسی دارم باش کار کنم یا نه؟

syntiberium
جمعه 05 شهریور 1389, 01:00 صبح
شما اگر کلاس آموزشیش رو پیدا کردی زیاد نگران نباش چون اونجا همه ی راهو چاه ها رو نشونت می دن و اگر ذهنت خیال پردازیش خوب باشه و گرافیک هم بلد باشی می تونی بازی های خوبی بسازی .