PDA

View Full Version : سوال: مراحل طراحی یک سایت

aminaltavista
جمعه 05 شهریور 1389, 11:19 صبح
با سلام خدمت دوستان عزیز می خواستم یه سایت رو خودم طراحی کنم
لطفا تمام مراحل کاری رو که باید انجام بدم به من بگید.
میخوام یه سایت در مورد کامپیوتر طراحی کنم که قالب فلش داشته باشه وبتونم درونش دیتا بریزم راستش بجز ویژوال بیسیک 6 هیچ بان دیگری بلد نیستم .میشه من رو کلا راهنمایی کنید.

binyaft
جمعه 05 شهریور 1389, 12:08 عصر
چه زبان های برنامه نویسی رو بلدی
در چه موردی میخوای سایت بسازی
ساییتتون در چه حدی هست؟؟؟

ashena1369
یک شنبه 07 شهریور 1389, 04:56 صبح
سلام دوست عزیز
طراحی سایت بلد هستی یا نه؟
اگر بلدی که هیچ باید بدونم با چه زبانی میخوای سایت رو بسازی.
اما اگر بلد نیستی .من میتونم چند تا کتاب برات بفرستم که کار رو شروع کنی.
البته میتونی از برنامه هایی که مثلا میگن نیازی به دانش طراحی سایت نداری برای طراحی استفاده کنی.
www.ateryad.gigfa.com

ASP.NET2
دوشنبه 08 شهریور 1389, 01:40 صبح
با سلام خدمت دوستان عزیز می خواستم یه سایت رو خودم طراحی کنم
لطفا تمام مراحل کاری رو که باید انجام بدم به من بگید.
سلام.

1- اول باید پروژت رو که می خوایی روش کار کنی مشخص کنی.
2- باید تحلیلش کنی.یعنی اینکه تو پروژت به چه چیزای نیاز داری یا اینکه پروژت چیا نیاز داره.ورودی ها چین خروجی ها چه خواهند بود.؟ و غیره (کلی تر)
3- باید پروژه رو طراحی کنی .(جزئی تر مرحله ی 2)
توجه کنید که: تا اینجا دیدید که هیچ کاری به ابزار نداشتیم.
4- حالا باید ببینی که این پروژه رو با چه ابزاری می تونی پیاده سازیش کنی.
حالا این ابزار چه چیزایی هستند؟ مثلاً همون نرم افزای که بتونی باهاش کار طراحی رو انجام بدی. مثل HTML خالی و یا Front Page و خیلی چیزای دیگه.
نکته:بحث طراحی با توسعه جداست.اینو یادت باشه.
میشد خیلی بیشتر از اینا توضیح داد ولی نخواستم زیاد وارد جزئیات بشم.(لپ مطلب همینیه که میبینی)
موفق باشی.

shahram_sis
دوشنبه 08 شهریور 1389, 20:54 عصر
سلام بجه ها ..من asp 1 سال شروع کردم و به جاهای خوبی رسیدم.حالا میخوام ببینم برای اینکه ساتی که طراحی کردم با ای اس پی ،خوشگلش کنم و بهش گرافیک بدم با چه نرم افزاری باید روش کار کنم؟
من نمیخوام بشینم css بخونم.چون باید یه پروژه رو زود تحویل بدم که برنامه نویسیش تموم شده حالا باید ظاهرشو درست کنم

binyaft
دوشنبه 08 شهریور 1389, 21:09 عصر
عجب بدون سی اس اس میخوای وبسایتتو زیبا کنی؟؟؟؟ :متفکر:
میتونی از قالب های اماده استفاده کنی

shahram_sis
دوشنبه 08 شهریور 1389, 22:43 عصر
برنامه هایی که برای طراحی وب هستند مثل dreamو... نمیتونند پروژه asp من رو بشناسند و من روی طراحی سایت بدون داشتن علم css کار کنم؟ ببینید من یه پروژه نگهداری کتابخانه نوشتم.با ASP....تازه کار هستم..الان تموم شده..از کنترل های تلریک هم استفاده کردم.جالا میخوام فورم هایی که طراحی کردم با استادیو رو یکم خوشگلش کنم.میخوام ببینم نرم افزار که من بتونم فورم هامو توش باز کنم و خوشگلش کنم(عکس و بنر و..)چی ها هست؟من فعلا زمان مطالعه CSS ندارموووبنابراین میخوام با نرم افزار این کارو بکنم

mehdi.mousavi
شنبه 20 شهریور 1389, 14:44 عصر
برنامه هایی که برای طراحی وب هستند مثل dream و... نمیتونند پروژه asp من رو بشناسند و من روی طراحی سایت بدون داشتن علم css کار کنم؟ ببینید من یه پروژه نگهداری کتابخانه نوشتم.با ASP....تازه کار هستم..الان تموم شده..از کنترل های تلریک هم استفاده کردم.جالا میخوام فورم هایی که طراحی کردم با استادیو رو یکم خوشگلش کنم.میخوام ببینم نرم افزار که من بتونم فورم هامو توش باز کنم و خوشگلش کنم(عکس و بنر و..)چی ها هست؟من فعلا زمان مطالعه CSS ندارموووبنابراین میخوام با نرم افزار این کارو بکنم

سلام.
چرا نمیتونن پروژه ASP شما رو بشناسن؟ شما دقیقا می تونید از FrontPage، Sharepoint Designer، Dreamweaver و ... برای طراحی قالب سایت بصورت Visual بهره ببرید. اگر با این مساله مشکل دارید، لطفا بفرمایید تا به اون پاسخ داده بشه.

موفق باشید.

پاورقی: برای شروع و آشنایی با نحوه طراحی صحیح یک سایت، میتونید به این آدرس (http://barnamenevis.org/forum/showthread.php?t=246047) رجوع کنید.