ورود

View Full Version : سوال: خواندن اطلاعات از rich textbox

mamad174
جمعه 05 شهریور 1389, 11:26 صبح
با سلام من يه rich textbox تو برنامه ام دارم براي تايپ فرمول و متن من اطلاعات رو كه تشكيل شده از متن و فرمول هست رو مي نويسم ولي نمو دونم چطور اطلاعات رو براي ثبت توي بانك بخونم كلا خوندن اين اطلاعات رو بلد نيستم

ممنون

returnx
جمعه 05 شهریور 1389, 11:54 صبح
با سلام من يه rich textbox تو برنامه ام دارم براي تايپ فرمول و متن من اطلاعات رو كه تشكيل شده از متن و فرمول هست رو مي نويسم ولي نمو دونم چطور اطلاعات رو براي ثبت توي بانك بخونم كلا خوندن اين اطلاعات رو بلد نيستم

ممنون
منظورتون از خواندن چیه؟:متفکر: یعنی شما میخوای اطلاعاتی که تو Richbox قرار داره رو به Database انتقال بدید؟

mamad174
جمعه 05 شهریور 1389, 12:11 عصر
منظورتون از خواندن چیه؟:متفکر: یعنی شما میخوای اطلاعاتی که تو Richbox قرار داره رو به Database انتقال بدید؟

بله ميخوام انتقال بدم فقط خصوصيات متن ثبت مي شه

returnx
جمعه 05 شهریور 1389, 12:58 عصر
الان Test کردم منظورتون رو متوجه شدم .
فقط تو Database اینجوری ذخیره میکنه ولی زمانی که مخواهد تو Richbox نشون بده مشکلی نداره.اما اگه شما باز هم مشکل دارید می تونید یک Textbox بزارید بعد texbox رو مساوی richbox قرار بدید و در زمانی که مخواهید Add کنید محتویات Textbox رو Add کنید.

mamad174
جمعه 05 شهریور 1389, 13:54 عصر
الان Test کردم منظورتون رو متوجه شدم .
فقط تو Database اینجوری ذخیره میکنه ولی زمانی که مخواهد تو Richbox نشون بده مشکلی نداره.اما اگه شما باز هم مشکل دارید می تونید یک Textbox بزارید بعد texbox رو مساوی richbox قرار بدید و در زمانی که مخواهید Add کنید محتویات Textbox رو Add کنید.

ببينيد به طور واضح من مكشلم تو نوشتن كسره ميدونيد كه كسر هم تو texbox نشون داده نمي شه ميشه يه نمونه برام بزاريد و تا ابد از دعاي خير من بهره مند بشيد منتظرم
ممنونم

returnx
شنبه 06 شهریور 1389, 00:50 صبح
:خجالت:کار خیلی سختیه.
شما بجای کسر از"/" استفاده کن یعنی برای نشون دادن دو سوم از 3/2 استفاده کن.
حتی تو برنامه های محاسباتی بزرگ مثل صفحه گسترده ها هم برای محاسبه نمیشه کسری نوشت.