ورود

View Full Version : سوال: مشكل با button‌ هاي رو هم!

mahboube
شنبه 06 شهریور 1389, 09:24 صبح
سلام دوستان
چطوري ميشه برا چندتا دكمه كه روي هم قرار گرفتند اولويت اجرا رو مشخص كرد؟
چندتادكمه روي هم دارم كه ميخوام وقتي با موس ميرم روش اونكه زيره اجرا شه(تو حالت عادي روييه اجرا مي شه).نمونه برنامه ميزارم تا منظورمو متوجه شيد.

mahboube
شنبه 06 شهریور 1389, 11:53 صبح
دوستان من واقعا گير كردم.اگر كسي نظري داره بگه فقط دنبال چي بايد بگردم.چون فكر مي كنم يه بار تو msdn ه همچين چيزي ديدم ولي الان يادم نميادونياز فوري هم دارم.
ممنون.

مهدی فرزاد
شنبه 06 شهریور 1389, 15:20 عصر
سلام
من فایل شما رو دیدم اما Button توش نبود فقط چند تا Image بود که میشه برای هر کدوم رویداد کلیلک جدا نوشت!!!!
مشکل کجاست؟؟

mahboube
شنبه 06 شهریور 1389, 16:18 عصر
سلام
من فایل شما رو دیدم اما Button توش نبود فقط چند تا Image بود که میشه برای هر کدوم رویداد کلیلک جدا نوشت!!!!
مشکل کجاست؟؟
مشكل تايپش نيستا!فكر كنين Button .من ميخام يك button‌اين شكلي بسازم.كه محيطي كه موس ميره روش هم شكل image م باشه نه مستطيل!يعني همون hint ش شكل imageم باشه.

مهدی فرزاد
شنبه 06 شهریور 1389, 16:27 عصر
مشكل تايپش نيستا!فكر كنين Button .من ميخام يك button‌اين شكلي بسازم.كه محيطي كه موس ميره روش هم شكل image م باشه نه مستطيل!يعني همون hint ش شكل imageم باشه.
سلام
کافیه بجای استفاده از border برای اطراف Button از Pen استفاده کنی و هر شکلی خواستی بکشی
توی اون مثالی که براتون گذاشتم میتونی به جای Border ها این کار رو بکنی
برات یک مثال این مدلی هم میگذارم البته 30 دقیقه دیگه

این جواب درست کردن button که میخوای
اما این Image ها زیاد هم زیر هم نیستن خوب برای هر کدوم یک event بگذار

mahboube
شنبه 06 شهریور 1389, 16:29 عصر
سلام
کافیه بجای استفاده از border برای اطراف Button از Pen استفاده کنی و هر شکلی خواستی بکشی
توی اون مثالی که براتون گذاشتم میتونی به جای Border ها این کار رو بکنی
برات یک مثال این مدلی هم میگذارم البته 30 دقیقه دیگه

این جواب درست کردن button که میخوای
اما این Image ها زیاد هم زیر هم نیستن خوب برای هر کدوم یک event بگذار

سلام
ممنون.امتحانش مي مي كنم.مثالشم اگه بزارين كه عاليه.فقط كدشو بزاريد لطفا چون vs2010 ندارم.
مرسي

مهدی فرزاد
شنبه 06 شهریور 1389, 22:04 عصر
سلام
ممنون.امتحانش مي مي كنم.مثالشم اگه بزارين كه عاليه.فقط كدشو بزاريد لطفا چون vs2010 ندارم.
مرسي

اینجا گذاشتم
http://www.barnamenevis.org/forum/showthread.php?p=1080114#post1080114