PDA

View Full Version : ارتباط با فایل dbf فاکس پرو

khoshblagh
شنبه 06 شهریور 1389, 11:50 صبح
با سلام خدمت دوستان
من نیاز دارم که از طریق برنامه با فایل dbf فاکس پرو تحت داس ارتباط و عملیات حذف و اضافه نمودن رکورد را انجام دهم. سئوال من اینه که از طریق ado میتوان اینکار را انجام داد؟ آیا دستورات sql هم قابل استفاده میباشد؟ ممنون میشوم توضیحات جامعی در رابطه با انجام آن ارائه شود. متشکرم

vcldeveloper
شنبه 06 شهریور 1389, 18:37 عصر
سئوال من اینه که از طریق ado میتوان اینکار را انجام داد؟
اگر در سیستم تون درایور OLE DB مربوطه نصب باشه میشه. اگر درایور OLE DB نداره، و نصب نیست، ولی درایور ODBC داره، می تونید از طریق درایور ODBC موجود برای ADO، باهاش ارتباط برقرار کنید.

اگر هیچکدوم از اینها رو نداشت، BDE در دلفی باید بتونه باهاش ارتباط برقرار کنه.

khoshblagh
یک شنبه 07 شهریور 1389, 08:03 صبح
اگر در سیستم تون درایور OLE DB مربوطه نصب باشه میشه. اگر درایور OLE DB نداره، و نصب نیست، ولی درایور ODBC داره، می تونید از طریق درایور ODBC موجود برای ADO، باهاش ارتباط برقرار کنید.
.
با تشکر از پاسختان
در سیستم من نسخه های معتددی از OLE DB وجود داره . کدام یک برای این منظور مناسب است؟ ضمنا بعد از نصب آیا تمام دستورات معتبر برای مدیریت رکوردها با ado و sql قابل استفاده هستند؟ متشکرم.

vcldeveloper
یک شنبه 07 شهریور 1389, 12:33 عصر
در سیستم من نسخه های معتددی از OLE DB وجود داره . کدام یک برای این منظور مناسب است؟
در همه ویندوزها تعدادی درایور OLE DB موجود هست، منظور درایور OLE DB مربوط به FoxPro هست.

ضمنا بعد از نصب آیا تمام دستورات معتبر برای مدیریت رکوردها با ado و sql قابل استفاده هستند؟
بستگی به بانک اطلاعاتی تون داره؛ ADO از خودش چیز خاصی نداره، اگر بانک تون قابلیتی رو به درایور ارائه کنه، ADO هم اون رو به شما ارائه میکنه.

khoshblagh
دوشنبه 08 شهریور 1389, 12:09 عصر
در همه ویندوزها تعدادی درایور OLE DB موجود هست، منظور درایور OLE DB مربوط به FoxPro هست.
.
با تشکر
ظاهرا درایور OLE DB مربوط به FoxPro در دستگاه من نصب نیست . از کجا آنرا تهیه و چطور آنرا نصب کنم؟ متشکرم

vcldeveloper
دوشنبه 08 شهریور 1389, 15:28 عصر
ظاهرا درایور OLE DB مربوط به FoxPro در دستگاه من نصب نیست . از کجا آنرا تهیه و چطور آنرا نصب کنم؟
نمیدونم؛ می تونید در سایت مایکروسافت دنبالش بگردید.

البته، همانطور که گفتم، می تونید از درایور ODBC آن هم استفاده کنید، یا به جای ADO از BDE استفاده کنید.