View Full Version : فلش های با حجم بالا
h.alizadeh
جمعه 05 شهریور 1389, 10:49 صبح
سلام،
من میخوام فلش بگیرم.
بعضیا توی سایت فکر کنم می گفتند حجم نمیدونم چقدر به بالا فکر کنم هشت گیگ به بالا برای فلش از ورچوال مموری استفاده میکنه(همچین چیزی) و باعث میشه اطلاعاتمون بطور ناخواسته روی هم بریزه و یا خراب و پاک بشه.
درسته؟
الان من فلش هشت گیگی بگیرم مشکلی نیست؟
salehbagheri
جمعه 05 شهریور 1389, 11:13 صبح
درسته؟
گاهی اوقات ممکنه فایلهاتون خراب بشه ولی به اندازه و حجم فلش ربطی نداره!
من خودم یه فلش دارم که هر از چندگاهی به دلیل استفاده زیاد، فایلهای داخلش تبدیل به علائم نامفهوم میشن که نه میشه استفاده کرد و نه میشه حذفش کرد. تنها راهش format هست.
Felony
جمعه 05 شهریور 1389, 12:44 عصر
سلام،
من میخوام فلش بگیرم.
بعضیا توی سایت فکر کنم می گفتند حجم نمیدونم چقدر به بالا فکر کنم هشت گیگ به بالا برای فلش از ورچوال مموری استفاده میکنه(همچین چیزی) و باعث میشه اطلاعاتمون بطور ناخواسته روی هم بریزه و یا خراب و پاک بشه.
درسته؟
این در مورد یک سری فلش های قلابی هست ، یکی از اقوام ما یه فلش Transend با حجم 64 گیگ از بانه خریده بود 23 هزار تومن ! ، وقتی بالای 12 گیگ روش اطلاعات میریختی و از سیستم جداش میکردی و دوباره متصل میکردی همه اطلاعات به چرت و پرت تبدیل شده بود ، اگر مارک فلشتون معتبر باشه مشکلی نداره ، 8 گیگ الان معمول یه فلش هست و کمتر از این حجم تقریبا کارایی خاصی نداره ...
shedayat
جمعه 05 شهریور 1389, 13:43 عصر
یه فلش Transend با حجم 64 گیگ
اگر مارک فلشتون معتبر باشه مشکلی نداره
دیگه از این معتبر تر؟؟؟؟ :متعجب:
حمید محمودی
جمعه 05 شهریور 1389, 14:57 عصر
دیگه از این معتبر تر؟؟؟؟
اجناس چینی بازار رو قبضه کرده.( البته همه اجناس چینی هم بی کیفییت نیستن.) دیگه نمیشه تشخیص داد کدوم جنس اصله کدومه تقلبی!
behnam-s
جمعه 05 شهریور 1389, 15:20 عصر
بازار پرشده از جنسای تقلبی. جنس اصلو باید با گارانتی ها معتبر شناخت
من یه 16 گیگ Memonex دارم با گارانتی انفورماتیک گستر . تا حالا هم برام مشکلی ایجاد نکرده
Felony
جمعه 05 شهریور 1389, 15:24 عصر
دیگه از این معتبر تر؟؟؟؟
فلش های Transend از همون اول هم آش چندان دهن سوزی نبودند و در مقابل مارک هایی مثل PNY و PQI اصلا به حساب نمیان .
Salar Ashgi
جمعه 05 شهریور 1389, 15:38 عصر
خودم دقیقا امتحان نکردم ، ولی بعضی افراد میگفتند میزان خرابی و سوختگی
فلش های بالای حجم 8 گیگ ، بالاست . البته میگم من بالای 8 گیگ رو امتحان
نکردم ، ولی خوب این حرفو از خیلیا شنیدم ، مگر اینکه مارکتون ، مارک معتبری
باشه ...
shedayat
جمعه 05 شهریور 1389, 23:58 عصر
فلش های Transend از همون اول هم آش چندان دهن سوزی نبودند و در مقابل مارک هایی مثل PNY و PQI اصلا به حساب نمیان .
من و خودم به شخصه و چند تا از دوستام از فلش ترنسند استفاده می کنیم و خیلی هم ازش راضی هستیم تا حالا که هیچ مشکلی برام پیش نیومد.بیشتر موقعی هم که دارم از کامپیوتر درش میارم داره اطلاعات رد و بدل می شه و هیچ میکلی هم به وجود نیومد. ( البته منظورم از اطلاعات همون ویروس آتوران هستند که مدام دارن از فلش استفاده می کنن)
از نظر سرعتم خیلی خوبه.
البته من اون فلش هایی که اسمشون رو بالا ذکر کردی رو اصلا تا حالا استفاده نکردم. ولی به نظر من ترسند فلش سگ جونیه. :لبخند:
Felony
شنبه 06 شهریور 1389, 04:20 صبح
من و خودم به شخصه و چند تا از دوستام از فلش ترنسند استفاده می کنیم و خیلی هم ازش راضی هستیم تا حالا که هیچ مشکلی برام پیش نیومد.بیشتر موقعی هم که دارم از کامپیوتر درش میارم داره اطلاعات رد و بدل می شه و هیچ میکلی هم به وجود نیومد. ( البته منظورم از اطلاعات همون ویروس آتوران هستند که مدام دارن از فلش استفاده می کنن)
از نظر سرعتم خیلی خوبه.
البته من اون فلش هایی که اسمشون رو بالا ذکر کردی رو اصلا تا حالا استفاده نکردم. ولی به نظر من ترسند فلش سگ جونیه. :لبخند:
بنده هم نگفتم بد هستند ، گفتم برندهای خیلی بهتری هم وجود داره .
Behrouz_Rad
شنبه 06 شهریور 1389, 09:47 صبح
سلام،
من میخوام فلش بگیرم.
درسته؟
من یک Transcend با حجم 32 گیگ رو یک ساله دارم و استفاده ی زیادی هم ازش می کنم و مشکلی تا حالا نداشتم.
h.alizadeh
شنبه 06 شهریور 1389, 16:49 عصر
این در مورد یک سری فلش های قلابی هست ، یکی از اقوام ما یه فلش Transend با حجم 64 گیگ از بانه خریده بود 23 هزار تومن ! ، وقتی بالای 12 گیگ روش اطلاعات میریختی و از سیستم جداش میکردی و دوباره متصل میکردی همه اطلاعات به چرت و پرت تبدیل شده بود ، اگر مارک فلشتون معتبر باشه مشکلی نداره
ممنون از دوستان :)
پس طبیعی نیست که فلش با حجم بالا اطلاعاتش بهم بریزه....
پس من فلش با گارانتی میخرم همون اولم چکش میکنم دو سه روزی مشکلی دیدم میرم به گارانتی ه میگم.
:شیطان:
راستش سه سال پیش که فلش خریدم با نیت سه سال ه خریدم :d دیدم نیتم گرفت این دفعه میخوام با نیت صدساله بخرم:D (مارکمADATAبود. عالی بود.)
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.