ورود

View Full Version : بانک اطلاعاتی برنامه تحت داس آموزش و پرورش

MOJTABAATEFEH
شنبه 06 شهریور 1389, 14:07 عصر
سلام دوستان عزیز کسی راجع به برنامه تحت داس آموزش و پرورش اطلاعی داره که چه نوع بانکیه و برای دو مورد زیر باید چکار کرد :

تبدیل به بانک ویندوز (نمی دونم بانکش چیه)
اجرای یک کوئری رو بانک تحت داس و وارد کردن اطلاعات استخراج شده به بانک ویندوز حالا به هر طریقی مثلا نوشتن رکوردهای استخراج شده در یک فایل متنی و...... بعد ریختن این اطلاعات در بانک ویندوز

با تشکر

ahmad_eagle2002
شنبه 06 شهریور 1389, 14:16 عصر
برنامه هاي تحت داس اغلب بانك باينري داشته اند (فايل بيس بودند)

براي راهنمايي بهتر لطفا اطلاعات بيشتري بدهيد

MOJTABAATEFEH
شنبه 06 شهریور 1389, 14:29 عصر
دوست عزیز به طور خلاصه می خوام برخی از اطلاعات رو از بانک داس به بانک ویندوز وارد کنم

mohebbi_en
یک شنبه 07 شهریور 1389, 13:55 عصر
بانكهاي تحت داس به صورت باينري طراحي ميشوند و در آنها از ساختار Recorde براي ذخيره اطلاعات استفاده ميشه براي تبديل ركوردهاي موجود در فايل بايد ساختار كامل را داشته باشيد و سپس به كمك برنامه نويسي اون رو به متن تبديل كني كه با هم مشكلاتي مانند در هم ريختگي فونتها رو(به دليل تفاوت فونتهاي ويندوز و داس)خواهيد داشت

MOJTABAATEFEH
دوشنبه 08 شهریور 1389, 11:03 صبح
می دونم دوست عزیز ممنون بابت پاسختون می خواستم ببینم اگر کسی با برنامه آموزش و پرورش کار کرده راهنمایی کنه

mahdi_farhani
سه شنبه 09 شهریور 1389, 10:48 صبح
برنامه دانا آموزش و پرورش همنطور که دوستان گفتن فایل بیس هست ، فارسی سازی که استفاده کرده ایران سیستم هست
یکسری اطلاعات مثل آدرس دانش آموزان با الگوریتم های خودشون رمزگذاری شده (البته شکستنش کاره زیاد سختی نیست الگوریتمش خیلی سادست)
برای هر یک از قسمت هاش فایل مجزا داره ،مثل اسم مدارس ، ناحیه ها ، دانش آموزان ، سال های تحصیلی و...
تا اونجایی که من یادمه سیستم فایلش ، پایل هست
اولین کاری که باید بکنی ، تبدیل ایران سیستم به یونیکد هست «جایگزینی ساده است ، ولی متاسفانه با مشکلات زیادی بر میخوری ، مثلاً راست به چپ بودن ، تداخل انگلیسی و فارسی و.. و از همه مهمتر حجم فایل ها بالا هست و تبدیل زمان بر میشه»
بعد از اینکه به یک فایل متنی یونیکد تبدیل شد ، حالا باید فایلتو پردازش کنی و داخل دیتابیس بریزی
اون زمان که دنبال این کار بودم ، یک نمونه مبدل دیدم (البته فقط تبلیغ ) قیمتی تقریباً یک میلیون تومان داده بود.

aloneman2005
پنج شنبه 11 شهریور 1389, 13:08 عصر
آخر نفهمیدیم چی شده .
یکی می گه بانکش با برنامه فاکس پرو ولی فایل هاش کد گذاری شده .
یکی می گه فایل هاش با Struct ثبت شده .
اگر نوع دوم باشه که خیلی سخت می شه چون توی همه جای برنامه از Relation استفاده کرده
و کار کردن با فایل های باینری در زمینه بانک اطلاعاتی سخت می شه .
تو رو خدا بحث رو دنبال کنین یه نتیجه ای برسیم .

mahdi_farhani
پنج شنبه 11 شهریور 1389, 21:55 عصر
به علت منع قانونی که داره نمیتونم فایلها رو براتون بزارم ، ولی برنامه فایل بیس هست . همه اطلاعات کد نشده ، فقط اطلاعات که محرمانه هست کد گذاری شده. ساختار سختی نیست . سختی کار تبدیلش به یونی کد هست بعدش پردازش متنه که کار خیلی ساده ای

MOJTABAATEFEH
جمعه 12 شهریور 1389, 16:34 عصر
دوست عزیز چه ممنوعیتی داره؟

mahdi_farhani
جمعه 12 شهریور 1389, 16:37 عصر
خوب اطلاعات محرمانه محسوب میشه و نباید از مدرسه خارج بشه ، برای همین که کمتر کسی هم این نرم افزارو دیده

persian_bigboy
جمعه 12 شهریور 1389, 17:22 عصر
سلام دوستان ، من با نرم افزار کار کردم . ورژن جدیدیش با فاکس پرو تحت داس قدیم طراحی شده و فقط دارن باگ گیری می کننش .
دیابیس هاش هم رمز نیست . من خودم به اطلاعاتش دسترسی پیداکردم و البته با مجوزخود آموزش پرورش بری نسخه تحت ویندوزش که برای سال 90 قرار به مدارس داده بشه .
باتشکر از شما دوستان

aloneman2005
شنبه 13 شهریور 1389, 00:22 صبح
من که تونستم تبدیل کنم اطلاعات تمام دانشجویان هم بدست اوردم هم تبدیل به unicode کردم فعلا فقط فایل های دانش آموزان رو تبدیل کردم اطلاعات دانش آموزان .
اگر کسی می دونه که نمرات تو کدوم فایل ذخیره می شه لطفا بگه همچنین معدل ها.

ASKaffash
شنبه 13 شهریور 1389, 08:35 صبح
سلام
ببین با این برنامه DBF رو ببر توی Access بعد هرجا خواستی Export کن :

MOJTABAATEFEH
شنبه 13 شهریور 1389, 12:32 عصر
من که تونستم تبدیل کنم اطلاعات تمام دانشجویان هم بدست اوردم هم تبدیل به unicode کردم فعلا فقط فایل های دانش آموزان رو تبدیل کردم اطلاعات دانش آموزان .
اگر کسی می دونه که نمرات تو کدوم فایل ذخیره می شه لطفا بگه همچنین معدل ها.

دوست عزیز چطوری تبدیل کردین لطفا بفرمایید تا بقیه دوستان هم استفاده کنند

با تشکر

aloneman2005
شنبه 13 شهریور 1389, 12:53 عصر
2 راه :
راه اول
روی طراحی گزارش رفته سپس گزارش را اجرا کرده و سپس با کلید F6 گزارش رو به یه فایل text می فرستید . سپس فایل رو تبدیل می کنید .

2 - فایل student.dat رو گرفته که می دونید توی این فایل رکوردها توسط struct ذخیره شده که پارامترهایی مانند کد دانشجوی encode شده به هر حال تمامی این ساختار رو پیدا کردن البته با کمک hexCMP که برنامه ای برای نشان دادن تفاوت hex و ساختار رکورد ها رو پیدا کردم .
دارم یه برنامه درست می کنم تموم شد سورسش رو میزارم براتون .

ASKaffash
شنبه 13 شهریور 1389, 13:24 عصر
2 راه :
راه اول
روی طراحی گزارش رفته سپس گزارش را اجرا کرده و سپس با کلید F6 گزارش رو به یه فایل text می فرستید . سپس فایل رو تبدیل می کنید .

2 - فایل student.dat رو گرفته که می دونید توی این فایل رکوردها توسط struct ذخیره شده که پارامترهایی مانند کد دانشجوی encode شده به هر حال تمامی این ساختار رو پیدا کردن البته با کمک hexCMP که برنامه ای برای نشان دادن تفاوت hex و ساختار رکورد ها رو پیدا کردم .

سلام
فایلها با پسوند DBF نیست و dat است پس اصلا فاکس نیست بلکه Btrive است و provider مربوطه را میخواهد

aloneman2005
یک شنبه 14 شهریور 1389, 02:27 صبح
سلام
فایلها با پسوند DBF نیست و dat است پس اصلا فاکس نیست بلکه Btrive است و provider مربوطه را میخواهد

من که حرفی از DBF نزدم پس نمی دونم چرا حرف از فاکس زدید بله فایل ها با C++ درست شده اند بصورت بایتری مثلا شما فایل studnt.dat رو با hex editor باز کنید .
شروع رکورد ها از offset 340 شروع می شه .
هر رکورد 332 byte
حالا کد دانشجویی رو توی hex ببین .

ASKaffash
یک شنبه 14 شهریور 1389, 08:26 صبح
سلام
از پست 11 برداشت کردم که نسخه قدیم و جدید فاکس است درضمن فایلهای dat عموما ساختار بانک اطلاعاتی Btrive هستند برنامه تبدیل آن در اینترنت یافت می شود

MOJTABAATEFEH
یک شنبه 14 شهریور 1389, 09:14 صبح
2 راه :
راه اول

ممنون دوست عزیز این مورد رو امتحان می کنم ببینم چی میشه در ضمن منتظر برنامه شما هم هستم

با تشکر

mahdi_farhani
یک شنبه 14 شهریور 1389, 09:30 صبح
Btrive چی هست ؟ تا حالا نشنیدم !!!
دلیل نمیشه چون هر چیزی پسوندش dat باشه باید این ساختار باشه

Ref.Dat یکی از فایل های اصلی دانا هست که اطلاعات کامل دانش آموز اینجا ذخیره میشه

تبدیلش به یونی کد هم یک جایگذاری سادست .کد های اسکی را باید بخونید و اونو با کد یونی کد جایگذاری کنید
فقط نکته ای رو که باید در نظر بگیرید اینه که این فایل ممکنه حجمش بالا باشه ، فایلی که من داشتم 3MB بود و موقعه تبدیل و پردازش چون بیت بیت به چک می شود زمان زیادی میبرد (شاید من اشتباه رفته بود ، ولی عمل تبدیل و پردازش زمانبره )

ASKaffash
یک شنبه 14 شهریور 1389, 10:56 صبح
سلام
btrieve یک بانک اطلاعاتی قدیمی است که برنامه نویسان پاسکال و C تحت Dos از اون استفاده میکردنند بزن در google عبارت btrieve خواهید دید اینکه کسی فایل شخص را dat گذاشته یک سلیقه است مثلا من می تونم فایل متنی را برای برنامه خودم EXE بزارم من 15 سال قبل با فایلهای btrieve کرد می کردم خیلی بدقلق هست
http://www.dbmonster.com/Uwe/Forum.aspx/pervasive/663/opening-btrieve-dat-files

mahdi_farhani
یک شنبه 14 شهریور 1389, 11:26 صبح
الان من تو برنامه های قدیمی داشتم بررسی میکردم ، من برنامه GENEDU دانا رو دارم . فایلهاشو که نگاه میکردم فایلی به نام Student نداره ، و فایل Ref هست که کلیه اطلاعات دانش آموزان را نگه داری میکنه ,یک فایل به نام Master .
برای اینکه برای تبدیل اقدام بکنید فایل مربوط به نام استان ها را براتون میزارم که با همین، دستگرمی کار کنید
حجم فایل کمه ، ساختار کاملاً سادست و راحت میشه تبدیلش کرد
برای تبدیل دو مرحله رو رعایت کنید
1-تبدیل اسکی به یونی کد
2-پردازش فایل
----------
مرحله اول تو همه فایلها یکی میشه ، ولی پردازش برای هر فایل فرق میکنه
اگر مشکلی تو تبدیل داشتید بگید تا راهنمایی کنم

aloneman2005
دوشنبه 15 شهریور 1389, 01:40 صبح
من این برنامه رو برای فایل state آماده کردم ببخشید که بهم ریختت آدرس رو بدید دگمه پایینش رو بزنید .

MOJTABAATEFEH
دوشنبه 22 شهریور 1389, 20:39 عصر
الان من تو برنامه های قدیمی داشتم بررسی میکردم ، من برنامه GENEDU دانا رو دارم . فایلهاشو که نگاه میکردم فایلی به نام Student نداره ، و فایل Ref هست که کلیه اطلاعات دانش آموزان را نگه داری میکنه ,یک فایل به نام Master .
برای اینکه برای تبدیل اقدام بکنید فایل مربوط به نام استان ها را براتون میزارم که با همین، دستگرمی کار کنید
حجم فایل کمه ، ساختار کاملاً سادست و راحت میشه تبدیلش کرد
برای تبدیل دو مرحله رو رعایت کنید
1-تبدیل اسکی به یونی کد
2-پردازش فایل
----------
مرحله اول تو همه فایلها یکی میشه ، ولی پردازش برای هر فایل فرق میکنه
اگر مشکلی تو تبدیل داشتید بگید تا راهنمایی کنم

دوست عزیز امکانش هست فایل اطلاعات دانش آموزان رو بزارید؟

با تشکر
--------------------

من این برنامه رو برای فایل state آماده کردم ببخشید که بهم ریختت آدرس رو بدید دگمه پایینش رو بزنید .

دوست عزیز با چه زبانی نوشته شده لطفا اگر امکانش هست سورس رو هم قرار بدین

با تشکر

MOJTABAATEFEH
سه شنبه 23 شهریور 1389, 12:31 عصر
دوستان عزیز لطفا یک نگاهی به این لینک بندازید ببینید چیزی دستگیرتون میشه
http://www.nomad.ee/btrieve/files/index.html

با تشکر

MOJTABAATEFEH
جمعه 09 مهر 1389, 18:43 عصر
آقای فرهانی امکان داره برنامه و فایل ها اینجا قرار بدین؟

با تشکر

ihpled
شنبه 17 مهر 1389, 10:37 صبح
تو خود برنامه در قسمت گزارشات سیستم برید F6 رو بزنید خروجی txt بهتون میده که فیلدها با ویرگول جدا شده است

حالا با اکسل راحت میتونید اون فایل رو به صورت ستونی جدا کنید و می تونید خروجی رو به اکسس ببرید و استفاده کنید

موفق باشید